Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
[media]https://www.youtube.com/watch?v=h4t-_rf7KOU[/media]
1:26 Türk sayılmasında göreyim adam bizden iyi türkçe konuşuyor![]()
hayrola mayrola insallah masallah,haha,ne güzel konusyor la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=h4t-_rf7KOU[/media]
1:26 Türk sayılmasında göreyim adam bizden iyi türkçe konuşuyor![]()
Misimovic de oynadı dimi bizde,kral topcuydu lakin gelmesiyle gitmesi bir oldu.:redface:
Sol kanat oynatirsan adami gider tabi![]()
Rusya'da da tutunamadı o adam... demek ki sıkıntılı adam..
Sol kanat oynatirsan adami gider tabi![]()
cok kötü bi dönemde geldi malesef,hagi de pek tutmuyordu onu,yoksa almanyada istatistikleri yaptıkları ortadaydı,dzeko grfite ile beraber ligin ırzına gecmislerdi
Daha geçen en iyi sporcu seçildi
Chedjou'da Fransa'nın en iyi, defansı seçilmişti. Bize gelmeden önce adını sanını duymadığım bir adamdı, gittikten sonrada adınını sanını duymadığım bir adamdı. ama Dzeko'yu Dzeko yapan adam diye geçindi millet kendini kandırdı, Dzeko hala Dzeko..
Chedjou'da Fransa'nın en iyi, defansı seçilmişti. Bize gelmeden önce adını sanını duymadığım bir adamdı, gittikten sonrada adınını sanını duymadığım bir adamdı. ama Dzeko'yu Dzeko yapan adam diye geçindi millet kendini kandırdı, Dzeko hala Dzeko..
Gelmeden once adini sanini duymadigin adam miydi? Yapma arkadaşım adam almanya ligini sarstı resmen gelmeden bir kac sesin once
Bir allahın kulu da demiyor mu, madem bu adam yabancı statüsünde oynayacak, neden böyle aydın yılmaz yeteneğindeki oyuncuları takıma dolduruyorsunuz?
Ya bir de bu Chedjou konusunda her oyuncu her takimda ayni konsatrasyonla oynayacak diye bir sey yok Meloda italyanin bidonuydu ona bakarsan
niye yalan söyliyeyim, duymadığım bir adamdı, duysam duydum derim, duymadığım adam için çok biliyor pozisyonuna geçmek için "duydum evet iyi" diyemem.ehehe
Bir allahın kulu da demiyor mu, madem bu adam yabancı statüsünde oynayacak, neden böyle aydın yılmaz yeteneğindeki oyuncuları takıma dolduruyorsunuz?
Ya yok yalan soyluyorsun falan diye degil hakikaten Misimovic cok kaliteli adamdi ve almanya ligini o donem takip edenler bilir iyi isler cikartiyordu
o dönem Dzeko'yu çok duydum Alman ligini takip etmeme rağmen.
pasaport olayı kesinleştimi ?
Maclari izlerken Misimovici gormuyormuydun)
o dönem Dzeko'yu çok duydum Alman ligini takip etmeme rağmen.