İyi ki Doğdun İmparator

Tupcuyle nice mutlu yıllara.

Anlıyorum renktaş da benim de söylemek istediğim emin olun bu insanlar Fatih Terim'i en çok seven insanlardandır ve tüp kafanın yanında görmeyi hazmedemiyolar. Ben şahsen çıldırıyorum. Bu insanlar da birşekilde böyle kendilerini rahatlatıyor. Bıraksanız dağa bile yazacaklar ya neyse.

Ayrıca ben çıkıp desem ki, Emre Belezoğlunun doğum gününü kutlayalım ne dersiniz? Kaç tane şampiyonluğumuza Uefa kupası almamıza katkısı olmadı mı? Ben bile ikisini kıyaslama yaparken ağrıma gidiyor ama olayı anlamanız açısından örneklendirdim.

Emre Feneve gittigi için saçma olur, hem hoca ve oyuncu iki farkli şeyler.

Yasgunu kutlu olsun ama bizden mumkun oldugu kadar uzak dursun.. Bu ask bitmistir..

Emre Feneve gittigi için saçma olur, hem hoca ve oyuncu iki farkli şeyler.

İşte ben de tam da bundan bahsediyorum. Benim gözümde tüpçü de fenev kadar itici ve iğrenç... Şike sahaya yansımamıştır. Koyu fenerli Aydınlar bile birşekilde fenere ceza vermek zorunda hissetti kendisini. Bu şeref yoksunu sıfır cezayla yoluna arsız arsız devam etti.

Ya bir de Allah aşkına şu cümleyi kullanmayın, hoca futbolcu ayrı şey, ne ayrımı var?

İmparator dediğin adam gücü ve parayı arkasına değil karşısına alır.O yüzden ortada bir imparator göremiyorum.Paraya armayı değişen adam doğum günün kutlu olsun.Tüpçü ve Erdoğan ile mutlu yıllar.

umarim kalan ömründe hiç bir şekilde GS adı altında çalışmazsın. kalan hayatında başarılar.

abdullah abi tas üstünde tas gövde üstünde bas birakmamis,önüne geleni editlemis..:)

★☆★

Bir arkadas burada Fatih TERIM´I elestirenler en cok sevenlerdi demis. Buna katilmiyorum, hele hele bu forumda hic katilamiyorum. Fatih Terim´i sevmis olan bir insan kirgin olabilir, elestirebilir, ama asla hakaret yada inkar etmez. Fatih Terim´e karsi daima kin ve nefret besleyen, ve bu aralar fiirsattan istifa eden genis bir tane kitle bulunmaktadir.

Sonra sosyal medyada maalesef yönetimin bazi adamlarina bagli hesaplari var, ve onlarin istedigi sekilde algi operasyonu yapiyorlar. Emir Sarigül´ün böyle bir tane hesabi maalesef cikti ortaya. Yigenlerinin arkadaslari tarafindan yönetilen. Bu hesaplar özel olarak Fatih Terim gibi insanlara karsi algi operasyonu yürütüyorlar, ve her türlü yönetimi övüyorlar...

Kurgu basit... Fatih Terim´i düsman ilan etmek, ve Ünal Aysal´in bu zor günlerde Terim konusundan daha fazla yara almamasini saglamak...

Oysaki mesele okadar basit. Fatih Terim gitmis, kacmis falan bunlar hepsi palavra... Bir insan eger tazminat yazdirmiyorsa, bu bir güvenin sonucudur. Yönetim bu güveni hice saymistir, suistimal etmistir. Fatih Terim kavgali bile olsa takimin basinda kalirdi, ama bilgilendirmeden bile isine bir anda son verildi.

Ali Dürüst Galatasaray´i bir erken cöküsten kurtarmistir. O olmasaydI Mersin macindan sonra Terim kovulup, sampiyonluk yarisinin en kizismis aninda o cöküsü yasiyacaktik. Fatih Terim aslinda bunu ögrendikten sonra istifa etmesi gerekiyordu sezon sonu. Ama Teknik Direktörlük yaptigi o süre icinde bizde okadar oyun oynandiki arkasinda artik alismisti....

