Kaan Caglar
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2009
- 3.963
- 0
- 1.146
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı
Tamamiyle benim düşüncelerim.
Okumakta fayda var, üşenmeyin.
Tamamiyle benim düşüncelerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okumakta fayda var, üşenmeyin.
Tam olarak neden bahsdiyorsun bilmiyorum ama insan vicdanını sızlatan her olayda mutlaka bu millet reaksiyon göstermiştir. Bir askerimizn şehit olması hangi Türk Vatandaşının yüreğini sızlatmaz. Kim hazmeder bunu ?
Ayrıca Gemi olayında bayrağın değişmesi hükumetin aleyhine birşey madem AKP oy toplamak için böyle birşey yaptı diyorsunuz,neden bayrağı değiştirerek hiç bir şey yapmama çalışsın ki ? asıl bu olaya tepki koymayarak oy kaybeder.
Avrupa'yı arkamıza almamız lazım
İnternet de İsrail'e boykot afişleri dolaşıyor ve o afişlerin içinde İsrail mallarının markaları var ( hepsi çeşit çeşit ),bazı resimlerde 7290 barkod numaralı mallar İsrail'in mallarıdır yazıyor.
Ben Market işletiyorum,sistemimden araştırma yaptım 7290 barkodlu hiç bir mal yok dükkanımda,internete dolaşan "bu mallar israil'in dir" adlı resimde gösterilen mallarının da hiç biri o barkod numarası ile örtüşmüyor.
Ayrıca g.t kadar ülkeden bu kadar çok markalı ürün nasıl çıkıyor ?
İşte arkamıza alıp yardımları götürseydik israil insan öldürmeye kadar getiremezdi işi. Bu konuları çok atladık.
Hükümetin aptal olduğunu varsayıyorsunuz. Bu çok iyimser.
Öncesinde değil şimdi almamız lazım.Esasında olmayan uluslararası hukuk zırvalığını başka nerde kullanacaksın?
Şimdi alsan şu olacak israile kınama yapacaklar.
Önceden alsaydın beklide insanlar ölmeyecekti. Resmi birşekilde Yardım götürmek çok farklı.
Kınama yapmak basit bir olay değil.Yapmaları çok önemli olur diplomatik açıdan.
Ölenleri geri getirmeyecek.