İstanbulspor Sahadan Çekildi

Demagoji mi yapiyorsun?
Bjk'yi sayma zaten, devredisi onlar. Biz deyince mutlu mu olacaksin? Nihat Ozdemir zamaninda da bizdik, Demiroren zamaninda da, Aydinlar zamaninda da. Sorudaki amac?
Yani servet de gelse aziz de gelse Dursun Özbek yada fatih terim de gelse değişen bir şey olmuyor sorun başkanda değil zaten.Hakemlerin değişmesi lazım, ben de bu olanları yabancı hakem için ön ayak olabilir diye görüyorum.

Yav bir kere Faruk koca büyük akpli , istanbul başkanı da akplidir büyük ihtimalle ki yine tff başkanı suanki iktidarın adamı.Koc ailesi muhalefete yakın, yani şuanda akp ve iktidar muazzam ötesi gucluyken ali koç akpnin adamlarını mi orgutluyor ?
Koç ailesi muhalefete mi yakın. Bu zamana kadar okuduğum en saçma şey olabilir. Koç ailesi kabın içindeki sudur hangi kaba girerse onun şeklini alan. İster cemaat yapılanması ister iktidar isterse değişim rüzgarı estiğinde muhalefet.
Ali ve babası son 1,5 yılda cumhurbaşkanıyla tff başkanından daha çok buluşmuştur. Her fırsatta adamın dibide beyfendi. Ali genlerinden gelen işine ne yararsa orayı örgütler.

Ya şu 3 kuruşluk takımların kahrını çekiyoruz ya en çok da o koyuyor ulan artist senin çapın ne de gündem olmaya çalışıyorsan sg pttye çürü

Yani servet de gelse aziz de gelse Dursun Özbek yada fatih terim de gelse değişen bir şey olmuyor sorun başkanda değil zaten.Hakemlerin değişmesi lazım, ben de bu olanları yabancı hakem için ön ayak olabilir diye görüyorum.
Ingiliz hakem mi gelsin mesela? Daha yeni orada da Man City macinda buyuk bir skandal oldu. Aynisi bizim derbilerde olsun ic savas cikar.

o degilde ligin 2.yarısı cok eglenceli gececek biz şu mallara puan kaybetmeyelim yeter

2.devre fikstürleri terse dönecek ve onları yalayan takımlar küme potasında olacaklar

Ingiliz hakem mi gelsin mesela? Daha yeni orada da Man City macinda buyuk bir skandal oldu. Aynisi bizim derbilerde olsun ic savas cikar.
Gelsin.Parasini verip iyisini getireceksin.Ingilterede bizimki gibi yozlaşmış bir sistem olmadığı için hakemler herhangi bir takımı şampiyon yapmak için değil de mal olduklarından saçma sapan kararlar veriyorlar bazen , yine bizimki kadar her hafta saçma sapan işler olmuyor.Var kayıtlarına kadar da açıklıyorlar şeffaf şekilde.Yaptirimi da oluyor gayet.

Gelsin.Parasini verip iyisini getireceksin.Ingilterede bizimki gibi yozlaşmış bir sistem olmadığı için hakemler herhangi bir takımı şampiyon yapmak için değil de mal olduklarından saçma sapan kararlar veriyorlar bazen , yine bizimki kadar her hafta saçma sapan işler olmuyor.Var kayıtlarına kadar da açıklıyorlar şeffaf şekilde.Yaptirimi da oluyor gayet.
mevzu bu mu yav? aç gözlerini biraz.

Yav hakemler leş iyi yapıyorlar.Bunlar feneri şampiyon yapacaklar yoksa.Cok iyi yapıyorlar ankaragucu başkanı Hasan Tahsini oldu bu protestoların.Gayet iyi yapılıyor yani.Su maçlar şuana kadar minimum %80 doğru kararla yönetilse pazar Kadıköye min 5-6 puan önde gidecektik
Bu da farklı ve hak verdiğim bir bakış açısı.halil umut şampiyonluğumuzu caldi

Sıradaki hamle ne olacak acaba
Ben tribünlerin sahaya dalıp bir iki futbolcuyu kaçırmasını bekliyorum. Olmaz demeyin şansınızı deneyin

A sporda Erman toroglu bu tffye inanıyor musunuz diye sordu ts başkanına o da inanmıyorum der demez a spor reklama gitti.
Ali koctan falan korkuyorsunuz ama iktidarı hafife alıyorsunuz.Onlar ne derse o olur.

Geçen hafta ankaragücünü atsaydınız ligden, bu hafta da bunlar zaten gitmeye meyilli iken lig 18 takıma düşerdi ne hoş olurdu

A sporda Erman toroglu bu tffye inanıyor musunuz diye sordu ts başkanına o da inanmıyorum der demez a spor reklama gitti.
Ali koctan falan korkuyorsunuz ama iktidarı hafife alıyorsunuz.Onlar ne derse o olur.
Evet isteyen istediği kadar havlasin demek düşüyor bu durumda

Geri
Üst Alt