İstanbul’da Ulaşıma Yüzde 35'lik Güncelleme Kararı!

Eyvallah çünkü marinada var biliyordum peki Karaköy’den nereye gidiyor son bir soru tekrar özür; ödeme nasıl oluyor istanbulkart yoksa?
Sana şöyle bir bisiklet alayım ismail hollanda başbakanı gibi dolaş
sepete de kızları atarsın
1581109416110.png

Bu konu Belediyenin sosyal medya hesapları dahil bir çok yerde paylaşılmadı. Benim bile ucu ucuna haberim oldu, insanların bilmemesine bir şey demem, ama adamın bunun dışında başladığı ve yapımları hızla devam eden kreş projeleri, sonrasında geçen aylarda kadına şiddet olayları olduğunda hızla başlattığı kadın sığınma evleri. Bunları yapan insana ne yapmış ki diye itibarsızlaştırmak vicdansızlıktır.

Ben partizanlığı hayatta sevmem, yıllardı CHP'ye oy vermem bu seçimde de bu adama projelerinden dolayı oy verdim ve sadece İBB de CHP ye verdim.

Ama tabi ki İstanbul'un en önemli sorunlarından biri trafik ve ulaşım bunun içinde baya uğraş veriyor. Ha adam gerçekten yatıyor olsa en başta ben çakarım.

Neyse saygılar.

Farklı projelerde geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2019 Bisiklet Yolları Yönetmeliği sonrası, toplu taşıma ile bisiklet entegrasyonu, bisiklet yolları, paylaşımlı yollar v.s.

Proje kapsamında bizim stada da bağlantı var.

Sana şöyle bir bisiklet alayım ismail hollanda başbakanı gibi dolaş
sepete de kızları atarsın
Ekli dosyayı görüntüle 71307
Yok abi böyle bir uygulama olmasa zaten uyanırım ben sabah namazını kılar kimse yokken sürerim trafik olduğunda yol almış olurum kimsecikler görmez gülhanede turlarım ya da borisin yerinde kahvaltı 👍 manda kaymak

Millet Kumkapı’da yatmaya giderken bizim kahvaltıya çok gitmişliğimiz var abi alt geçitin dili olsa da konuşsa ;) hürmetler

Abi gel seni yaşatayım İstanbul’a

Imamoglunun cevabını merak ediyordum, konuşmuş galiba:

İmamoğlu, "Yaptığımız zam ne yazık ki bir sonuçtur. Esas girdilerden hesap sorulması lazım. Akaryakıt ve diğer unsurlara baktığınız zaman 2 yılı aşkın süredir zam yapılmayan İstanbul’daki zam, Türkiye şartlarında vatandaşımız düşünülerek, hizmetin sürdürülmesi adına yapılmış bir zamdır.

Bilgisi ve onayi dahilinde alınan bir karar gibi duruyor. Bence çok fazla olmuş

Kaynak: ensonhaber

Sanki son yillarda akebe döneminde hersey ucuzladi da simdi ibb zam yapinca oooooouuuuuuvvvvv bakin zam yapiyo kefereler diye car car bağırıyorlar...Böyle iki yüzlü insanlar olamaz. Tamam zammin savunulacak bi tarafi yok da, adam napsın? senin paran durmadan deger kaybediyor hersey pahalilasiyor bunlari düşünmüyor, yapilan zammi eleştiriyor...

Imamoglunun cevabını merak ediyordum, konuşmuş galiba:

İmamoğlu, "Yaptığımız zam ne yazık ki bir sonuçtur. Esas girdilerden hesap sorulması lazım. Akaryakıt ve diğer unsurlara baktığınız zaman 2 yılı aşkın süredir zam yapılmayan İstanbul’daki zam, Türkiye şartlarında vatandaşımız düşünülerek, hizmetin sürdürülmesi adına yapılmış bir zamdır.

Bilgisi ve onayi dahilinde alınan bir karar gibi duruyor. Bence çok fazla olmuş

Kaynak: ensonhaber
bilgisi olmadan nasıl olacak yav
gıda-ulaşım-barınma
bunlar en temel ihtiyaç bunları gerekirse zarar ederek ucuzlatacak
yoksa akpden ne farkı var
bunun neresi sosyal demokrasi

2015 yılına kadar maaşı 3 4 bin olanlar bile rahat rahat ev, araba, arsa alırken şimdi maaşı 5 bin olan anca geçiniyor aç kalmıyor hãla partileri tartışanlar var olan bize oluyor artık uyanın yahu
uyanmış bi en az %40'lık kesim var lakin %50+1 uyanmadı ve uyanmaz

2015 yılına kadar maaşı 3 4 bin olanlar bile rahat rahat ev, araba, arsa alırken şimdi maaşı 5 bin olan anca geçiniyor aç kalmıyor hãla partileri tartışanlar var olan bize oluyor artık uyanın yahu

2000 lerde nasildi? mesela bir asgari ucret alan bir baba dusunelim.

2000 lerde nasildi? mesela bir asgari ucret alan bir baba dusunelim.
1990larda Çok düşüktü ama enflasyon da öyle o zamanlar Koç grubu enflasyon canavarı diye bir şey uydurmuştu halbuki enflasyon indeksi gerçek ve düşüktü

Mortgage yasası da olmadığından evler ucuzdu ama arz pek yoktu yani herkes kirasını ödeyebiliyordu

Sonra akp geldi Kemal Derviş politikalarını aynen uygulayıp AB’ye gireceğiz diye ekonominin içine etti

2000lerde doğal olarak hissedilmedi yansıma 2010larda oldu

bilgisi olmadan nasıl olacak yav
gıda-ulaşım-barınma
bunlar en temel ihtiyaç bunları gerekirse zarar ederek ucuzlatacak
yoksa akpden ne farkı var
bunun neresi sosyal demokrasi
Üstat bir farkları yok ekonomide hepsi liboş hepsi küreselleşme hayranı dünya akıllandı millileşiyor İngiltere İtalya ABD bir tek biz hala sıcak para peşindeyiz ne diyordu ince? Ben gelince sıcak para da gelecek diye

Üstat bir farkları yok ekonomide hepsi liboş hepsi küreselleşme hayranı dünya akıllandı millileşiyor İngiltere İtalya ABD bir tek biz hala sıcak para peşindeyiz ne diyordu ince? Ben gelince sıcak para da gelecek diye
bence de farkı yok
başa chp gelse ne olacak o da imf programı uygulayacak

Geri
Üst Alt