- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Şimdi bu mıstık kesin olarak uğur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkı testlerden geçirdik, evet ağabey. Çakma değil.Şimdi bu mıstık kesin olarak uğur mu?
valla ölmez sağ kalırsak tüm forumu bu bahar kadınpazarında ağarlamayı düşünüyorum o arada belki foruma ısınırım havalarla birlikte.Kadinpazari'ni bu forumda bir ben bilirim bir de ustad bilirdi zaten ben de ustad yuzunden bilirim. Sayesinde daha dogrusu.
Resmi olarak ustad dondu diyebiliriz. Hayirli "ugur"lu olsun
Şimdi bu mıstık kesin olarak uğur mu?
valla ölmez sağ kalırsak tüm forumu bu bahar kadınpazarında ağarlamayı düşünüyorum o arada belki foruma ısınırım havalarla birlikte.
Değil bence Uğur takiyye yapmazŞimdi bu mıstık kesin olarak uğur mu?
O reklamdaki bağyan güzel baya, albenili bir hanımAnlamasi lazim
Anlamasi lazim
Anlamasi lazim tam benim tarzim
sen kimsiniz renktaş?Anlamasi lazim
Anlamasi lazim
Anlamasi lazim tam benim tarzim
musebbek yeriz hep birlikte
Emin olmak için sordum malum taklit edilmesi bir hayli kolay.Değil bence Uğur takiyye yapmaz
Öyle olmasını ister miydin?Şimdi bu mıstık kesin olarak uğur mu?
O zaman sonrasında operasyona gitmemiz lazımmusebbek yeriz hep birlikte
Kerhane tatlısı onun adı. Ayıp değil çekinme lütfen.Halka tatlisiymus
Şimdi anlaşıldı neden amorti bile tutmadığı.İki gün önce keşke dönseydi dedim keşke başka bir şey dileseymişim açısal momentum benimleymiş ne dilesem gerçekleşecekmiş.
O reklamdaki bağyan güzel baya, albenili bir hanım
Kill him GSC.Evet hoş hatun baya ama ismini soylemeyecegim
Kerhane tatlısı onun adı. Ayıp değil çekinme lütfen.
Benim açımdan problem olmaz 2 gün önce yazdıklarımda samimiydim. Düşmanım değil bir şeyim değil iki atıştık diye kinlenecek halim yok.Öyle olmasını ister miydin?
Bakalım kaç gün dayanacak.Benim açımdan problem olmaz 2 gün önce yazdıklarımda samimiydim. Düşmanım değil bir şeyim değil iki atmıştık diye kinlenecek halim yok.