Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner tipinde bir oyuncu Hajrovic. Ama suan ki Caner'den bahsetmiyorum, bizde sac bas yolduran Caner'den

Rotasyon oyuncusu aliyoruz. Turk pasaportu ihtimali olmasaydi alinmayacakti. 18'e girebilecek, kadroya genislik katacak bir oyuncu Hajrovic.

Bir Shaqiri beklemeyin yani. Cok caliskan guclu ve inatci bir oyuncu. Adam eksiltebilseydi cok buyuk bir potansiyele sahip bir oyuncu derdim ama iste o tipte bir oyuncu degil kendisi.

Sorunuz olursa cevaplamaya calisirim.

DAHA SACMA YORUM OKUMADIM BU FORUMDA...TEBRIKLER!!

:nargile::nargile::nargile:

Türk statüsünde oynarsa Aydın' ı izlemekten, Emre' yi kanatta izlemekten iyidir bence

En yakın zamanda Dany nin gidişi ve Alexis Telles için de kap haberleri duymak istiyoruz

Fizik olarak güçlü görünüyor, tekniği ve futbol zekası da biraz iyiyse iş yapar bu adam.

haa bu arada fiziği çok sağlam, Aydın, Emre ve Bruma öneri alsın bence nasıl güçlü olunabileceğinden

Benim icin sürpriz oldu acikcasi. Yabanci olarak oynamasi mümkün degil Türkiye´de.

Umarim birilerine güvenip isimizi sansa birakmamisizdir.

Çok iyi topçu lan bu.. :)

Telles de gelirse pek bi eksiğimiz kalmıyor.. ikinci yarı 17 de 17 yapacak Mancini :)

Kendisinden bihaber olduğum oyuncu umarım faydalı olur. Ancak şu an kapalı bir kutu.

4 2 3 1 akar inşallah yerli statüsü olayı tamamdır ee ne oluyomuş ? arayınca illaki buluyormuş satılmış kulüplerin çöp oyuncularına dünya paraları vermektense iyi transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt