ismailenver intikam operasyonu

şadırvan = nevşehir
marul salatası = osmaniye
kündür = mardin
bilecik turşusu = bilecik
abuğannuş = antakya
tavşan buğulama = elbistan
bıldırcın ızgara = kilis
misis ayran = adana
osmaniye şalgamı = bahçe
bastık = mardin
fatih sarması = istanbul fatih ilçesi (dünyada daha iyis yok saray tatlısıdır)
çıtır ördek = kariye istanbul asitane bence

Tavşan'a Nevşehir girer mi üstad, tavası filan yapılır genellikle iç anadolu'da tüketilen bir şey, bıldırcın da öyle

Torba yğourtlu semizotu, üzerine bol limon sıkılmış ekşi yeşil elma ve güzel bir beyaz peynir ile 100 lük rakıyı deviririm farkında bile olmam. Şu an acayip canım çekti ağzım sulandı.

Torba yğourtlu semizotu, üzerine bol limon sıkılmış ekşi yeşil elma ve güzel bir beyaz peynir ile 100 lük rakıyı deviririm farkında bile olmam. Şu an acayip canım çekti ağzım sulandı.
Ben bugüne kadar sana bela okumamıştım renkdaş. Neden şimdi tahrik ediyorsun ki?

Yanına birde eroin. Offf.

(Eroin bir meze çeşididir. Sırf bunun müptelası olup yine sırf bunu yemek için gittiğim yerden dönerken ehliyeti kaptırmışlığım vardır. Abv eroin)

mustafa bey msja cevap verseniz de birsey test ediyorum surada

Şarjım bitiyor, adettendir bugün hiç yazmadım abv Mahir Koç. Cümleten iyi geceler

Asma sarmasi ve genel olarak sarma dolma doguda yenir
Diyarbakir ve Batmanda yediklerimi istanbulda 3 senedir yiyemiyorum
Karalahana salatasini mersinde yemistim galiba baya iyiydi
aynen öyle. sarmayı batıda soğuk zeytinyağlı yiyorlar. ben güneyliyim ama en iyisini etli olarak doğuda yapıyorlar. üzüm yaprağı en iyi sarma malzemesidir. doğuda hıristiyanlar üzümden şarap yapıp yapraklarını yemek yapsınlar diye müslümanlara verirlermiş diye duymuştum zahle lübnanda 2005'te dönünce sordum evet dedi doğulu arkadaşlar.

hangi mesaj renktaş?

Ustad avatarin bos durmasi yakismiyor avatar onerim Sirenayka'da Ismail Enver Pasa...

Ismail_Enver_Bey_in_Cyrenaica.jpg

Yoğurtlu semiz otu üstüne sızma zeytinyağı biraz da kırmızı toz biber efsane oluyor. Kızartma tavuk ile mükemmel gidiyor.

Furkana bu gorselleri atacaktim atmayayim o zaman
@Furkan Korkmaz doguda da yaygin reyis
Kahvalti da sunlari goturuyordum tandir ekmegiyleEkli dosyayı görüntüle 35928Ekli dosyayı görüntüle 35929

Bizim oralarda salçalı bulgur pilavı yapılır böyle yağlı sulu olur. İnternettekiler gibi pirinç pilavı usulü değil.Üstüne haşlanmış tavuk eti, yanına turşular, yufka ekmek efsane olur. Yufka ekmeğe başka yerlerde tandır,saç ekmeği derle ince beyaz bir görünümü vardır.

aynen öyle. sarmayı batıda soğuk zeytinyağlı yiyorlar. ben güneyliyim ama en iyisini etli olarak doğuda yapıyorlar. üzüm yaprağı en iyi sarma malzemesidir. doğuda hıristiyanlar üzümden şarap yapıp yapraklarını yemek yapsınlar diye müslümanlara verirlermiş diye duymuştum zahle lübnanda 2005'te dönünce sordum evet dedi doğulu arkadaşlar.

En iyi üzüm,asma yaprağı Tokat ve Ankara'nın olur üstad, pişince dağılma,yırtılma olmaz.

Uzum en iyisi bence de
Pazi fln yapiyorlar sevmiyorum
Doguda salca baharat ve etli yapiyorlar
Batida yetisen birisi sever mi bilmiyorum

Geri
Üst Alt