İspanyol Basınından Arda Turan'a Sert Eleştiri: ''Hiçbir işe yaramadı''

Arda ancak sezon sonuna, yani Avrupa kupasina dogru toparlanir fizik anlamda... Barcelona´ya gitmek ile riskli bir karar aldi, 29 yasindaki bir oyuncu icin yarim seneyi cöpe atmak risk barindiriyor... Barca gibi kulüplerde bazi seyler hizli clickin etmesi lazim. Elestiri konusunda da haklilar. Faydali seyler yaptigi oluyor, ama genel anlamda simdiye kadar maclarda hep agir, ve temposuz kaldi. Cok passif oynuyor... Ayni bizim Milli maclardaki gibi.

Son düzenleme:
seneye fenerbahcede olur.

hem arda istedigine kavusur, hem barcelona bu hatadan kurtulur.

Lucho ısrarla Arda'yı defansif orta saha oynatmaya devam ederse fazla verim alamaz. Arda hayatında o bölgede oynamadı şimdi nasıl oynasın. Arda İniesta ve Neymar ile değişmeli oynamalı. Madem kadronu effektik kullanmak istiyorsun o zaman Neymar ve Suarez'i de zaman zaman dinlendireceksin. 3 aydır aynı şeyi söylüyorum MSN üçlüsü makine değil ki her maç 90 dakika oynasın. Lucho neredeyse bütün takımı dinlendiriyor bi onlara pek dokunmuyor bu da performanslarını belirli bir noktada etki edecek. Yoğun bir maç programı bekliyor Barcelona'yı.

Saçma sapan bir eleştiri olmuş. Kim ne yaptı ki Barça'da? Al ver harici bir halt yapmadılar. 75'den sonra Barça'nın pili bitti resmen, Real de doğal olarak asıldı ve aldı maçı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu yorumda ya Real diloluğu ya trollük olmalı. Ya da sen bir daha maç falan izleme Gökhancım zira anlamıyorsun bu işten.

Arda deep role playmaker rolü oynayamaz. MSN zaman zaman rotasyon edilmeli iste o zaman Arda faydali olabilir.

Maçta sürekli ilerideydi

Arda bana göre bir menajer ürünü kanat yada ofansif orta saha dediğin adam hele hele atletico ve barca gibi kulüplerde oynuyorsa yılda minimum 10 gol 10 asist yapmak zorunda.Hepsini geçtim arda barçanın hızlı oyununa uygun bir oyuncu değil seri pas yapamıyor.Birde milli takımdaki hali var evlere şenlik.milli takımda olduğu sürece bizim ne bir hızlı atak yapma şansımız ne de bir kontra atak yapma şansımız yok.Tek artısı ardaya topu atacaz orda bişeyler yapacak çalım atacak sıfıra inecek orta yapacak.Onuda maçta yaparsa 1 veya 2 sefer anca yapıyor.

Arda bana göre bir menajer ürünü kanat yada ofansif orta saha dediğin adam hele hele atletico ve barca gibi kulüplerde oynuyorsa yılda minimum 10 gol 10 asist yapmak zorunda.Hepsini geçtim arda barçanın hızlı oyununa uygun bir oyuncu değil seri pas yapamıyor.Birde milli takımdaki hali var evlere şenlik.milli takımda olduğu sürece bizim ne bir hızlı atak yapma şansımız ne de bir kontra atak yapma şansımız yok.Tek artısı ardaya topu atacaz orda bişeyler yapacak çalım atacak sıfıra inecek orta yapacak.Onuda maçta yaparsa 1 veya 2 sefer anca yapıyor.

Arda iyice veteran topçulara döndü zaten. Son iki milli maça bakarsak net görebiliriz bunu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Milli takımda bile vasat bir görüntü veriyorsa bilin Arda'nın kilo problemi var 6 ay oynamayarak g.tünü büyütmüş

Geri
Üst Alt