İyi ki Doğdun İmparator

Doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllar yaşasın.

Adı milli takımla anılmaya başlandığında taraftar tedirgin olmuştu, hatta çıldırmıştı. Anlaştıktan sonra bir antreman öncesi açıklama yapacağını duyunca heyecanlanmıştı herkes, " Beni göndermedikleri sürece Galatasaray'dan ayrılmam" dediğinde taraftardan mutlusu yoktu. Gönderildikten sonra kapısının önüne yığıldı Galatasaray taraftarı. Peki sonra ne oldu? Yıllarını verdiği takımın taraftarı, kendisini bu kadar seven taraftar nasıl bu noktaya geldi? Biraz da F.Terim kendinde aramalı suçu, her zaman hatanın büyük kısmı başkalarında değil.

Neyse, iyi ki doğdun F.Terim, sana ve yaptıklarına saygım sonsuz, umarım her zamanki gibi başarılı olursun ve yine umarım bir daha yollarımız kesişmez.

Biz 96 dan sonra Galatasaraylı olmadık adamı ilah yapmanın luzumu yok Kendisinin Galatasaraya verdiği çok şey var bunu kimse inkar edemez ama hepsinin de karşılığını aldı ülkenin en zengin adamıda oldu italyanın en kahraman adamı da oldu Terimi de Terim yapan Galatasaray Markasıdır...

Doğum günü kutlansın diye bir başlık açılıyor.

Millet tartışsın diye değil.

Kutlamak isteyen gelir kutlar, istemeyen de girmez başlığa tahrik olacaksa eğer bu kadar basit.

Bir insanı seversin veya sevmezsin. 1000 defa seviyorum desen de boş ondan sonra, 1000 defa nefret ediyorum desen de.

Geri
Üst Alt