Milli takima gecici olarak giderken Fatih Terim bu düsmanliga karsi gidip Aysal´dan izin istedi, ve Aysal bunu kabul etti. Bundan sonra Terim´in o sekilde gönderilmesi, kallesliktir. Ama en kötüsü Galatasaray´a zarardir, cogu yabanci oyuncular bile bu duruma ozamanlar anlam veremedi. Akli basinda bir yönetim buakdar basarili adami, kritik bir dönemde göndermez.

Burada bir ekleme falan yoktur. Ben olaylari sahislar üzerinde degerlendirmem. Zaten bunu bilenler... - "Terim takimi sabote etti, kovulmasini bekledi" gibi iftiralar atmak zorunda kaliyorlar. Ama gercek ile bir alakasi yok bunun. Cok agir, tutarsiz, ve bir fundamenti olmayan iftiradir.

Fatih Terim´in Milli takima giden zeminini Ünal Aysal Mersin macindan sonra Demirören ile yedigi yemek ile hazirlamistir. Orada Terim´i göndermek isteyecegini Demirörene ima edip, adami hedef haline getirdi. Galatasaray ne ise Fatih Terim icin Milli takimda odur. Kovulduktan sonra Milli takimda devam etmesi kadar dogal birsey de yoktur.

Onu onların kucağına atanda o taptığınız aysal aysalda ya yabancı kuralı değişir yada onu değiştirenler demişti hala tık yok şikenin bir numaralı koruyucusunun vizyon toplantısına gitmeside cabası demekki herkes söylediklerini yapamayabiliyormuş bu onları başarısız yapabilir ama küçültmez terimin kulübe katkısını kimse inkar edemez ve dahada katkıları olucaktır bu camiaya...

Aysal bu adamı kovdu mu? Kovdu.. O zaman dik duruş gösterip sozunun arkasında durmalıydı. Gitmemeliydi tüpçüye! Gider avrupada çalışırdı. Sen, sana adaletsizlikler yapan birinin yol arkadaşı olur muydun? Hemde o kişiye karşı mücadele edeceğini söylediğin halde?

10435502_735138516567052_4473036183544397540_n.jpg

İyi Doğdun Fatih Terim.

Ya neden taraftarları sınırlıyosunuz ki, Fatih Terim'i burda eleştirmek istiyorsa burda eleştirebilmeli. Burda kimse iyiki doğmadın öl geber demiyor ki, herkes katkılarını inkar etmiyor, tam tersi iyi ki doğdun diyor, katkıları için teşekkür ediyor. Ama bundan sonraki en büyük katkısının da klüpten uzak durmak olduğunu düşünüyorlar. Bunu düşünmekte hakaret değil, yazmak da. Oraya yazma, buraya yazma bence bu söyledikleriniz forum kurallarına aykırı. İnsanlar küfür hakaret olmadıkça neden yazamıyolar?

Bir arkadaşımız yazmış, onu onların kucağına atan da Ünal Aysaldı demiş. Ya ben Aysalı da savunmuyorum ki artık. Ama o arkadaş farkında mı bilmiyorum. Fatih Terim'e en büyük hakareti kendisi etmiş. İmparator kucağa atılabilecek birisiyse zaten sözüm yok.

Hayır iyi niyetinizden şüphem yok ama bırakın bu insanları diledikleri gibi fikirlerini yazabilsinler. Hayır bu olay, bugün doğum günü hepimiz şirin olalım yaramazlık yapmayalıma benziyor. Bence siz insanları yanlış birşey yapıyolarmış algısı yapmayı bırakın...

Ya ben bu milletteki algıyı anlamıyom Fatih Terim'i kötü eleştiren Ünal Aysal'ı tutuyor oluyor bu şeye benziyor AKP'yi eleştirenlere CHP'li demek gibi birşey ya insanlardan ilk önce bu kutuplaşma durumunu kaldırmak lazım Efe Karayel maalesef böyle bir algı oluştu toplumda birşeyin kötü yanını eleştiriyorsan onun zıttındaki taraftasın demek oluyor fakat biz yaptığı yanlışı belirtiyoruz sadece her zaman söyledim söylücem Fatih Terim kulüp için büyük bir insandır ama yanlışıda çok fazladır ama bu adama tapmak Galatasaray'ın üstünde tutmakta benim defterimde yok kötü yanlarınıda eleştiririm. Ünal Aysal'ıda eleştiririm Abdulrahim Albayrağıda bu böyle bilinsin bence herkes birbirinin üstüne sen Aysalcı sen Terimcisin muhabbeti yapmasın kimse hakaret veya bir aşağılama yapmıyor sadece eleştiri yapıyor öncelikle bunu belirtmek ve Efe sana katıldığımı söylemek istiyorum.

