Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stili kosusu bana robbeni andirdi yoksa bir tek benmi oyle dusunuyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kosu seklini bilmem de Robben kadar teknik olacagini zannetmiyorum, videolarda vurus disinda bir ozellik goze carpmiyor ayrica

Cumartesi-Pazar KAP açık mı geyiği de sona erer herhalde :D

Kocaman 7/24 açık ifadesine rağmen inanmayanlar vardı :D Sürekli soruluyordu bu soru.

gökhan töre bjk'ye hayırlı olsun o zaman.

yine de fiyat artırmak için görüşmelere girmek lazım

Hajrovic'i daha önce maç içinde izlemeyenler için

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mJJCJulc8dc[/media]

Hayırlı olsun mantıklı bir transfer olacak sonlanırsa.

Kosu seklini bilmem de Robben kadar teknik olacagini zannetmiyorum, videolarda vurus disinda bir ozellik goze carpmiyor ayrica

Yok zaten robben konusunda sadece oyun stili olarak benzettim. Yoksa teknik zrka oyun oci insiatif vs vs robben bnm icin dunyanin en iyi 1 2 kanat oyuncusundan biridir. He izeti tanimiorum ordan burdan video iste. Zaten o videolarda da hicbir adamin kotu yonlerini koymuorlat ya neyse :) sakiri de de boyle uzakdan uzakdan sutlar goruorduk insallah onun gibidir veya olur

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şimdi geliyorum haberler dogru arkadaşlar aldık!

Etuğrul SAĞLAM Tarık'a gitti gözüyle bakıyoruz diyor. Kaptılar mı yosa bu Cimbomluyu

Yahu Yerli statüsü demek o ülkenin pasaportuna sahip olmak demek.Pasaportu da tff değil içişleri bakanlığı veriyor.

Ailesi 2.dünya savaşından sonra (sanırım Tito önderliğinde sosyalist yugoslavya kurulunca ) Türkiye'ye kaçmış.1980'lere kadar burada kalmışlar.

Bir de amcası Bayrampaşa'da ikamet eden bir türk vatandaşıymış.Tff'lik iş yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt