- 30 Ağustos 2009
- 29.731
- 18.942
- 2.348
Sinan tercihi sürpriz olmuş. Sanırım Hamza Hoca Akhisar maçında ki yabancılardan memnun o yüzden Sinan'ı denemek istemiş. İyi performans gösterirse haftasonu ilk 11 başlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya birde Yasin ve Yekta nedir ya? Koysana Pandev ve Dzemaili'yi yedege ne gerek var bu futbolu bilmeyen adamlara
Niye söyledi Denizli bunu? Nedeni neymisdiMustafa Denizli söylemişti ben olsam bu maç Muslera'yı oynatmam diye demek ki Hamza Hoca bunu mantıklı bulmuş.
HAHAHAHA
Komedi gibi hocamiz var, kimse kusura bakmasin boyle bir mac'ta Sinan riskine girilirmi?
Yedekte bile Eray bekliyo, saka midir nedir bu hoca ya.
Çok enteresan gerçekten bazen anlam veremiyorum...
Sinan ı denemek istiosan ligde dene 1 maç içerideki lig maçında görelim.
Sen gidip adamı Avrupanın en iyi hucumcularının oldugu maçda dene. olucak iş mi şimdi bu maç da sinan 3 gol yese onun sucu mu olucak ?
Aynısını prandelli pandeve yaptı ligde oynatmadı 442 gitti her şampiyonlar liginde oynattı haliyle adam silik gözükdü...
Bence sinan ligde denenebilir.
Alayiniz komedi, Hamza'nin arkasinda durmanin tek nedeni Terimci oldugun icindir.Komedi gibi hocayı Efsane Başkanın döneminde görmüştük.. Bundan daha komik kadroları iddiamız olan maçlarda çıkarıyordu..
Raporladım liseli sen Galatasaray hocasına gerizekalı diyemezsinHadi oynatmiyosun, bide yedek birakmiyorsan artikYedek kaleci Eray
Hamza ciddin buyuk takim hocasi olamaz.