İşte CAS'ın Fenerbahçe Hakkındaki Gerekçeli Kararı

10)CAS, Fenerbahçe’nin CAS sürecinin Yargıtay’ın kararlarının açıklanmasının beklendiği 30 Ekim 2013’e kadar askıya alınmasına yönelik talebini reddetti. CAS, beş maçta şike olup olmadığını kendisinin takdir edeceğini; Yargıtay sanıklar hakkında beraat kararı verse bile, bu kararın CAS’ı bağlamayacağını açıkladı.

bu bolum cok guzel

Yeniden yargılama balonuna iyi cevap.

10)CAS, Fenerbahçe’nin CAS sürecinin Yargıtay’ın kararlarının açıklanmasının beklendiği 30 Ekim 2013’e kadar askıya alınmasına yönelik talebini reddetti. CAS, beş maçta şike olup olmadığını kendisinin takdir edeceğini; Yargıtay sanıklar hakkında beraat kararı verse bile, bu kararın CAS’ı bağlamayacağını açıkladı.

bu bolum cok guzel

Yani neymiş efendim, türkiyede yapılan yeniden yargılama lobbisi sadece aziz içinmiş.

Resmen kendi kıclarını kurtarma peşindeymiş aziz

Aziz yakında sahibinden.com'a ilan geçer: " Feneri suçsuz çıkartacak kurumlar aranıyor" diye :D

O2G4pz.png

İbrahim Akın ve hocasıyla olan görüşmesi :D

Fenerbahçeliler ikidebir diyordu "CAS gerekçesi elimize geçti , böylelikle CL'ye gidiceğiz" diye . Bu gerekçede hiç fb için olumlu bir yer göremedim ?

bu zaten sonuçlanan CAS duruşmasının karar metni... ancak buradan anlayabileceğimiz tek şey var: "sen yeniden yargılansan ve beraat etsen de bu bizi bağlamaz"... ve "eğer gerekinse ulusal düzeyde yapılan şikeye biz de ceza veririz"... ve "tff sıçmış batırmış, bu suça ceza vermemek mi olurmuş"... :)

17 temmuz pek bişey ifade etmiyordu ancak bu gerekçeli karar ilginç hale getirdi :)

:melo: şike var diyorlar

Uefanın vereceği ekstra cezada CAS'ın tavrının ne olduğunu da görmüş olduk.Artık top Uefanın önünde ya o golü atacak ya da auta yollayıp bu işi şaibeli biçimde bırakacak.

Şahıslar ve kurumlar ayrılamaz şike yaptıysak şikebahçe için yaptık.

Hocanın, bunda yanlış bişey yok bi kurban kestirirsin hallolur şeklinde şike parasını aklamasına her sefer gülüyorum :D

En azından Uefa'nın yerel liglere müdahale hakkı olup olmadığı tartışılmaz artık, tabi uefa bu yetkisini kullanırmı o bilinmez...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sonuç gene millet fenerin düşeceği hayali kuracak TR'de yaşadıklarını unutarak

Fenerbahçenin belgeyi açıklamamak için neden bu kadar castığı belli oldu :D

Geri
Üst Alt