İyi ki Doğdun İmparator

iyi ki dogdun ımparator!!!

'öyle şeyler yaşattın ki ugrunda olmeye deger'

Fatih Terim'i inkar Galatasaray'ı inkardır! doğum günün kutlu olsun imparator...

[attachment=13060:upload_2014-9-4_3-9-9.png]

Aylardır şu alıntıyı yaptığım isimlerin çoğu da Fatih Terim'i eleştirdi. Yıldırım Demirören'in altında çalışmasına kızdı. Az çok zaten herkes takip ediyordur sözlüğü de.

Terim'i sevenler hatta burada bile hocayı gömüyorlar demiştir kızmıştır. Ama en azından adamlar başlığı trolle'meden, 1 günlük de olsa,saygı içinde anıp geçebiliyorlar.

Çok mu şey şunu beklemek?

Mesele isim değil Aysal, Polat, Fatih Terim, Hakan Şükür değil. Herkesin hatası, eksiği vardır. Mükemmel diye bir şey yok.

Kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil, açık açık söylüyorum ben de Oktay Mahmudi'yi o şekilde gönderdiği günden beri Ünal Aysal'a karşı soğuğum, ön yargılı da davranmışımdır belki geçmişte. Ama hiç bir zaman başkanıma hakaret etmedim, etmem. Bu bir saygı meselesi, her şeyden önce makama saygı.

Kısaca sevip sevmemeye karar vermek 1 sn sürer, ama saygı hiç bir zaman kaybolmamalı. Kendinize duyduğunuz saygının bir göstergesi olarak görün bunu. O zaman daha sakin düşünecektir bana kalırsa bütün öfkelenenler de.

EDIT: Yine uzattım şuncacık mesajı bile kusura bakmayın artık.

Ekli dosyalar

• upload_2014-9-4_3-9-9.webp
    upload_2014-9-4_3-9-9.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 272
Bizi sevindirdiğin her an için teşekkürler hocam..

Üzdüğün zamanlar da oldu, Yıldırım Demirören'in yanında ne zaman görsem üzülüyorum. Ama canın sağolsun.

Galatasaray'a çok büyük başarılar ve ilkler yaşattın.

Galatasaray'lılara çok büyük sevinçler ve gururlar yaşattın.

Hatalar, yanlışlar, olur, oldu, kimimizi üzdün, kimimiz sadece kırıldı ama sevmeye devam etti, kimimiz ise nefret etti...

Ama bir gerçek var ki, yaşattığın şeyler unutulmaz, yaptığın yanlışlar Galatasaray'ın en büyük efsanelerinden olduğun gerçeğini değiştirmez!

İyi ki doğdun Galatasaray'a, Galatasaray'lılara ilkleri yaşatan adam!

Nice yıllara...

Saygı hakedene gösterilir, al başkanı vur terime... Egoları uğruna Galatasarayı kendi elleriyle hırpaladılar... İkisi de Galatasarayı değil kendi ihtiraslarını düşündü... Galatasarayın en değerli başarılarının baş mimarı da kendisi, tıkır tıkır işleyen Galatasarayı dinamitleyip, borç batağına sokan da kendisi... Ne fenerden 6 yediğimize kızdım ne şampiyon olamadığımıza,

1- Uefa kupasını aldıktan sonra takımda kalacakmış gibi transfer yaptırıp sessiz sedasız kaçtı.

2- Takım baktı istediği gibi değil, işi zor, Galatasarayın milyon eurolarını zulalarken ( gözümüz yok, Allah daha çok versin ama kastettiğim karşılıksız sevgi değil bizimkisi gibi) Galatasaray başkanının telefonunu açmazken Demirörenin evine gidip sarmaşdolaş olmaktan utanmadı.. Kendisini kovdurdu...

Sağlıklı mutlu ve bizden uzak bir ömür dilerim. Şampiyonlar Ligi Kupasını aldıracağın garanti bile olsa gelme! Bazı değerler kupayla ölçülmez. Ve insanı en çok kendi sevdiği yıpratırmış.

Fatih Terim'i inkar Galatasaray'ı inkardır! doğum günün kutlu olsun imparator...

Tam tersi! 1 ay içinde fikirleri değişen, ben bunlarla mücadele edeceğim deyipte sonra o mücadele edeceği ve şikeyi örten insanlara yol arkadaşı olan adamı savunmak Galatasarayı inkardır.. Mucx!

Tam tersi! 1 ay içinde fikirleri değişen, ben bunlarla mücadele edeceğim deyipte sonra o mücadele edeceği ve şikeyi örten insanlara yol arkadaşı olan adamı savunmak Galatasarayı inkardır.. Mucx!

Onu onların kucağına atanda o taptığınız aysal aysalda ya yabancı kuralı değişir yada onu değiştirenler demişti hala tık yok şikenin bir numaralı koruyucusunun vizyon toplantısına gitmeside cabası demekki herkes söylediklerini yapamayabiliyormuş bu onları başarısız yapabilir ama küçültmez terimin kulübe katkısını kimse inkar edemez ve dahada katkıları olucaktır bu camiaya...

Allah başımızdan ayırmasın seni İmaparator,içinde ki Galatasaray aşkı hiç bitmesin.

"İyi ki doğdun" konusunun içine edilmiş.

Bu konuda iyi ki doğdun dileklerini içermeliydi. Geçen yıl yaşananlardan dolayı araya bolca sitem karıştı. Bu sitemleri de anlayabiliyorum, Terim bizi bırakıp esip gürlediği şikecilerin boyunduruğuna girmemeliydi. Ama bu olay kulüpteki başarılarını yok etmez, bu sebeple saygı görmeye devam etmeli.

Sitemleri de anladım ama provokatif şekilde bunu insanları tahrik edecek şekilde benzer içerikli birkaç mesaj yazan arkadaşlarımız olmuş, onların eleştiri yapacaklarsa gidip kendi konusunda yapması ve bu konuyu polemik merkezine dönüştürmemeleri gerekir.

----

(Not: İyi doğdun Fatih Terim, müthiş kırgınım sana ben de...)

Mutlu yıllar hocam .

Ya neden taraftarları sınırlıyosunuz ki, Fatih Terim'i burda eleştirmek istiyorsa burda eleştirebilmeli. Burda kimse iyiki doğmadın öl geber demiyor ki, herkes katkılarını inkar etmiyor, tam tersi iyi ki doğdun diyor, katkıları için teşekkür ediyor. Ama bundan sonraki en büyük katkısının da klüpten uzak durmak olduğunu düşünüyorlar. Bunu düşünmekte hakaret değil, yazmak da. Oraya yazma, buraya yazma bence bu söyledikleriniz forum kurallarına aykırı. İnsanlar küfür hakaret olmadıkça neden yazamıyolar?

Bir arkadaşımız yazmış, onu onların kucağına atan da Ünal Aysaldı demiş. Ya ben Aysalı da savunmuyorum ki artık. Ama o arkadaş farkında mı bilmiyorum. Fatih Terim'e en büyük hakareti kendisi etmiş. İmparator kucağa atılabilecek birisiyse zaten sözüm yok.

Hayır iyi niyetinizden şüphem yok ama bırakın bu insanları diledikleri gibi fikirlerini yazabilsinler. Hayır bu olay, bugün doğum günü hepimiz şirin olalım yaramazlık yapmayalıma benziyor. Bence siz insanları yanlış birşey yapıyolarmış algısı yapmayı bırakın...

Ya neden taraftarları sınırlıyosunuz ki, Fatih Terim'i burda eleştirmek istiyorsa burda eleştirebilmeli. Burda kimse iyiki doğmadın öl geber demiyor ki, herkes katkılarını inkar etmiyor, tam tersi iyi ki doğdun diyor, katkıları için teşekkür ediyor. Ama bundan sonraki en büyük katkısının da klüpten uzak durmak olduğunu düşünüyorlar. Bunu düşünmekte hakaret değil, yazmak da. Oraya yazma, buraya yazma bence bu söyledikleriniz forum kurallarına aykırı. İnsanlar küfür hakaret olmadıkça neden yazamıyolar?

Bir arkadaşımız yazmış, onu onların kucağına atan da Ünal Aysaldı demiş. Ya ben Aysalı da savunmuyorum ki artık. Ama o arkadaş farkında mı bilmiyorum. Fatih Terim'e en büyük hakareti kendisi etmiş. İmparator kucağa atılabilecek birisiyse zaten sözüm yok.

Hayır iyi niyetinizden şüphem yok ama bırakın bu insanları diledikleri gibi fikirlerini yazabilsinler. Hayır bu olay, bugün doğum günü hepimiz şirin olalım yaramazlık yapmayalıma benziyor. Bence siz insanları yanlış birşey yapıyolarmış algısı yapmayı bırakın...

Fatih Terim'in kendi başlığında fazlasıyla eleştiri yapılıyor zaten, Abdullah abinin demek istediği bu başlık doğum günü için açılmış keşke doğum günü dışına çıkmasaydı.

Fatih Terim'in kendi başlığında fazlasıyla eleştiri yapılıyor zaten, Abdullah abinin demek istediği bu başlık doğum günü için açılmış keşke doğum günü dışına çıkmasaydı.

Anlıyorum renktaş da benim de söylemek istediğim emin olun bu insanlar Fatih Terim'i en çok seven insanlardandır ve tüp kafanın yanında görmeyi hazmedemiyolar. Ben şahsen çıldırıyorum. Bu insanlar da birşekilde böyle kendilerini rahatlatıyor. Bıraksanız dağa bile yazacaklar ya neyse.

Ayrıca ben çıkıp desem ki, Emre Belezoğlunun doğum gününü kutlayalım ne dersiniz? Kaç tane şampiyonluğumuza Uefa kupası almamıza katkısı olmadı mı? Ben bile ikisini kıyaslama yaparken ağrıma gidiyor ama olayı anlamanız açısından örneklendirdim.

Fatih Terim her zaman aynı şeyi yaptı kalıcı bir şekilde Galatasaray da kalmadı.Yarım bırakıp gitti ona sonuna kadar kızgınım özellikle son gidişinden dolayı.Ama emeklerinden dolayı nice mutlu yıllara...

Geri
Üst Alt