İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Sağ-sol hikaye.
Giren en sonunda yine halka giriyor siyasilere dokunan bişey yok.
Giren en sonunda yine halka giriyor siyasilere dokunan bişey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yiğidin harman olduğu yerin belediye başkan, İBB Akp grup başkanvekili. Bu bilgiyi unut reis, inan bana çok gereksiz.O kim üstat
Hadi abi hadi. O sepete de ne hatunlar atılır haa her gün 2 slav doldurup doldurup eve götürürsün sepette.Yok abi böyle bir uygulama olmasa zaten uyanırım ben sabah namazını kılar kimse yokken sürerim trafik olduğunda yol almış olurum kimsecikler görmez gülhanede turlarım ya da borisin yerinde kahvaltımanda kaymak
Millet Kumkapı’da yatmaya giderken bizim kahvaltıya çok gitmişliğimiz var abi alt geçitin dili olsa da konuşsahürmetler
Abi gel seni yaşatayım İstanbul’a
Yağmur yağıyor.başkan yaptırmayacağız!!!
Halbuki her şey bütçede üstat her sene topladığı vergiyi arttıran nadir ülkelerdeniz bizim sıkıntımız gelirde değil gelirimizden çok harcamadabence de farkı yok
başa chp gelse ne olacak o da imf programı uygulayacak
Hadi abi hadi. O sepete de ne hatunlar atılır haa her gün 2 slav doldurup doldurup eve götürürsün sepette.
Bu boş insanları nereden tanıyorsunuzYiğidin harman olduğu yerin belediye başkan, İBB Akp grup başkanvekili. Bu bilgiyi unut reis, inan bana çok gereksiz.
sağlık zaten özelleşti artık milletin henüz haberi yokHalbuki her şey bütçede üstat her sene topladığı vergiyi arttıran nadir ülkelerdeniz bizim sıkıntımız gelirde değil gelirimizden çok harcamada
Herkes askeri, sağlık ve altyapı harcamalarına takık bence eğitim, teşvik, memur ve yardımlara boşa para gidiyor
Yasa yoktu arz da düşüktü ama para kıymetli idi herkeste yoktuEv alma işi krediye bağlı olmadığında ev alınıyordu işte düşünün.
sağlık zaten özelleşti artık milletin henüz haberi yok
şehir hastaneleriyle sağlığı özelleştirmiş oldular
altyapıda da kamu zararı çok
sen inşaatçısın
çiğdem tokerin kitabını okursan detaylı anlatmış.
sadece 21b ile ihale usulu milyarlarca lira kamu kaynagı inşaat şirketlerine aktarılıyor
askeri harcamalar da sorunlu mesela s400 alındı akıbeti belli değil. politik savrulmayla doğru orantılı olarak birsürü çöp harcama var. rusya abd arasında gidip gelen hukumet askeri harcamada da kamu kaynaklarını nereye aktarıyor açıkladığı yok
çoğu ethem sancaka gidiyor bilinen birşey ama ihale kanunu gereği ihaleler ilan edilmeden yapıldığı ve şeffaf olmadığı için ne kadar gidiyor bilmiyoruz
diğer kalemler de öyle
hemen her kalemde sorun var
yardımlar vs hepsi nereye gidiyor bilinmiyor
Ne yazık ki kayınpederin yıllarca önce yaptığı bir hata yüzünden tanıdım. İstanbulluların 2019'da yaptığı hata da perçinledi.Bu boş insanları nereden tanıyorsunuz
Kim ki kayınpederi ne hatası?Ne yazık ki kayınpederin yıllarca önce yaptığı bir hata yüzünden tanıdım. İstanbulluların 2019'da yaptığı hata da perçinledi.
Yav benim kayınpeder Esenler'e yerleşmiş 30 yıl önce, bu Tevfik olacak adam da oranın belediye başkanı öyle tanıdım.Kim ki kayınpederi ne hatası?
Yeni bir güncelleme.