İstanbulspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ndombele statü gereği yok ama Oliveira varken neden Kerem Demirbay? Nelsson hala neden izinli? Onun dışında gayet iyi kadro zaten mevcut kadrodan kötü 11 çıkmaz. Tete, Kerem, İcardi üçlüsü ile skora gider İstanbulsporu rahat geçeriz. Başarılar Aslanlarım 💛❤️🙏

Ulan

Günay YOK
Nelsson YOK
Ziyech YOK
Sanchez YOK
Ndombele YOK
Zaha YOK (yedek bile olsa)

Yapacak birşey yok
(Kural olayını biliyorum)

zaha yine yok, manu macina da yetismez demek ki, oynatmicaksa niye geldi bu adam

12 günde 4 maç var kağıt üstünde en kolay maç ama bir iki rotasyon olması gerekir ya. Allah korusun elimizdeki 2 adamın yedeği yok bu kadar zorlamaya gerek yok

Çıkmadı gereken 11 ile çıkıyoruz. Ancak yedekte oyuna etki edebilecek kimse yok. O yüzden 60'a kadar skoru bulmalıyız.

yav arkadaslar ne kadar memnunıyetsız ınsanlarsınız ya ıstanbulsorla yapıyoruz aloooo derbi değil az guvenın takıma

Ndombele statü gereği yok ama Oliveira varken neden Kerem Demirbay? Nelsson hala neden izinli? Onun dışında gayet iyi kadro zaten mevcut kadrodan kötü 11 çıkmaz. Tete, Kerem, İcardi üçlüsü ile skora gider İstanbulsporu rahat geçeriz. Başarılar Aslanlarım 💛❤️🙏
Oliveira varken neden Kerem sorusunun cevabını geçen maç gördük zaten. Nelsson mevzusu da normal. Yol yorgunu. Kaan geçen maç iyiydi.

kaan -abdülkerim tandem faciasını en son konya deplasmanında yaşamıştık, allah'tan zorlu deplasman değil yoksa gene patlama olasılığı yüksekti. bu ligde 3 yerli çıkartamazken 4 yerliyle oynamayı enayice buluyorum ben, en azından sergio'yla başlayabilirdik. onun dışında nelsson'un da durumuna bakarsak normal gibi kadro.

tam olarak alakayı çözemedim

sırf yabancı olsun diye mi sergio ile başlamalıydık

Demirbay yanina pas verirken yere dusmedigi icin oynuyor

Geri
Üst Alt