İstanbul’da Ulaşıma Yüzde 35'lik Güncelleme Kararı!

Mesele Fetönün siyasi ayağının araştırılması önergesi muhalefet tarafından bir çok kez talep edildiği halde, oy çokluğu ile bu araştırmanın yapılmasının reddi eleştirilmiyor sonra da çıkıp tapmak dan bahsediyorlar.
Siyasi ayağı Bülent Arınç önderliğinde Abdullah Gül, Ali Babacan, Mehmet Ali Şahin, Beşir Atalay vb... Bilmeyen mi var. Sadece Davutoğluna haksızlık yapılıyor hiç sevmem davutoğluna baş liboş o ama adamın fetöcülerle ilişkisi yoktu ama ali babacana iltimas geçiliyor hele ki güle. Arınçı demeye gerek yok bu ülkenin seferberlik planlarını amerikalıları kozmik odaya sokarak vermesi bile kafi yüce divanda vatana ihanetten yargılamak için. Baş müsebbib kendisi çıkıp ben bir ahmakım deyince millet sakinledi hayırdır aptal olduğunu söyeyince tamam mı oluyor yani

Zaten asrın iftirası ergenekon davası Aranıçın bana suikast düzenlenecek diye şikayetçi olmasıyla başlayan bir süreçti. Diğer isimlerde az çok bilinen isimler. Sonuç ta Fetö olsun, PKK olsun veya her hangi bir örgüt, siyasi ayağı yargı yolu ile tespit edilip gereken yapılmalı ve hiç bir siyasetçi buna engel olmamalı.

Bu iş gerçekten olsa o zaman zaten bir şeyler değişir.

Siyasi ayağı Bülent Arınç önderliğinde Abdullah Gül, Ali Babacan, Mehmet Ali Şahin, Beşir Atalay vb... Bilmeyen mi var. Sadece Davutoğluna haksızlık yapılıyor hiç sevmem davutoğluna baş liboş o ama adamın fetöcülerle ilişkisi yoktu ama ali babacana iltimas geçiliyor hele ki güle. Arınçı demeye gerek yok bu ülkenin seferberlik planlarını amerikalıları kozmik odaya sokarak vermesi bile kafi yüce divanda vatana ihanetten yargılamak için. Baş müsebbib kendisi çıkıp ben bir ahmakım deyince millet sakinledi hayırdır aptal olduğunu söyeyince tamam mı oluyor yani

Ama bu gerçekleri tahrif etmemizi haklı çıkarmıyor. AKP içi lekeydi liberallerle, ikinci cumhuriyetçilerle, fetöcülerle, bölücülerle iş tutmak CHP çerkezlerin elindeyken önder savlar, deniz bayklallar vesaire doğru cephedeyken bile bile lades deyip bu tuzağa düştüler. Her geçen gün batıyorlar. Hiç değilse İnce sarhoştu marhoştu ama asla bölücü dağildi adam ya da deniz baykal bond çantasına alet edevat taşıyordu fantazi için ama insan itimat ediyordu kıbrısı satanlara karşı savunuyordu bu adam biz ihaneti de yapılan iyiliği de unutmamalıyız...

Bunlar öyle ama Chp'nin iktidar olma gibi bir derdi yok ki. Bol keseden en rahat şekilde sallayıp paraları götürmek istiyorlar. İşte böyle %20-21 alıp ona buna yancılık yapar giderler. Al birini vur ötekine. Kılıçdaroğlu, Tanrıkulu, Gürsel Tekin, Tekin Bingöl gibi adamlarla sittin sene iktidar olmaz Chp. İnce başa geçip şu leş kargaları temizleyip anadolu'ya açılsa 30u geçerler. İdeolojiler çöktü artık.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar öyle ama Chp'nin iktidar olma gibi bir derdi yok ki. Bol keseden en rahat şekilde sallayıp paraları götürmek istiyorlar. İşte böyle %20-21 alıp ona buna yancılık yapar giderler. Al birini vur ötekine. Kılıçdaroğlu, Tanrıkulu, Gürsel Tekin, Tekin Bingöl gibi adamlarla sittin sene iktidar olmaz Chp. İnce başa geçip şu leş kargaları temizleyip anadolu'ya açılsa 30u geçerler. İdeolojiler çöktü artık.

