- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Şuan en çok kimin aleyhine karar veriliyor büyüklerden?Anlasildi, sen Servet Yardimci'yi gormemissin. O TFF baskani olsun da tanisirsin artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan en çok kimin aleyhine karar veriliyor büyüklerden?Anlasildi, sen Servet Yardimci'yi gormemissin. O TFF baskani olsun da tanisirsin artik.
Demagoji mi yapiyorsun?Şuan en çok kimin aleyhine karar veriliyor büyüklerden?
Yani servet de gelse aziz de gelse Dursun Özbek yada fatih terim de gelse değişen bir şey olmuyor sorun başkanda değil zaten.Hakemlerin değişmesi lazım, ben de bu olanları yabancı hakem için ön ayak olabilir diye görüyorum.Demagoji mi yapiyorsun?
Bjk'yi sayma zaten, devredisi onlar. Biz deyince mutlu mu olacaksin? Nihat Ozdemir zamaninda da bizdik, Demiroren zamaninda da, Aydinlar zamaninda da. Sorudaki amac?
Koç ailesi muhalefete mi yakın. Bu zamana kadar okuduğum en saçma şey olabilir. Koç ailesi kabın içindeki sudur hangi kaba girerse onun şeklini alan. İster cemaat yapılanması ister iktidar isterse değişim rüzgarı estiğinde muhalefet.Yav bir kere Faruk koca büyük akpli , istanbul başkanı da akplidir büyük ihtimalle ki yine tff başkanı suanki iktidarın adamı.Koc ailesi muhalefete yakın, yani şuanda akp ve iktidar muazzam ötesi gucluyken ali koç akpnin adamlarını mi orgutluyor ?
O ayrı. Sürece yayılan kaos hep vardı ama son 2 sezon gözlerimizin önünde alenen yaşananlar hiç masum değil.Turk futbolunda kaos olmayan 1 dönem yok.
Ingiliz hakem mi gelsin mesela? Daha yeni orada da Man City macinda buyuk bir skandal oldu. Aynisi bizim derbilerde olsun ic savas cikar.Yani servet de gelse aziz de gelse Dursun Özbek yada fatih terim de gelse değişen bir şey olmuyor sorun başkanda değil zaten.Hakemlerin değişmesi lazım, ben de bu olanları yabancı hakem için ön ayak olabilir diye görüyorum.
Ali kimi hazırlıyor acaba? Arat'la bunu da görüştüler muhtemelen
Gelsin.Parasini verip iyisini getireceksin.Ingilterede bizimki gibi yozlaşmış bir sistem olmadığı için hakemler herhangi bir takımı şampiyon yapmak için değil de mal olduklarından saçma sapan kararlar veriyorlar bazen , yine bizimki kadar her hafta saçma sapan işler olmuyor.Var kayıtlarına kadar da açıklıyorlar şeffaf şekilde.Yaptirimi da oluyor gayet.Ingiliz hakem mi gelsin mesela? Daha yeni orada da Man City macinda buyuk bir skandal oldu. Aynisi bizim derbilerde olsun ic savas cikar.
mevzu bu mu yav? aç gözlerini biraz.Gelsin.Parasini verip iyisini getireceksin.Ingilterede bizimki gibi yozlaşmış bir sistem olmadığı için hakemler herhangi bir takımı şampiyon yapmak için değil de mal olduklarından saçma sapan kararlar veriyorlar bazen , yine bizimki kadar her hafta saçma sapan işler olmuyor.Var kayıtlarına kadar da açıklıyorlar şeffaf şekilde.Yaptirimi da oluyor gayet.
Ne değişmesi lazım o zaman sen söyle biz dinleyelim.50 yıldır olandan ne farklı olması lazim ? Yada ne olunca hakemler daha farklı karar verecekler ? Nasıl değişecek duzen ?mevzu bu mu yav? aç gözlerini biraz.
Bu da farklı ve hak verdiğim bir bakış açısı.halil umut şampiyonluğumuzu caldiYav hakemler leş iyi yapıyorlar.Bunlar feneri şampiyon yapacaklar yoksa.Cok iyi yapıyorlar ankaragucu başkanı Hasan Tahsini oldu bu protestoların.Gayet iyi yapılıyor yani.Su maçlar şuana kadar minimum %80 doğru kararla yönetilse pazar Kadıköye min 5-6 puan önde gidecektik
Ne gibi adminim?
Evet isteyen istediği kadar havlasin demek düşüyor bu durumdaA sporda Erman toroglu bu tffye inanıyor musunuz diye sordu ts başkanına o da inanmıyorum der demez a spor reklama gitti.
Ali koctan falan korkuyorsunuz ama iktidarı hafife alıyorsunuz.Onlar ne derse o olur.