İstanbul Valiliği, Galatasaray Spor Kulübü’ne Dava Açtı!

Seçim olduğu gibi devam ediyor o mahkemede kulübün hakları savunulacak kararı çıkmış. Mahkeme seçim iptali veremez 28.1'den seçim kararı alındığı için ama Genel Kurul iptali ve idari ibrasızlığını tüzükten çıkartılması kararını verebilir. Bana kalsa hiç olmadan seçim1 ay ertelenip o arada Tüzük Tadil kongresi yapılıp tüzük değişse iyi olurdu ama onu artık yeni gelecek yönetim yapacak. Yeni gelecek yönetimin zaten bütçe için kongre kararı alması lazım acaba hem bütçe hem de tüzük tadil kongresi aynı anda yapılamaz mı çünkü seçilecek yönetim 10-15 gün içinde bütçe için toplayacak Genel Kurulu zaten arada Tüzük Tadil'İ de yapabilseler aynı zamandan tasarruf olurdu.
mantık olarak evet ama bütçe için olan kongreyi yeni yönetimin kararı olması lazım - bürokratik bir sürece takılır gibime geliyor. yani teknik olarak yönetim seçilmeden bütçe ile ilgili hareket edemezler gibi.

mantık olarak evet ama bütçe için olan kongreyi yeni yönetimin kararı olması lazım - bürokratik bir sürece takılır gibime geliyor. yani teknik olarak yönetim seçilmeden bütçe ile ilgili hareket edemezler gibi.
Yeni yönetim hem bütçe hem Tüzük Tadili aynı anda yapamıyor mu? Sonuçta Remzi Sanver Tüzük Tadil için gerekli çalışmalar tamamlandı yeni yönetime devredeceğiz demişti böylelikle ekstra zaman kaybetmeden yeni yönetim ikisini aynı anda yapamaz mı?

Yeni yönetim hem bütçe hem Tüzük Tadili aynı anda yapamıyor mu? Sonuçta Remzi Sanver Tüzük Tadil için gerekli çalışmalar tamamlandı yeni yönetime devredeceğiz demişti böylelikle ekstra zaman kaybetmeden yeni yönetim ikisini aynı anda yapamaz mı?
bütçe demişim yav yanlış okumuşum.

tüzük için bir şey diyemem , işleyiş nasıl bilmiyorum tam - ama nekadar çabuk o kadar iyi

Burak ibra edilmedi sorun yoktu

Secim karari alindi yine sorun yoktu

Ne zaman aponun aday olamayacagi ortaya cikti,secimin iptali gundeme geldi

Gecen gunde aciklama yapmisti secime hazirdik diye hazirlaniyomus adam

Kendinizi aponun yerine koyun,daha gecen sene gorevdeyken secime girebilmek icin secimi erteletmisti,secilemeyecegini anlayinca kukla olarak apar topar sardani ikna edip yonetimine girmisti,yine secilememesine ragmen daha yonetimde olmadigi 1 sene dolmamisken buragin ibra edilmemesi icin gece yarilarina kadar sandiklari terk etmemisti ve tum bunlari kulubu rezil ettigi halde ve taraftarin kendisinden nefret ettigini bilmesine ragmen yapmasi hic akil kari degil

Koskoca kulubu apo kalibresinde birinin parmaginda oynatmasimi komik,genel kurulun polati,dursunu,mcyi,buragi,duygunu secmelerimi komik,sectikleri bu 3 kisinin ibra edilmemelerimi komik,simdi secim olsa sadece esrefle metini aday cikarabilmelerimi komik,arazileri peskes ceken dursuna buyuk baskan geri don demelerimi komik,bunlari takip edip hala umut edebilen bizmi komigiz bilemedim

Burak Elmas'ın alakası yok gibi ayrıca seçime gitmek istemeseydi zaten seçim kararı almak zorunda değildi idari ibrasızlığı mahkemeye vermesi yeterdi ki hali hazırda seçimin iptali konusunda da bir açıklama yok.
İyiya işte mahkemeye verse kötü adam olurdu şimdi ''Mağdur'' olacak.

İyiya işte mahkemeye verse kötü adam olurdu şimdi ''Mağdur'' olacak.
FP2d7slXMAMQkik

Geri
Üst Alt