Murhanburgden selamlar

Hele şu Gürsel Tekin, bir keresinde Erman hoca Kılıçdaroğlunu eleştiriyor diye bağlanıp aklınca Erman hocaya ayar vereceğini sandı ama Erman hocam kontradan çok iyi yapıştırmıştı.

Zaten asrın iftirası ergenekon davası Aranıçın bana suikast düzenlenecek diye şikayetçi olmasıyla başlayan bir süreçti. Diğer isimlerde az çok bilinen isimler. Sonuç ta Fetö olsun, PKK olsun veya her hangi bir örgüt, siyasi ayağı yargı yolu ile tespit edilip gereken yapılmalı ve hiç bir siyasetçi buna engel olmamalı.

Bu iş gerçekten olsa o zaman zaten bir şeyler değişir.
Hele bir de kanıt yok çünkü kağıdı yuttu demediler mi :) ulan arınç ne adamsın sen kimsin ki herhangi bir oluşum seni ortadan kaldırmak istesin :)

Eko ile umutlular ama neden öyle diyorsun ki

Eko ile umutlular ama neden öyle diyorsun ki
İmamoğlu sorumluluk alıp Cb koltuğuna aday olmak isteseydi tatile gidip resim paylaşmazdı deprem arefesinde. İBB bile batık. Toplam 2 dönem İBB reisliği yapıp emekli olur diye düşünüyorum. İstanbul'da imkanlar el verdiği kadar süper iş çıkarırsa, ki bu ne kadar mümkün ,o tartışılır ama kendisi durumu yeniden değerlendirebilir. Kamu bankaları kredi vermediği için Almanya çıkarması yaptı adam. Onu bu duruma düşürenlerden hesap sorması lazım ileride.

İmamoğlu sorumluluk alıp Cb koltuğuna aday olmak isteseydi tatile gidip resim paylaşmazdı deprem arefesinde. İBB bile batık. Toplam 2 dönem İBB reisliği yapıp emekli olur diye düşünüyorum. İstanbul'da imkanlar el verdiği kadar süper iş çıkarırsa, ki bu ne kadar mümkün ,o tartışılır ama kendisi durumu yeniden değerlendirebilir. Kamu bankaları kredi vermediği için Almanya çıkarması yaptı adam. Onu bu duruma düşürenlerden hesap sorması lazım ileride.

Adam rahat üstat tam da bu yüzden batı destekledi adamı. Rand raporuna kadar girdi böyle siyasetçi istiyorlar Türkiye'nin başında.

Bir de gençler nedir yahu herkes online bu saatte... Sevgililer Günü değil miydi? Neden iş başında değilsiniz ki zinayı suç olmaktan çıkardı reisiniz...

Bir de gençler nedir yahu herkes online bu saatte... Sevgililer Günü değil miydi? Neden iş başında değilsiniz ki zinayı suç olmaktan çıkardı reisiniz...
Kıskandın mı??

Benimki babasıyla kalıyor babası işe gitmedikçe. Nabalım... 12'den sonra sana kalıyoz İsmo bey

Yok canım ne kıskanacağım benim öye bir imkan ve kabiliyetim yok sadece sevgililer gününde benle yazışacak kadar ezik olmayın gençler demek istedim
Nabak boşayıp 7/24 benle kalanı mı bulayım abi?

Türkiye il sınırları içerisinde 1.75 üzeri Slav bir hatun ayarlarsan seviniriz. Hürmetler

Boldladığım yer tam 1 akp ağzı değil mi yahu?

Geri
Üst Alt