Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.775
- 21.813
- 2.783
Hdp pkk'nin arka bahcesidir ve mecliste yeri yoktur. Gelecekte de olmayacak zaten. Tc vatandasi kurtler kendilerini mecliste istedigi gibi temsil edebilir buna kimsenin laf soyledigi yok. Temiz kagidi almis dedigin siyasetcilerin de sonradan nelerinin ciktigini biliyoruz. Hep bir temiz geliyor sonra da hendek actirmaya basliyorlar. Oyle bir sey yok kardesim, bunlar kurtleri degil pkk'yi temsil ediyor. Vatandaslarimizla pkk arasinda kopru olmaya calisiyor, bunlarla ayni masaya oturup karli cikan kisi gormedim, en azindan ulkenin icinde gormedim.Yav güzel kardeşim bu parti devletten desteğini alıyor mu? Alıyor milletvekilleri güvenlik taramasından geçip savcılıktan temiz belgelerini alıyorlar mı? Alıyorlar
Bütün Türkiye'nin pkk ya karşı hdp yi can siperane savunması, Kürtler'in mantıklı bir siyasi zeminde siyaset yapabilmesinin desteklenmesi, bu sayede pkknin elindeki tek kozunda alınması lazimken , nedir bu hareketler önüne gelene terörist demeler.
Ayrıca chpnin diyalogu ile Cumhuriyet bayraminda davullu zurnali terorist karşılamak arasında daglar kadar fark var. Allah aşkına hdpye boyle yuklenerek pkknin ekmegine yag sürdüğümüzu kimse mi görmüyor?
(Not: ben hdpli falan degilim ancak devletin temiz kağıdını almış insanlara da zırt pırt terörist denmesine karşıyım. Temizken bile terorist olarak goruleceklerse ne anlamı var siyasetin? )
Hdp'ye ve pkk'ya sempati duyan kurtler tam tersi ve yine kurtlerin icinden cikan bir olusumla bilinclendirilmesi gerekirken bu serefsiz parti tarafindan bir akp'nin bir chp'nin oy havuzu olarak kullaniliyorlar olan yine onlara oluyor. O vatandaslara deger veren biri zaten hdp gibi terorist sevici bir partiyi de onunla isbirligi yapmis olani ve yapiyor olani da desteklemez zaten. Ekrem de aciktan destek verir halde ve bu yoldan donecegini dusunuyorum gorecegiz.