GSC Haber İşte İlk 11'imiz

Bu maç muslera yi eleştirip sinan i değerlendirelim diyenler için iyi bir sınav olacak

Macin önemi yok,ciddi bir rakibe karsi birseyler denemek cok dogru bence.

Ligde deneyemez cunku telafisi olmayabilir.

Defansif çıkıncada 4 yiyoruz birde böyle deneyelim.

Ideal kadromuzdan Muslera, Sabri, Chedjou ve Selcuk yok.

İki kere düşün, söylediklerinde mantık kırıntısı var mı diye? Bence yok.

tabi haklısın...

şu kadroyu prandelli çıkarsa adama ana avrat sövmüştünüz.
Muslera nerede bruma sneijder geri gelmiyor demediğinizi bırakmazdınız..

mantıklı olmayan neymiş ?

Sinanın ligde değil şamp. liginde denenmesi mi mantık lı ?

komiksiniz

solid xp fer bollad eh? hamza nice guy

Çok iyi 11.Muslera olmaması daha iyi.Biraz kendine gelsin.Ben yeneceğimizi düşünüyorum.

Alayiniz komedi, Hamza'nin arkasinda durmanin tek nedeni Terimci oldugun icindir.

-
Yeminlen bu taraftar, selcuk burak 2 senedir takimi sabotaj etmesine ragmen formsuz diyip 1 gol atip hemen efsaneler geri dondu ayaklari yapan adamlar gelmis Muslera'ya laf atiyor.

Ben ve Terimci güzel :) Terim'e söylediklerimi, özellikle kişiliğiyle ilgili söylediklerimi eski mesajlarıma bakarsan anlarsın.. Ama bu konuda birini "cı" diye tanımlayacaksak geçen Ünal Aysal'ı nasıl savunduğunu düşünürsek.. Kimin Terimci, kimin Aysalcı olduğu ortada ben ikisininde beğendiğim, beğenmediğim, haksız bulduğum haklı bulduğum noktalar var..

Konuda ki yorumunun da tipik "Aysalcı" yorumu olarak nitelendirirsek fırsat bulunca Hamza başarısız olsun diye dua edenlerden olduğunu anladık :)

Allah sonumuzu hayır etsin.Gel bana kanatlardan yardıra yardıra fark at Arsenal kadrosu tam.

Gazozuna oynanan bir maçın kalecisini tartışıyorlar. Bu taraftarın psikolojisi iyice bozulmuş.

Alayiniz komedi, Hamza'nin arkasinda durmanin tek nedeni Terimci oldugun icindir.

-
Yeminlen bu taraftar, selcuk burak 2 senedir takimi sabotaj etmesine ragmen formsuz diyip 1 gol atip hemen efsaneler geri dondu ayaklari yapan adamlar gelmis Muslera'ya laf atiyor.

Geldi yine ti..

Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin, Flamini, Chamberlain, Ramsey, Campbell, Podolski, Sanogo

Arsenali iyi bilenler icin , kac tane yedek ile cikiyorlar maca?

Yine Aysalcilar Hamzayi savunanlara Terimci ilan ediyorlar bhwahahhahaha

Hadi oynatmiyosun, bide yedek birakmiyorsan artik :D Yedek kaleci Eray :D

Hamza ciddin buyuk takim hocasi olamaz.

Dimi yedekten girip maçı değiştirebilirdi en azından :D

Bu da Prandelli gibi çıktı oda Bruma'yı, Olcan'ı yedeğe almıyor.. Yekta ile Yasin'i alıyordu.. Ha birde skor değiştirsin diye 90. dakikada Furkan'ı almışlığı var :D

Buşuna yırtınmayın hele iddiasız bir maçta hiç yırtınmayın Hamza Hoca'yı kötüleyeceğiz diye.. Bu maçta tamamı yedekle çıksaydı yine Prandelli'nin ilk maçta Melo'yu stoper, Sneijder'i ön libero oynatması kadar saçmalamış olmazdı...

Eğer sakatlık gibi bir durumu yoksa Muslera'ya kendini toparlaması için bir mesaj niteliği taşıyabilir. As kadrodan bir tek o yok.

Geri
Üst Alt