Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.580
- 101.782
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu savaş çorludaki dursun özbek aşkı nedir anlamadım. dünyanın bi yerinde kelebek kanatlarını çırpsa bu herif olayı döndürüp dolaştırıp dursun özbeğe bağlar. gizli fbjk li falan mıdır nedir anlamadımanladığım belli değil henüz. savaş çorlu götünü yırtıyor ertelenecek olmayacak ve Dursun Özbek o zaman gelebilir diye.
işin doğrusunu bilen yok henüz kısaca benim bakış açımda. çıkar kokusu yakında
Özellikle gelen yönetim 500-600 milyon Tl falan koyması lazım denen haberler abartı oluyor her seçim öncesi de oluyor ama kulübe gelecek paralarda var onlar düşünce gelecek yönetimin 10 milyon euro gibi kaynak yaratması yetiyor. Tabi bu sefer BB faiz ödemesi var o yüzden bu rakam artabilir. Kısaca yaşayarak göreceğiz ciddi bir bilinmezlik var.Geçenlerde yaptığı ödeme haberi buna dair bir husustu o zaman.
E o zaman Gs muhabiri sıfatlı bilmemneler niye zıpzıp böyle olacak diye saydırıyor tv de. bir tane düzgün haber kaynağı yok kulübün ya
Burak Elmas'ın alakası yok gibi ayrıca seçime gitmek istemeseydi zaten seçim kararı almak zorunda değildi idari ibrasızlığı mahkemeye vermesi yeterdi ki hali hazırda seçimin iptali konusunda da bir açıklama yok.Burak Elmas önden medyaya seçime gideceğiz dedi şimdi arkadan alavere dalavere işlerine girmiş olan bu
Turan taktiği yapmış baskannihat belması götürdüm diye sevinirken kendisi gitti belmas kaldı![]()
Seçim olduğu gibi devam ediyor o mahkemede kulübün hakları savunulacak kararı çıkmış. Mahkeme seçim iptali veremez 28.1'den seçim kararı alındığı için ama Genel Kurul iptali ve idari ibrasızlığını tüzükten çıkartılması kararını verebilir. Bana kalsa hiç olmadan seçim1 ay ertelenip o arada Tüzük Tadil kongresi yapılıp tüzük değişse iyi olurdu ama onu artık yeni gelecek yönetim yapacak. Yeni gelecek yönetimin zaten bütçe için kongre kararı alması lazım acaba hem bütçe hem de tüzük tadil kongresi aynı anda yapılamaz mı çünkü seçilecek yönetim 10-15 gün içinde bütçe için toplayacak Genel Kurulu zaten arada Tüzük Tadil'İ de yapabilseler aynı zamandan tasarruf olurdu.Saygıdeğer Galatasaray Camiası,
İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından derneğimizde yapılan denetim sonucunda ortaya çıkan rapora istinaden, İstanbul Valiliği tarafından Galatasaray Spor Kulübü Derneği’ne 8 Nisan 2022 Cuma günü İstanbul 8. Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde Genel Kurul kararlarının iptali istemiyle dava açılmıştır.
Söz konusu dava hakkındaki bilgi Kulübümüze ulaşır ulaşmaz davetim üzerine; Divan Kurulu Başkanımız Sayın Aykutalp Derkan ve heyet üyeleri, Olağan Genel Kurul Toplantı Divan Başkanımız Sayın Metin Sinan Aslan ve heyet üyeleri, 30 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek olan seçimde Başkan Adayı olan Sayın Eşref Hamamcıoğlu, Sayın Metin Öztürk ve camiamızın ileri gelen hukukçularından bazıları Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu toplantı odasında bir araya gelmiştir.
Toplantıda, açılmış olan dava hakkındaki tüm bilgiler katılımcılarla paylaşılmış, Galatasaray Spor Kulübü adına atılacak hukuki adımlar detaylı olarak değerlendirilmiştir.
Tüm bu bilgiler ışığında, açılan bu davada Galatasaray Spor Kulübü’nün hukuki haklarının eksiksiz ve en iyi şekilde savunulması konusunda önümüzdeki günlerde katılımcılarla birlikte şeffaf bir şekilde sürecin takip edilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.
Ayrıca Yönetim Kurulumuz tarafından 28 Mart 2022 tarihinde alınmış olan karar gereğince yürümekte olan seçim süreci kesintisiz olarak devam etmektedir.
Bugün davetime icabet eden ve birlikte Galatasaray’ın haklarını en iyi şekilde korumak adına ortak irade gösteren başta Divan Başkanımız Sayın Aykutalp Derkan’a, Olağan Genel Kurul Toplantı Divan Başkanımız Sayın Metin Sinan Aslan’a, Başkan adaylarımız Sayın Eşref Hamamcıoğlu’na, Sayın Metin Öztürk’e ve diğer katılımcılara camiamız adına teşekkürlerimi sunar, içinde bulunduğumuz seçim sürecine katılan tüm adaylara sonsuz başarılar dilerim.
Saygılarımla,
Burak Elmas
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Saygıdeğer Galatasaray Camiası,
İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından derneğimizde yapılan denetim sonucunda ortaya çıkan rapora istinaden, İstanbul Valiliği tarafından Galatasaray Spor Kulübü Derneği’ne 8 Nisan 2022 Cuma günü İstanbul 8. Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde Genel Kurul kararlarının iptali istemiyle dava açılmıştır.
Söz konusu dava hakkındaki bilgi Kulübümüze ulaşır ulaşmaz davetim üzerine; Divan Kurulu Başkanımız Sayın Aykutalp Derkan ve heyet üyeleri, Olağan Genel Kurul Toplantı Divan Başkanımız Sayın Metin Sinan Aslan ve heyet üyeleri, 30 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek olan seçimde Başkan Adayı olan Sayın Eşref Hamamcıoğlu, Sayın Metin Öztürk ve camiamızın ileri gelen hukukçularından bazıları Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu toplantı odasında bir araya gelmiştir.
Toplantıda, açılmış olan dava hakkındaki tüm bilgiler katılımcılarla paylaşılmış, Galatasaray Spor Kulübü adına atılacak hukuki adımlar detaylı olarak değerlendirilmiştir.
Tüm bu bilgiler ışığında, açılan bu davada Galatasaray Spor Kulübü’nün hukuki haklarının eksiksiz ve en iyi şekilde savunulması konusunda önümüzdeki günlerde katılımcılarla birlikte şeffaf bir şekilde sürecin takip edilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.
Ayrıca Yönetim Kurulumuz tarafından 28 Mart 2022 tarihinde alınmış olan karar gereğince yürümekte olan seçim süreci kesintisiz olarak devam etmektedir.
Bugün davetime icabet eden ve birlikte Galatasaray’ın haklarını en iyi şekilde korumak adına ortak irade gösteren başta Divan Başkanımız Sayın Aykutalp Derkan’a, Olağan Genel Kurul Toplantı Divan Başkanımız Sayın Metin Sinan Aslan’a, Başkan adaylarımız Sayın Eşref Hamamcıoğlu’na, Sayın Metin Öztürk’e ve diğer katılımcılara camiamız adına teşekkürlerimi sunar, içinde bulunduğumuz seçim sürecine katılan tüm adaylara sonsuz başarılar dilerim.
Saygılarımla,
Burak Elmas
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı