- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şadırvan = nevşehir
marul salatası = osmaniye
kündür = mardin
bilecik turşusu = bilecik
abuğannuş = antakya
tavşan buğulama = elbistan
bıldırcın ızgara = kilis
misis ayran = adana
osmaniye şalgamı = bahçe
bastık = mardin
fatih sarması = istanbul fatih ilçesi (dünyada daha iyis yok saray tatlısıdır)
çıtır ördek = kariye istanbul asitane bence
Bende telefon numaran var unuttun mu? Bilerek mi yapıyorsun?

Ben bugüne kadar sana bela okumamıştım renkdaş. Neden şimdi tahrik ediyorsun ki?Torba yğourtlu semizotu, üzerine bol limon sıkılmış ekşi yeşil elma ve güzel bir beyaz peynir ile 100 lük rakıyı deviririm farkında bile olmam. Şu an acayip canım çekti ağzım sulandı.
Yanına birde eroin. Offf.Torba yğourtlu semizotu, üzerine bol limon sıkılmış ekşi yeşil elma ve güzel bir beyaz peynir ile 100 lük rakıyı deviririm farkında bile olmam. Şu an acayip canım çekti ağzım sulandı.
o kim? masumların katili mi?@Mustafa Bahar ustad cabuk Namik gelmeden son donemde kulupten ya da cemiyetten aldigin bir haber varsa bizi de aydinlatsan
Bende telefon numaran var unuttun mu? Bilerek mi yapıyorsun?
Torba yğourtlu semizotu, üzerine bol limon sıkılmış ekşi yeşil elma ve güzel bir beyaz peynir ile 100 lük rakıyı deviririm farkında bile olmam. Şu an acayip canım çekti ağzım sulandı.
aynen öyle. sarmayı batıda soğuk zeytinyağlı yiyorlar. ben güneyliyim ama en iyisini etli olarak doğuda yapıyorlar. üzüm yaprağı en iyi sarma malzemesidir. doğuda hıristiyanlar üzümden şarap yapıp yapraklarını yemek yapsınlar diye müslümanlara verirlermiş diye duymuştum zahle lübnanda 2005'te dönünce sordum evet dedi doğulu arkadaşlar.Asma sarmasi ve genel olarak sarma dolma doguda yenir
Diyarbakir ve Batmanda yediklerimi istanbulda 3 senedir yiyemiyorum
Karalahana salatasini mersinde yemistim galiba baya iyiydi
Bence selçuku seven 1 tipe benziyormustafa bey msja cevap verseniz de birsey test ediyorum surada
hangi mesaj renktaş?mustafa bey msja cevap verseniz de birsey test ediyorum surada
Selçuk İnan ile askerlik arkadaşı olduğunuz hususu.hangi mesaj renktaş?
hangi mesaj renktaş?
Torba yğourtlu semizotu, üzerine bol limon sıkılmış ekşi yeşil elma ve güzel bir beyaz peynir ile 100 lük rakıyı deviririm farkında bile olmam. Şu an acayip canım çekti ağzım sulandı.
Furkana bu gorselleri atacaktim atmayayim o zaman
@Furkan Korkmaz doguda da yaygin reyis
Kahvalti da sunlari goturuyordum tandir ekmegiyleEkli dosyayı görüntüle 35928Ekli dosyayı görüntüle 35929
olabilir renktaş haklısınTavşan'a Nevşehir girer mi üstad, tavası filan yapılır genellikle iç anadolu'da tüketilen bir şey, bıldırcın da öyle
inşallah kuşluk vakti...
aynen öyle. sarmayı batıda soğuk zeytinyağlı yiyorlar. ben güneyliyim ama en iyisini etli olarak doğuda yapıyorlar. üzüm yaprağı en iyi sarma malzemesidir. doğuda hıristiyanlar üzümden şarap yapıp yapraklarını yemek yapsınlar diye müslümanlara verirlermiş diye duymuştum zahle lübnanda 2005'te dönünce sordum evet dedi doğulu arkadaşlar.
aynen öyle. sarmayı batıda soğuk zeytinyağlı yiyorlar. ben güneyliyim ama en iyisini etli olarak doğuda yapıyorlar. üzüm yaprağı en iyi sarma malzemesidir. doğuda hıristiyanlar üzümden şarap yapıp yapraklarını yemek yapsınlar diye müslümanlara verirlermiş diye duymuştum zahle lübnanda 2005'te dönünce sordum evet dedi doğulu arkadaşlar.