İstanbul Valiliği, Galatasaray Spor Kulübü’ne Dava Açtı!

Daha demin secim kararini genel kurul degil yonetim aldi denildi.
Seçim yönetim kurulu kararı ile alındı o yüzden seçim takviminin devam etme ihtimali var. Divan kurulu başkanı, adaylar ve kulübün önemli hukukçuları çağrılmış bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Bana kalırsa kulübün hayrı için en iyi yol adaylar ve listelerini de görünce seçimin ertelenmesi yada 30 Nisan'da MaliGenel Kurul'un tekrarı ona göre yeni seçimin olması çünkü tüzükten idari ibrasızlığı da çıkaracak sanırım mahkeme.

MADDE 40. — Derneklerin işlemleri, defterleri, hesapları ve faaliyetleri içişleri Bakanlığınca veya dernek merkezi veya şubesinin bulunduğu yerin en büyük mülkiye âmiri tarafından bizzat veya görevlendireceği memurlar aracılığı ile dernek, merkez, müessese veya eklentilerinde her za man denetlenebilir.
Bu yüzden valilik

Sonbahar geç olmaz mı yav ? yeni sezon hazırlığı için. Evet süre kısaydı ve çok aday çıkmadı iyi bir liste oluşmadı bence en geç haziran sonunda olmalı seçim hem liste için vakit olur hem yeni sezon için geç olmaz sonbahara göre.

BElmas, Campos ve Sensibile ile yazı geçirsin. Hem görmüş oluruz. Torrent’i istemiyordum ama ne Öztürk ne de Hamamcıoğlu daha iyisini getiremezdi bence. Başarılı olurlarsa Burak Elmas devam eder.

Elmas bu karar icin birilerinden ricacı olduysa şaşırmam beni tütün bu görevde sizin koleniz olmaya devam ederim demistir

Seçim yönetim kurulu kararı ile alındı o yüzden seçim takviminin devam etme ihtimali var. Divan kurulu başkanı, adaylar ve kulübün önemli hukukçuları çağrılmış bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Bana kalırsa kulübün hayrı için en iyi yol adaylar ve listelerini de görünce seçimin ertelenmesi yada 30 Nisan'da MaliGenel Kurul'un tekrarı ona göre yeni seçimin olması çünkü tüzükten idari ibrasızlığı da çıkaracak sanırım mahkeme.
Bence de Mayis ayina ertelensin

Seçim olmazsa taraftar her maçta İstifa diye bağırır seçim öyle ya da böyle olmalı..

usulsüzlük mü var? oylar mı yanlış sayılmış? noluyor ya.

1649423869225.webp

Valla ne yalan söyleyeyim Metin Öztürk gelip futbolu tek başına Levent Nazifoğlu yöneteceğine Burak Elmas yönetim listesindeki Işıtan Gün gibi isimleri değiştirip devam etsin daha iyi. Ayrıca Eşref Hamamcıoğlu divan kurulu başkanlığı yaptığı dönemden beri sevmiyorum, hiçbir vaad ile gelmiyor ayrıca saçma sapan Aziz Yıldırım açıklamaları filan ayrı bir saçmalık

Muhtemelen Arsa olaylarında cebinin dolmasını bekleyen birinin inine çomak soktuk. Durum bu.

Valla ne yalan söyleyeyim Metin Öztürk gelip futbolu tek başına Levent Nazifoğlu yöneteceğine Burak Elmas yönetim listesindeki Işıtan Gün gibi isimleri değiştirip devam etsin daha iyi. Ayrıca Eşref Hamamcıoğlu divan kurulu başkanlığı yaptığı dönemden beri sevmiyorum, hiçbir vaad ile gelmiyor ayrıca saçma sapan Aziz Yıldırım açıklamaları filan ayrı bir saçmalık
Aziz açıklamaları yalan renktaş öyle bir şey söylememiş.

Elmas bu karar icin birilerinden ricacı olduysa şaşırmam beni tütün bu görevde sizin koleniz olmaya devam ederim demistir
Adam istese seçime gitmek zorunda değildi zaten. İdari ibrazsılığı zaten mahkeme kabul etmiyor dikkat edersen açılan davada tüzükten idari ibrasızlıkla ilgili tüm maddelerin çıkarılması da isteniyor çünkü kanuna aykırı. İstese çok rahatlıkla koltuğunda oturmaya devam edecek olan adam neden seçim kararı alsın. Cengiz yönetimi ibra edilmedi gitti mahkemeye ibrasızlığı durdurdu ve devam etti Elmas senin dediğin gibi olsa bunu yapar ve devam ederdi dediğinin hiç bir mantığı kalmıyor o yüzden.

Geri
Üst Alt