İzet Hajrovic: "Çok mutluyum"

stancu'ya dönecek gibi hayrını pek göremeyeceğiz gibi geldi bana

malkiye nasıl verildi buna da verilsn yksa bır anlamı yok

Ben tek kelime Türkçe kelime duyamadım... Arapçası süper ama :D

bu adamlar bizim bünyemizde yıllarca yaşadıkları için çok fazla türkçe kelime kullanıyolar zaten ama biz o zaman kullandığımız kelimeleri eğenmeyip ingilizce başta olmak üzere batı dillerinden yenilerini aldığımız için bizim yıllarca kullandığımız, çoğu balkan ülkesinde halen kullanılan bu kelimeler bize arapça gibi geliyo.

bu adamlar bizim bünyemizde yıllarca yaşadıkları için çok fazla türkçe kelime kullanıyolar zaten ama biz o zaman kullandığımız kelimeleri eğenmeyip ingilizce başta olmak üzere batı dillerinden yenilerini aldığımız için bizim yıllarca kullandığımız, çoğu balkan ülkesinde halen kullanılan bu kelimeler bize arapça gibi geliyo.

Yok arapça zaten merak etrme.

Eyvallah Hayro, bizde seni gördüğümüz için mutluyuz. Umarım nice başarılara imza atarız.

kac macini izledin buguna kadar ?

Izlemeye gerek yok, adam olsa bize kalmazdı zaten merak etme.

Ben Türk statüsünde oynayacak ayağına aydın yılmaz dan bi tık üsttür diye almışlardır dedim ama bu sekilde almaları rezalet. Sanki 35 tane yabancı oynatma hakkımız varmış gibi böyle ne olduğu belirsiz adamları dolduruyorlar takıma.

renkdash, son kurduğun cümlenin bile dörtte üçü türkçe kökenli kelimelerden oluşuyor :D niye inanmıyorsun? nesi garip?

türkçe kökenli köklerden türetilen kelimelerle evet olabilir ama yine de o gösterilen oran olmaz, götürgeç falan tarzı kelimeleri de kattılar herhalde o listede :D

Geri
Üst Alt