Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha Ocak ayı hazır hale gelmesi bekleniliyorNando harici doğru kadro ama bence zahayi oynatmamiz lazimdi
Musleranin boşa cikisini izleriz neguzel ozlemistimYaw he gunay
Oliveira varken neden Kerem sorusunun cevabını geçen maç gördük zaten. Nelsson mevzusu da normal. Yol yorgunu. Kaan geçen maç iyiydi.Ndombele statü gereği yok ama Oliveira varken neden Kerem Demirbay? Nelsson hala neden izinli? Onun dışında gayet iyi kadro zaten mevcut kadrodan kötü 11 çıkmaz. Tete, Kerem, İcardi üçlüsü ile skora gider İstanbulsporu rahat geçeriz. Başarılar Aslanlarım![]()
kaan -abdülkerim tandem faciasını en son konya deplasmanında yaşamıştık, allah'tan zorlu deplasman değil yoksa gene patlama olasılığı yüksekti. bu ligde 3 yerli çıkartamazken 4 yerliyle oynamayı enayice buluyorum ben, en azından sergio'yla başlayabilirdik. onun dışında nelsson'un da durumuna bakarsak normal gibi kadro.
Ziyech sakat diyorlar?? Sanchez, Ndombi nerde ???
Demirbay yanina pas verirken yere dusmedigi icin oynuyorNdombele statü gereği yok ama Oliveira varken neden Kerem Demirbay? Nelsson hala neden izinli? Onun dışında gayet iyi kadro zaten mevcut kadrodan kötü 11 çıkmaz. Tete, Kerem, İcardi üçlüsü ile skora gider İstanbulsporu rahat geçeriz. Başarılar Aslanlarım![]()
Ne var la yazdığımda. Hedef mi gosteriyon yoksa. Seni bulurumYazıyı düzenle de banlanma reisSen banlıyken maçları kazanamıyoz yav
![]()
Yazdığın ban sebebi diye biliyom banlanmanı istesem direk raporlar geçerdim reis yavNe var la yazdığımda. Hedef mi gosteriyon yoksa. Seni bulurum