GSC Haber İşte İlk 11'imiz

Sinan tercihi sürpriz olmuş. Sanırım Hamza Hoca Akhisar maçında ki yabancılardan memnun o yüzden Sinan'ı denemek istemiş. İyi performans gösterirse haftasonu ilk 11 başlar.

Mustafa Denizli söylemişti ben olsam bu maç Muslera'yı oynatmam diye demek ki Hamza Hoca bunu mantıklı bulmuş.

ah koy Furkani cikart bi forveti...
Melo Furkan
Bruma Sneijder Emre
Forvet​

Çok enteresan gerçekten bazen anlam veremiyorum...

Sinan ı denemek istiosan ligde dene 1 maç içerideki lig maçında görelim.

Sen gidip adamı Avrupanın en iyi hucumcularının oldugu maçda dene. olucak iş mi şimdi bu maç da sinan 3 gol yese onun sucu mu olucak ?

Aynısını prandelli pandeve yaptı ligde oynatmadı 442 gitti her şampiyonlar liginde oynattı haliyle adam silik gözükdü...

Bence sinan ligde denenebilir.

HAHAHAHA

Komedi gibi hocamiz var, kimse kusura bakmasin boyle bir mac'ta Sinan riskine girilirmi?

Yedekte bile Eray bekliyo, saka midir nedir bu hoca ya.

Komedi gibi hocayı Efsane Başkanın döneminde görmüştük.. Bundan daha komik kadroları iddiamız olan maçlarda çıkarıyordu..

4 gol yememizi sadecr Muslera'ya baglayan ve bu sezon yaptigi katkilari görmezden gelen cok bilmisler var.

Arsenal deplasman maci haric yapacagi pek birsey yoktu. Sacmalamayin vidi vidi.

Kadroda süpriz olan nedir? Kamerunlu defansın zaten hafif sakatlıgı vardı.Kalecimiz maşallah her geleni buyur ediyordu.Biraz dinlensin..

Çok enteresan gerçekten bazen anlam veremiyorum...

Sinan ı denemek istiosan ligde dene 1 maç içerideki lig maçında görelim.

Sen gidip adamı Avrupanın en iyi hucumcularının oldugu maçda dene. olucak iş mi şimdi bu maç da sinan 3 gol yese onun sucu mu olucak ?

Aynısını prandelli pandeve yaptı ligde oynatmadı 442 gitti her şampiyonlar liginde oynattı haliyle adam silik gözükdü...

Bence sinan ligde denenebilir.

İki kere düşün, söylediklerinde mantık kırıntısı var mı diye? Bence yok.

Yedekte Pandev olabilirdi. Bunun haricinde iyi.

N5

Komedi gibi hocayı Efsane Başkanın döneminde görmüştük.. Bundan daha komik kadroları iddiamız olan maçlarda çıkarıyordu..
Alayiniz komedi, Hamza'nin arkasinda durmanin tek nedeni Terimci oldugun icindir.

-
Yeminlen bu taraftar, selcuk burak 2 senedir takimi sabotaj etmesine ragmen formsuz diyip 1 gol atip hemen efsaneler geri dondu ayaklari yapan adamlar gelmis Muslera'ya laf atiyor.

Ben olsam full yedek çıkardım. Sinonun falan şu maçta oynaması anlamsız.

kabul edelim malesef gazosuna bir mac bizim icin, prestij olabilir tabiki son macimizi alalim diye ama sonucata hamza hoca sinani deniyor ve iyi bir performans gösterirse beliki ligde kulanmak istiyor

Hadi oynatmiyosun, bide yedek birakmiyorsan artik :D Yedek kaleci Eray :D

Hamza ciddin buyuk takim hocasi olamaz.

Sinan için de bulunmaz fırsat.

İyi oynarsa formayı kapabilir.

önemsiz bir maç. bazı oyuncuları dinlendiriyor herhalde hoca. ayrıca da muslera yok diye hocaya sitem edenlere de bir sorum olacak. şampiyonlar liginde muslera'nın kurtardığı 1 tane %100'lük pozisyon söyleyebilir misiniz? söyleyemezsiniz çünkü muslera formunda değil. formda bir muslera yediği gollerin en az yarısını çıkartırdı

Geri
Üst Alt