Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın İzet Hajrovic atağına karşılık olarak Fenerbahçe, İzzet Altınmeşe ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

İstatistikleri hiç fena değil. Geçtiğimiz sezon 20 gole direk katkısı olmuş. Bu sezon şimdiye kadar 10 gole direk katkısı olmuş. Skorer bir kanat oyuncusu eksiğini Kewell'dan bu yana kapatamamıştık. Umarım bir yerli oyuncu düzeyinde beklentileri karşılar. Sonuçta, Hajrovic'in yerli statüsünde oynama ihtimali olmasa ismi bizimle anılmazdı muhtemelen. Bu yüzden kendi adıma birşeyler bekliyorum çoğu tramsferde olduğu gibi, ama beklentilerimi minimum düzeyde tutuyorum.

Tekrar hayırlı olsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iCjd_O8C8K0[/media]

1.25 t iyi hizlanip basele golünü atiyor. yavaş filan degil bu herif.

Hız önemli bir unsur ters ayaklı ve ters kanatta oynayabilen biri nispeten daha kolay çalım atar içeri girdiği için rakibi zorlar.

Hajrovic kolay çalım atabilen bir futbolcu ise ciddi manada muazzam bir futbolcu almışız demektir.

Bekleyelim,görelim.

hepimiz diyoruz bu adam yerli olmasa almayiz diye. bu herif dünya kupasina gidiyor. 11 de olmadigi yere gelmez. orda durur topunu oynardi diye düşünüyorum.

Juventus, Tottenham gibi takimlarda istiyormus alirsak iyi is cikarmis oluruz.

Ayrica 90 li yillarda Bosnadaki savasta Türkiyeye kaçmişlar ve bir kaç yil Türkiye'de yaşamişlar diye okudum

Beyler Ünal Aysal'ı sevmezsiniz falan ama bu adam yerli statüsünde oynayacak ve bunda Başkanın büyük payı var, ayrıca transferi başkanın İsviçre'de sevilen ve tanınan bir insan oluşu kısa sürede bitirdi.

Eğer kararı TFF verecek ise sene sonunu bulur bu.

Gerçi k.paşalı adam için 1 haftada karar verdiler.

Ali Ece: ''Daha önce 5 maçını izlemiştim canlı. Dün gecede araştırdım baya bi. Şunu söyleyebilirim ki Hajrovic yutup videolarında gördüklerinizden çok daha fazlası.''

Bilmez etmezdim ama videolardan sonra cok hoşuma gidiyor bu transfer :)

Eğer kararı TFF verecek ise sene sonunu bulur bu.

Gerçi k.paşalı adam için 1 haftada karar verdiler.

kasımpaşalı için tff karar vermedi ya, yanlış bilgi vermeyin. adamın annesi türk vatandaşı olduğundan douştan türk vatandaşlığı hakkı var. tıpkı almanyada yaşayan tüm türkler gibi. tff o oyuncu ile ilgili karar verme gibi bi hakka sahip değil.

Bu Rıza Zerrab 1.5 milyon euro verip bütün sülalesini Türk yapmış. Bizimkiler de Muammer'e 3-5 bi şey verip halletsinler işte. Drogba ve Sneijder'i bile Türk yapabiliriz hatta.

Baliç, Boliç örneğinde olduğu gibi savaş zamanı ailesi Türkiye de ikamet ettiği için Türk vatandaşı hakkı aranacakmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt