İstanbul’da Ulaşıma Yüzde 35'lik Güncelleme Kararı!

bu zamma tepki verenlerden herhangi birini o koltuğa oturtsak daha fazla yapar az yapmaz . üretimin olmadığı ülkelerde tekeri çevirmek için mecburen sıcak paraya yaslanmak zorundasınız.
bunun da en kestirme yolu halkın cebine elini sokmak.
zahmetsiz hiç kaçarı yok keş para .
arkamızda çelik tava ile gezmeye devam !

Üstat ben bu videoyu 30 Mart'da dinledin, yani ilk seçimden 1 gün önce ve bu videoyu dinleyene kadar adamı fazla tanımıyordum ve Kılıçdaroğlu yüzünden soğuduğum CHP'den dolayı bu güzel insana oy bile vermek aklımdan geçmiyordu.

Ama şu siyasetçilere tapmak diyenlere karşı gülüyorum.

Kimseye veremeyecek bir hesabımız yok.

Yani ne yapalım başkan yardırarak gidiyor adama mı çakalım.

@Uğur Bulut ağabey kusura bakma bunu da daha geçen gün konuşurken bunu da biliyordum ama ne yapayım kimse araştırmıyorsa suç bizde mi ?

Not : Esas konu 11:20

1.png

2.png

3.png

Güzel ama ben ana arterlerde olmasını tercih ediyorum üstat geçen izah ettiğin sahil yolu gibi ;) iyi geceler

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Üstat ben bu videoyu 30 Mart'da dinledin, yani ilk seçimden 1 gün önce ve bu videoyu dinleyene kadar adamı fazla tanımıyordum ve Kılıçdaroğlu yüzünden soğuduğum CHP'den dolayı bu güzel insana oy bile vermek aklımdan geçmiyordu.

Ama şu siyasetçilere tapmak diyenlere karşı gülüyorum.

Kimseye veremeyecek bir hesabımız yok.

Yani ne yapalım başkan yardırarak gidiyor adama mı çakalım.

@Uğur Bulut ağabey kusura bakma bunu da daha geçen gün konuşurken bunu da biliyordum ama ne yapayım kimse araştırmıyorsa suç bizde mi ?

Not : Esas konu 11:20

Ekli dosyayı görüntüle 71766
Ekli dosyayı görüntüle 71767
Ekli dosyayı görüntüle 71769

Hayır destek vermek istiyorsan ver insanlar tepkiden çekinecek diye görüşlerini saklamamalı hürriyet bu

Üstat çekinecek bir şey yok, aslında ben üşenmem gerekirse herkes ile de tek tek diyalog kurarım ama bir çok kişi ön yargılı olunca her zaman ve her yerde detaya girmiyorum. Hürmetler.

İlave : Yok tapmak v.s. olunca da doğal olarak cevap hakkı doğuyor.

Hayır destek vermek istiyorsan ver insanlar tepkiden çekinecek diye görüşlerini saklamamalı hürriyet bu

Sakine Cansız olayı var İBB'nin dahil olduğu. Canan Kaftancıoğlu denen pkk sevici karı da var. Eşinin HDP'lilerin tiyatrosuna gitmesi var. Var oğlu var.

Atatürk'ün partisi bu değil. İmamoğlu da bu partiye mensup olabilecek şerefe sahip değil.

O dediğin chp %17 falan oy aliyor.

Uyanin artik ulusalcilardan tiksiniyor bu millet. Rn az %40 i da Atatürk'ten nefret ediyor. Chp nin diyalogdan başka bir şansı yok

Partilerin Yenikapı mitinglerinin 1/10 kadar insan protesto için toplansa bunların hiç biri olmaz. Bizim millet seçimden, seçime toplaşıyor zaaar ;D O da birbirlerine seçim sonu bilezik gibi geçirmek için :asd:

O dediğin chp %17 falan oy aliyor.

Uyanin artik ulusalcilardan tiksiniyor bu millet. Rn az %40 i da Atatürk'ten nefret ediyor. Chp nin diyalogdan başka bir şansı yok
Dialog dogru secim

Kisa vadede kar icin teroristlerle dialog yapan akp'nin halini goruyor musun?

Dogru kararlar alinsaydi su an nasil bir akp turkiyesinde olacakti bir cok arkadasimiz farkinda degil ama pek de iyi olmayacakti.

Cozum sureci diye teoristlerle yataga giren ve gecmisten baglarinin oldugu feto'ya devleti teslim eden bir yapi yine de yuzde 40'a yakin oy alabiliyorsa bunun ne kadar guclu oldugunu farkina varmaliyiz.

Teroristlerle gorusmekten ve orta yol bulmaktan kar cikaramazsin, imkansiz bu. Ekrem de bu oyundan kisa surede donecektir, goreceksiniz. Asil oy havuzu akp'nin yuzde 15'lik kararsiz kitlesi.

Dialog dogru secim

Kisa vadede kar icin teroristlerle dialog yapan akp'nin halini goruyor musun?

Dogru kararlar alinsaydi su an nasil bir akp turkiyesinde olacakti bir cok arkadasimiz farkinda degil ama pek de iyi olmayacakti.

Cozum sureci diye teoristlerle yataga giren ve gecmisten baglarinin oldugu feto'ya devleti teslim eden bir yapi yine de yuzde 40'a yakin oy alabiliyorsa bunun ne kadar guclu oldugunu farkina varmaliyiz.

Teroristlerle gorusmekten ve orta yol bulmaktan kar cikaramazsin, imkansiz bu. Ekrem de bu oyundan kisa surede donecektir, goreceksiniz. Asil oy havuzu akp'nin yuzde 15'lik kararsiz kitlesi.
Yav güzel kardeşim bu parti devletten desteğini alıyor mu? Alıyor milletvekilleri güvenlik taramasından geçip savcılıktan temiz belgelerini alıyorlar mı? Alıyorlar

Bütün Türkiye'nin pkk ya karşı hdp yi can siperane savunması, Kürtler'in mantıklı bir siyasi zeminde siyaset yapabilmesinin desteklenmesi, bu sayede pkknin elindeki tek kozunda alınması lazimken , nedir bu hareketler önüne gelene terörist demeler.

Ayrıca chpnin diyalogu ile Cumhuriyet bayraminda davullu zurnali terorist karşılamak arasında daglar kadar fark var. Allah aşkına hdpye boyle yuklenerek pkknin ekmegine yag sürdüğümüzu kimse mi görmüyor?

(Not: ben hdpli falan degilim ancak devletin temiz kağıdını almış insanlara da zırt pırt terörist denmesine karşıyım. Temizken bile terorist olarak goruleceklerse ne anlamı var siyasetin? )

Mesele Fetönün siyasi ayağının araştırılması önergesi muhalefet tarafından bir çok kez talep edildiği halde, oy çokluğu ile bu araştırmanın yapılmasının reddi eleştirilmiyor sonra da çıkıp tapmak dan bahsediyorlar.

Geri
Üst Alt