İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Beyler formalar fake çünkü ülker reklamı fontun altında olucak bu sene. ama eğer değilse hiç kimse forma almasın herke gitsin bu formayı alsın nike belki akıllanır ozaman

o1205.jpg

Herkese selamlar. Haddim değil ama çok kötü olmuşlar. Ama bence endişelenmeyin arkadaşlar rahat olun. Forma önemlidir. Kötü oldumu heyecan da kaçıyor. Yanılmıyorsam Başkanınız her fırsatta ben futboldan anlamam ama benim işim ekonomi ve şirket yönetmektir iyi anlarım diyordu. Böyle birisinin tanıtımdan önce böyle hata yapacağını sanmıyorum. Saygılar

Bu formalarin Ünal Aysal´la alakasi yok zaten. Adnan Polat döneminde secilen formalar. Ünal Aysal´in alakasi yok.

Hiç beğenmedim ama en azından pembe forma falan yok.

Kusura bakmayın da bu kafayla gidersek bizi daha dandik formalar bekliyor önümüzdeki sezonlarda.``Al dursun`` nedir allasen?Sabancının torunu muyum ben 100 lira formaya vereceğim sırf dolapta dursun diye?Bir tepki koymak gerekiyor artık ortaya.

Arkadaslar sizin bileceginiz is, almazsaniz almayin, bana ne?

Durumu müsait olan herkes alsin diyorum ben sadece, begenmedim bu formalar güzel degil diye alinmiyorsaniz sizin bileceginiz is.

Klübün en büyük gelirlerinden birisi taraftar`dir.

bu formaların yerine hazırlık maçındaki formayı kullanalım bence beyaz forma bunlara bin basar

benim gibi üj bej itidal sahibi arkadaş bu formalara inanmamış :tiphat:

hiçmi çakma forma görmediniz ya..onu geçtim trabzonun ki bile böyle deil ordan anlar insan

fena halde dolmuştasınız şu an..rahad olun :m26:

yarını bekleyin :sgr:

Antrenmanda giyilen kırmızı forma(Ujfalusi nin bir resmi vardı) onu forma diye piyasaya sürselerdi daha iyiydi valla.Çok düşünmüşler mi acaba bu tasarımları yapmak için.Lan bari kendinizin aklına tasarım gelmiyor.İnternette milletin yaptıklarından karma birşey yapın kardeşim.Bu nedir yahu.Parçalı o siyah logo koymayıda kimin aklına geldiyse onun o aklına ... yani.Yuhh be.Adidasınkinden beter bunlar.

Bu ne şimdi ya ?Nerden buluyonuz bunlar aga umudumuzu kırıyonuz.

Bu resim aylar öncesinde footballove sitesinde paylaşılmıştı.Sonra da bu formalar olmucak vazgeçildi bundan dendi ama meğerse vazgeçmemişler.:(

Necati dua et , dislike buttonu daha icat edilmedi yoksa :happynew:

217229_217870761562099_150163564999486_1013177_7764507_s.jpg

Siyah forma böyle bir şey olsaydı bari.

Ya da böyle...

gs+sporxligtv4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt