İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Lan çocuk orda ölenler TÜRK yeter deli etme adamı

renkdaş bence bu adama kızana kadar, saldırıyı protesto etmek için taksimde toplananlara kız...

adamların elinde bir tane türk bayrağı yok...

sanırsın filistin vatandaşları ölmüş...

Yok Film cekelim!

Savaş açılması için gereken nedenleri sıralarsan memnun olurum !

Ayrıca bu olayı dine çekmek gibi gaflete düşenler de var. Örneğin ;Araplar sesini çıkartamıyor bu konuda.Hemen hepsi piyon ve korkak.6 gün savaşlarını da biliriz. Sadece İran ve Suriye bizimle beraber ses çıkartabilir. Bunun dışında Almanya,Fransa ve İngiltere İsrail'i sevmediğinden Araplardan daha çok sesi çıkar nitekim öyle.O yüzden Türkiye bu konuda Araplardan çok bu 3 ülkeyle hareket etmeli ki nitekim öyle olacaktır.

Fakat İsrail'i cezalandırmak için öncelikle büyük ağabeyi ABD'yi cezalandıracak bir güç olmalı. O da maalesef olmadığından bu da uyarıyla yanlarına kar kalır. İşte tek dünya düzeni bu ! Adaletsizlik diz boyu,ölenler de güçsüzler ve masumlar....

1223474711kanuni.jpg

fatih_sultan_mehmet.jpg

_-_Atatrk_Resimleri_-_Bakumandan_Mustafa_Kemal_Atatrk.jpg

özledik be sizleri....

ve nicelerini

Bu adam haddini çok aştı yeter

beyler adama neden kızıyorsunuz ki, israilliler bu gidenleri teröristlere yardım yapmaya gidenler olarak görüyor, bu arkadaş onu anlatmaya çalışıyor bence..

bu arkadaş görmüyor onları terörist, sadece israillilerin bakış açısını anlatıyor..

bize göre değilller ama onlara göre öyleler maalesef=(

Madem ülke iç siyasetine girlmeyecek bu forumda "şehit haberleri" vs. buna benzer konular da açılmasın.Takalım at gözlüklerimizi "şu bize gelecekmiş,yok o gemesi,Fener şunu alıyormuş" diye tartışalım.

Bu konuları "a çok üzüldüm gemiş olsun,Allah rahmet eylesin" mesajları için mi açıyorsunuz.Onun için se hiç açmayın daha iyi.

Kişisel egonuzu tatmin etmek için açalım isterseniz.

Sonra biri devlet büyüklerinden birine küfür etsin, geri kalmış ülke manzaralarıyla cihad çağrıları yapılsın, terörde ölenlerden daha fazla mesaj yazılan bir konu olsun.

Sen mesajını yazıp rahatlarsın, akşama sırtını dönüp uyursun. Yazılanların sorumluluğu ise bize ait kalır, bizi alırlar senin yerine içeriye.

Düşüncesizliğin gereği yok. Saçma bir istek bu.

Editleyin modlar editleyin;bosa dememisler dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar diye...

Bende onu söylüyorum işte,ya hiç açılmasın konular kilitli şekilde forum olarak üzüntü dileklerimiz belirtilsin.Ya da herkes "küfür ve hakaret" içermeden istediğini söylesin.

Zaten onun için çabalıyoruz. Küfür ve hakaret etmeden tartışmayı bilsek siyasete tümden onay veririz zaten ama olmuyor. Abdullah Abi'nin bir sözü vardı bu konuda; "Tribünde yan yana tezahürat ettiğim kişi ile siyasi görüşü yüzünden neden bozuşayım?" Biz siyaset konusu açılınca mutlaka birbirimizi kırıyoruz çünkü.

Herkes Taksimde ki malları izlesin.Dünya'nın en büyük şakşakçıları.1000 tane filistin bayrağı varsa 2 tane TÜRK bayrağı var.Allah belanızı versin yobaz sürüleri.

Ulan o filistin değil mi,ülkesini parayla satan.

