İstanbul Valiliği, Galatasaray Spor Kulübü’ne Dava Açtı!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu durum olsa bile Burak Elmas'ın yine seçim kararı alması yerinde olur. Umarım siyasi baskılara boyun eğip, başkan kalmaya devam etmez. O yönde bir isteği var gibi de durmuyor.

Neden olduğunu anlamamakla beraber inşallah doğrudur diyorum. Ve inşallah Elmas gereksiz bir inatla yine demokrasi kasmaya çalışmadan bu fırsatla görevine devam eder.

Mevcut adayları ve onların teknik - sportif direktör tercihlerini gördükten sonra Burak Elmas ve sportif ekibinin kalması daha hayırlıdır diye düşünüyorum. Elimizde parlamış oyuncular varken Campos devam etmeli bunların satışları Apo gibi araplara kazıklanan birilerine bırakılmamalı.

Burak Elmas gitsin,seçim yapılmasın sadece kendini düşünen bu adamlar olmadan çok daha iyi yönetilir kulüp.

Ya yakup bildiğin sana bile yetmiyor bi de haber yapıyon.

Galatasaray'da yönetim kurulu mali genel kuruldan bağımsız olarak 28.1 maddesi gereğince seçim kararı aldı. Dolayısıyla Mali Genel Kurul iptal edilebilir ancak seçim kararının iptal edilmesi söz konusu değil.

Bu durum olsa bile Burak Elmas'ın yine seçim kararı alması yerinde olur. Umarım siyasi baskılara boyun eğip, başkan kalmaya devam etmez. O yönde bir isteği var gibi de durmuyor.
Ünal Aysal gibi bir aday çıksaydı katılırdım fakat şu iki adayı görünce diyorum ki kesinlikle yerinde olmaz. Devam etmeli Campos bize lazım.

Valiligi kim sikayet etti de onlarda buraya karismaya basladi? Durduk yere istanbul valiligi ne diye bu ise girsin`?

Geri
Üst Alt