İzet Hajrovic: "Çok mutluyum"

cok kötü bi dönemde geldi malesef,hagi de pek tutmuyordu onu,yoksa almanyada istatistikleri yaptıkları ortadaydı,dzeko grfite ile beraber ligin ırzına gecmislerdi

Transferin Son günü almıştık adam imza attı ertesi gün hagi ben istemedim dedi istemedigini de gosterdi valla

Daha geçen en iyi sporcu seçildi

Chedjou'da Fransa'nın en iyi, defansı seçilmişti. Bize gelmeden önce adını sanını duymadığım bir adamdı, gittikten sonrada adınını sanını duymadığım bir adamdı. ama Dzeko'yu Dzeko yapan adam diye geçindi millet kendini kandırdı, Dzeko hala Dzeko..

Chedjou'da Fransa'nın en iyi, defansı seçilmişti. Bize gelmeden önce adını sanını duymadığım bir adamdı, gittikten sonrada adınını sanını duymadığım bir adamdı. ama Dzeko'yu Dzeko yapan adam diye geçindi millet kendini kandırdı, Dzeko hala Dzeko..

Gelmeden once adini sanini duymadigin adam miydi? Yapma arkadaşım adam almanya ligini sarstı resmen gelmeden bir kac sesin once

Bir allahın kulu da demiyor mu, madem bu adam yabancı statüsünde oynayacak, neden böyle aydın yılmaz yeteneğindeki oyuncuları takıma dolduruyorsunuz?

Ya bir de bu Chedjou konusunda her oyuncu her takimda ayni konsatrasyonla oynayacak diye bir sey yok Meloda italyanin bidonuydu ona bakarsan

Gelmeden once adini sanini duymadigin adam miydi? Yapma arkadaşım adam almanya ligini sarstı resmen gelmeden bir kac sesin once

niye yalan söyliyeyim, duymadığım bir adamdı, duysam duydum derim, duymadığım adam için çok biliyor pozisyonuna geçmek için "duydum evet iyi" diyemem. :D ehehe

Bir allahın kulu da demiyor mu, madem bu adam yabancı statüsünde oynayacak, neden böyle aydın yılmaz yeteneğindeki oyuncuları takıma dolduruyorsunuz?

Abi bir izleyim gorelim hemen sallamayin Manchini istemis salak degildir herhalde adam rastgele oyuncu aldirsin. Yabanci olarak oynamasini bile goze almislarsa vardir bir sey

Ya bir de bu Chedjou konusunda her oyuncu her takimda ayni konsatrasyonla oynayacak diye bir sey yok Meloda italyanin bidonuydu ona bakarsan

Melo İtalya'da neden bidon'du ? bunu biliyormusun 30 milyon verilip 10 milyonluk performans sergilediği için.. "fiyat lafın gelişi"

niye yalan söyliyeyim, duymadığım bir adamdı, duysam duydum derim, duymadığım adam için çok biliyor pozisyonuna geçmek için "duydum evet iyi" diyemem. :D ehehe

Ya yok yalan soyluyorsun falan diye degil hakikaten Misimovic cok kaliteli adamdi ve almanya ligini o donem takip edenler bilir iyi isler cikartiyordu

Ya yok yalan soyluyorsun falan diye degil hakikaten Misimovic cok kaliteli adamdi ve almanya ligini o donem takip edenler bilir iyi isler cikartiyordu

o dönem Dzeko'yu çok duydum Alman ligini takip etmeme rağmen.

Maclari izlerken Misimovici gormuyormuydun :))

Takip etmiyorum ki Alman ligini :d sıkıcı bir lig EPL varken ne yapayım Alman ligini :D Türkiye ligini de takip etmem oda sıkıcı, Galatasaray maçları dışında Türkiye ligi izlemiyorum

Geri
Üst Alt