Hurra diye savaşmaya gidersek anında kaybederiz.Bize Atatürk gibi bir lider lazım.

beyler adama neden kızıyorsunuz ki, israilliler bu gidenleri teröristlere yardım yapmaya gidenler olarak görüyor, bu arkadaş onu anlatmaya çalışıyor bence..

bu arkadaş görmüyor onları terörist, sadece israillilerin bakış açısını anlatıyor..

bize göre değilller ama onlara göre öyleler maalesef=(

Bir yönden haklısın Berk kardeşim ama silahsız adamı sen ne cürrete öldürürsün?Senin sınırın içerisindede değil bu çokmu normal?O Emre denen adam bunu anlamıyor ölen TÜRK ulan Türk

Savaş açılması için gereken nedenleri sıralarsan memnun olurum !

Ayrıca bu olayı dine çekmek gibi gaflete düşenler de var. Örneğin ;Araplar sesini çıkartamıyor bu konuda.Hemen hepsi piyon ve korkak.6 gün savaşlarını da biliriz. Sadece İran ve Suriye bizimle beraber ses çıkartabilir. Bunun dışında Almanya,Fransa ve İngiltere İsrail'i sevmediğinden Araplardan daha çok sesi çıkar nitekim öyle.O yüzden Türkiye bu konuda Araplardan çok bu 3 ülkeyle hareket etmeli ki nitekim öyle olacaktır.

Fakat İsrail'i cezalandırmak için öncelikle ABD'yi cezalandıracak bir güç olmalı. O da maalesef olmadığından bu da uyarıyla yanlarına kar kalır. İşte tek dünya düzeni bu ! Adaletsizlik diz boyu,ölenler de güçsüzler ve masumlar....

Daha önce yazmıstım görmemişsin bizde biliyoruz bu devirde savasın kolay kolay cıkmıcagını ama kısasa kısas yapılmalı israil irana destek vermemizi istemiyor sonuna kadar destek verelim mesela haması cagıralım gelsin bi daha görüşelim onlar pkkyi destekliyor bizde haması destekliyelim anlatabildimmi derdimi pısırık kalmıyalım istiyorum güclü olmak istiyorum sözü gecen bi ülke istiyorum söz dinleyen degil

Editleyin modlar editleyin;bosa dememisler dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar diye...

Emre sen öyle birşey söylüyorsun ki adamlar savunmasız vatandaşlarımıza kurşun sıkıyor sen ülkelerini koruyorlar diyorsun.

İsrail ne toprağını koruyor? Oraya yardım gemisi gidiyor. Savaşa gitmiyor millet. Bu katliamı savunmanın hiç bir haklı yanı yok. Orda Türk insanı ölmüş hala İsrail toprağını koruyor diyorsun. Anlamak güç gerçekten.

Oncelikle umarim bu yazdigim da editlenmez,sonucta emek veriyoruz,yaziyoruz,fikrimizi beyan ediyoruz.

Olay katliam degil,bu bir.

Ikincisi sana gore yardim,ama israil diyor ki ben nereden bilecem silah tasinmadigini? Hayir anlamadigim ne olurdu israilin kontrolunde bu yardim yapilsaydi? Ne kaybedilirdi? Madem sadece yardim neden buna izin verilmedi?

Bu benim gorusum,ben de olsam aynisini yapar,ulkemi olasi bir tehlikeden korurdum.

Oncelikle umarim bu yazdigim da editlenmez,sonucta emek veriyoruz,yaziyoruz,fikrimizi beyan ediyoruz.

Olay katliam degil,bu bir.

Ikincisi sana gore yardim,ama israil diyor ki ben nereden bilecem silah tasinmadigini? Hayir anlamadigim ne olurdu israilin kontrolunde bu yardim yapilsaydi? Ne kaybedilirdi? Madem sadece yardim neden buna izin verilmedi?

Bu benim gorusum,ben de olsam aynisini yapar,ulkemi olasi bir tehlikeden korurdum.

Lan çocuk nasıl katliam değil bu?Oglum arasınlar tamam ama niye öldürüyorlar bak küfür edecem ceza anlacam kapa çeneni

Gidişat devam ederse konuyu ASY 'e kaydırın lütfen.

Orada bizi anlayan ve forumu zora sokacak hareketlerden kaçınan kişi sayısının daha çok olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt