Mert Türengül
Kırmızı Üye
- 27 Aralık 2008
- 2.278
- 0
- 1.306
İyiki doğdun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'i inkar Galatasaray'ı inkardır! doğum günün kutlu olsun imparator...
Tam tersi! 1 ay içinde fikirleri değişen, ben bunlarla mücadele edeceğim deyipte sonra o mücadele edeceği ve şikeyi örten insanlara yol arkadaşı olan adamı savunmak Galatasarayı inkardır.. Mucx!
Ya neden taraftarları sınırlıyosunuz ki, Fatih Terim'i burda eleştirmek istiyorsa burda eleştirebilmeli. Burda kimse iyiki doğmadın öl geber demiyor ki, herkes katkılarını inkar etmiyor, tam tersi iyi ki doğdun diyor, katkıları için teşekkür ediyor. Ama bundan sonraki en büyük katkısının da klüpten uzak durmak olduğunu düşünüyorlar. Bunu düşünmekte hakaret değil, yazmak da. Oraya yazma, buraya yazma bence bu söyledikleriniz forum kurallarına aykırı. İnsanlar küfür hakaret olmadıkça neden yazamıyolar?
Bir arkadaşımız yazmış, onu onların kucağına atan da Ünal Aysaldı demiş. Ya ben Aysalı da savunmuyorum ki artık. Ama o arkadaş farkında mı bilmiyorum. Fatih Terim'e en büyük hakareti kendisi etmiş. İmparator kucağa atılabilecek birisiyse zaten sözüm yok.
Hayır iyi niyetinizden şüphem yok ama bırakın bu insanları diledikleri gibi fikirlerini yazabilsinler. Hayır bu olay, bugün doğum günü hepimiz şirin olalım yaramazlık yapmayalıma benziyor. Bence siz insanları yanlış birşey yapıyolarmış algısı yapmayı bırakın...
Fatih Terim'in kendi başlığında fazlasıyla eleştiri yapılıyor zaten, Abdullah abinin demek istediği bu başlık doğum günü için açılmış keşke doğum günü dışına çıkmasaydı.