Bir arkadas burada Fatih TERIM´I elestirenler en cok sevenlerdi demis. Buna katilmiyorum, hele hele bu forumda hic katilamiyorum. Fatih Terim´i sevmis olan bir insan kirgin olabilir, elestirebilir, ama asla hakaret yada inkar etmez. Fatih Terim´e karsi daima kin ve nefret besleyen, ve bu aralar fiirsattan istifa eden genis bir tane kitle bulunmaktadir.

Sonra sosyal medyada maalesef yönetimin bazi adamlarina bagli hesaplari var, ve onlarin istedigi sekilde algi operasyonu yapiyorlar. Emir Sarigül´ün böyle bir tane hesabi maalesef cikti ortaya. Yigenlerinin arkadaslari tarafindan yönetilen. Bu hesaplar özel olarak Fatih Terim gibi insanlara karsi algi operasyonu yürütüyorlar, ve her türlü yönetimi övüyorlar...

Kurgu basit... Fatih Terim´i düsman ilan etmek, ve Ünal Aysal´in bu zor günlerde Terim konusundan daha fazla yara almamasini saglamak...

Oysaki mesele okadar basit. Fatih Terim gitmis, kacmis falan bunlar hepsi palavra... Bir insan eger tazminat yazdirmiyorsa, bu bir güvenin sonucudur. Yönetim bu güveni hice saymistir, suistimal etmistir. Fatih Terim kavgali bile olsa takimin basinda kalirdi, ama bilgilendirmeden bile isine bir anda son verildi.

Ali Dürüst Galatasaray´i bir erken cöküsten kurtarmistir. O olmasaydI Mersin macindan sonra Terim kovulup, sampiyonluk yarisinin en kizismis aninda o cöküsü yasiyacaktik. Fatih Terim aslinda bunu ögrendikten sonra istifa etmesi gerekiyordu sezon sonu. Ama Teknik Direktörlük yaptigi o süre icinde bizde okadar oyun oynandiki arkasinda artik alismisti....

Milli takima gecici olarak giderken Fatih Terim bu düsmanliga karsi gidip Aysal´dan izin istedi, ve Aysal bunu kabul etti. Bundan sonra Terim´in o sekilde gönderilmesi, kallesliktir. Ama en kötüsü Galatasaray´a zarardir, cogu yabanci oyuncular bile bu duruma ozamanlar anlam veremedi. Akli basinda bir yönetim buakdar basarili adami, kritik bir dönemde göndermez.

Burada bir ekleme falan yoktur. Ben olaylari sahislar üzerinde degerlendirmem. Zaten bunu bilenler... - "Terim takimi sabote etti, kovulmasini bekledi" gibi iftiralar atmak zorunda kaliyorlar. Ama gercek ile bir alakasi yok bunun. Cok agir, tutarsiz, ve bir fundamenti olmayan iftiradir.

Fatih Terim´in Milli takima giden zeminini Ünal Aysal Mersin macindan sonra Demirören ile yedigi yemek ile hazirlamistir. Orada Terim´i göndermek isteyecegini Demirörene ima edip, adami hedef haline getirdi. Galatasaray ne ise Fatih Terim icin Milli takimda odur. Kovulduktan sonra Milli takimda devam etmesi kadar dogal birsey de yoktur.

Adem Çakar k. bakma ama Ünal Aysal sözleşme yenileyelim dedi haftalarca buna karşın her maçtan sonra bana kimse birşey imzalatamaz benim sözüm sözdür demedimi Ünal Aysal milli takıma gitme dese idi bütün herkes vatan haini ilan edicekti adamı bu sebepten ses çıkarmadı. F. Terim zaten tüpçüyle konuşup sonra Ünal Aysal'ı aratıp milli takıma davet ettiğinde zaten herşey bitmişti kovulma sadece formalite idi şartları zorlayan F. Terim'di.

Geri
Üst Alt