SON DAKİKA İşte Galatasaray'ın Derbi 11'i!

Erciyes maçinda dogruyu yaptin. Yine rezil dizilimine dönmüşsün. Senin istifani istemiyorum. Senin davullu zurnali gönderilmeni istiyorum. Yensen dahi.

Sinyor hep savundum seni ama bu kadro doğruysa vay haline...

Erciyes maçında cidden iyi tercihlerin olmuştu ama bu maç böyle çıkman rezalet.

Kazansak bile bu şanstan veya Fener'in mallığından olur. Bu nasıl kadrodur böyle?

4-2-3-1 oyna artık Allah belanı versin. Çöp Dzemaili için Bruma veya Telles'i oynatmıyorsun, rezil adam!!!!

fenerin kadrosunu gördükden sonra cok dogru kadro bence.
adamlar resmen 4 tane orta saha dinamosu ile oynayacak. kuytuda sayarsak 5.
melo ve selcuk tek basina olsaydi darma dagan olurduk ki dzemaili yeterlimi olacak soru isareti.
sneijder ve olcan ciddi yardim etmeliler.

Burak...Allah kahretsin yine 11 de...Geçmiş olsun şimdiden arkadaşlar...Yine olmadı...

GALATASARAY
Muslera - Veysel, Semih, Chedjou, Tarık - Melo, Dzemali, Selçuk- Olcan, Burak, Sneijder

10419442_825017114223652_489622540522854280_n.jpg

Son düzenleme:
fenerin kadrosunu gördükden sonra cok dogru kadro bence.
adamlar resmen 4 tane orta saha dinamosu ile oynayacak. kuytuda sayarsak 5.
melo ve selcuk tek basina olsaydi darma dagan olurduk ki dzemaili yeterlimi olacak soru isareti.
sneijder ve olcan ciddi yardim etmeliler.
Fener merkezi doldurmuşken kanatlardan yaracaktık.. Orta sahayı kalabalık tutma fikri çöptür. Ne oynadığımız belli değil. Orta sahamız yavaş ve çok kötü.

lanet olsun yahu adamın fit hali çekilmiyor fb maçlarında hele ne kadar rezalet oynadığı ortada sakat sakat ne derdiniz var 11 de çıkarıyorsunuz arkadaş milyonlar kazanıyorsunuz futbolculuk geçmişiniz var nasıl teknik direktörlük bu insan işini bu kadar kötü yapabilirmi bu inat niye burak inadı niye anlamıyorum

Bruma 18 kişilik kadroda yok inanılır gibi değil.

Arkadas nasil bi bela aldik basimiza.

Ne demek Bruma 18 de yok ya. Malmisin sen adam

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fener merkezi doldurmuşken kanatlardan yaracaktık.. Orta sahayı kalabalık tutma fikri çöptür. Ne oynadığımız belli değil. Orta sahamız yavaş ve çok kötü.

orta sahamiz bence light kaliyor melo disinda evet ama orta sahayi bos birakirsan mahkum oynarsin resmen.
rakipteki orta saha oyunculari hepsi isiran , savasan tipdeki oyuncular. teknik kaliteleirde az cok iyi.
kanatlara yayman ile olmaz ki bu sadece. rakip seni ezerse orta sahada ve top göstermese ne yapacan kanat oyununu ?
kanatlarinda messin yok ki.

biri buna mactan sonra sorsun bu dünyada kanatsiz oynayan hangi takim var ve neden kanatsiz oynatdigni anlatabilirmi

Geri
Üst Alt