Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli sayılacağını düşünürsek sağ kanatta yeri bankodur.

BdKeUCyCAAEMJ_o.jpg:large

amcasi ayni bizim arif abi. bildigin bizden.

hangisi amcasi bunun.

ya yerli oynayacak yada yabancı statüsü değişecek.

başka açıklaması yok.

Hayırlı uğurlu olsun ,

yerli mahiyetiyle geliyorsa önemli bir adım olarak görüyorum , artık bu saatten sonra bu tarz yerli statüsünde oynatılabilecek adamları araştırmak lazım , en kötü paranız şikeci köpeği klüplere gitmez .

Yine adı sanı duyulmamış bir oyuncu. umarım daha öncekiler gibi sadece görüşürüz. adını ilk kez duyduğumuz admalardan başımız çok yandı.

Alpay bu yorumuna katılmıyorum.Yerli ise çok güzel bir hamle.Ayrıca izlediğimiz kadarıyla etkili bir ayağı var.En kötü 4 milyon da verdik diyelim boşa gitmez emin ol.Çünkü biz kimlere ne paralar verdik.

İçime Sezgin kaçtı bu aralar benim. 4 Milyon Eurp çok gibi geliyor nedense. Tulun olunca 1.5'luk adama 4 veriyoruz korkusu diyelim.

Boş transfer gibi. Umarım 4 Milyon Euro falan değil ,1.5 falan verilmiştir maksimum.

Bence boş transfer değil,

Daha sadece bir-iki video sunu izledim. İlk izlenimim önce sol ayak olmak üzere topa ayağında iken çok hakim ve son vuruşlarında isabet oranı yüksek. Sağ kanatta olduğu zamanlarda Di Maria yı hatırlattı bana. Free-kicklerde de Kolarov u. Tabii ki uzun süreli maçlarını izleyince oyun anlayışı ve mücadele hırsı belli olacak. Gerçi bunlarda takım ruhuna uyum sağlarsa yerine gelir. Yaşı 22 olduğu için performans problemi olacağını zannetmiyorum....

Almak yetmez, takıma kazandırmak için uyumu istemesi önemli..

Umut verici bir transfer oldu bence.. HAYIRLI OLSUN...

Boş transfer gibi. Umarım 4 Milyon Euro falan değil ,1.5 falan verilmiştir maksimum.

Türk oyuncunun altın değerinde olduğunu düşünürsek ve sağ kanatta adam olmadığını hesaba katarsak müthiş transfer

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şimdi bu adamın mevkisi nedir tam olarak bilen varmı ?

Izet Sag Acik oynar. Sag ayagi fena olmasada, Hajrovic bi Solak. Sag Kanatdan iceriye gecip sol ayagi ile sut atmayi cok sevioyr... (bknz. Robben)

3-4 sene önce AMC olarak oyniyordur...ama Grasshoppers alt takimlarda AMC'siz sistemler oynandi icin cogu zaman, Kanata gecdi...ve orda verimli oldu.

Bence boş transfer değil,

Daha sadece bir-iki video sunu izledim. İlk izlenimim önce sol ayak olmak üzere topa ayağında iken çok hakim ve son vuruşlarında isabet oranı yüksek. Sağ kanatta olduğu zamanlarda Di Maria yı hatırlattı bana. Free-kicklerde de Kolarov u. Tabii ki uzun süreli maçlarını izleyince oyun anlayışı ve mücadele hırsı belli olacak. Gerçi bunlarda takım ruhuna uyum sağlarsa yerine gelir. Yaşı 22 olduğu için performans problemi olacağını zannetmiyorum....

Almak yetmez, takıma kazandırmak için uyumu istemesi önemli..

Umut verici bir transfer oldu bence.. HAYIRLI OLSUN...

İzlediğim bir adam değildi tabi. Umarım yanılırım hislerimde. Şu kulubün parasını daha sokağa atmasınlar. Amrabat, Dany, Yiğit'in acısı hala çıkmadı. Hadi Dany geçen sene bir şeyler verdi ama ya diğerleri.

Hele Yiğit tam bir facia.

İnşallah koçlar gibi ojnar ve başırılı olur.Drogba tek forvet olup Bruma ile Hajrovic kanatta ojnasa belki orta sahada daha iji iş çıkarabilir.Selçuk falan inşallah toplarlar 2nci jarı.

Türk oyuncunun altın değerinde olduğunu düşünürsek ve sağ kanatta adam olmadığını hesaba katarsak müthiş transfer

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Türk sayılacağına inanmayarak yazdım onu. Bu TFF annesi Türk olsa ama babası değil kütük babadan gider diyerek yine reddeder, ki tek sığınağımız Bayrampaşa da yaşayan kardeşi galiba.

Muslera

XXX XXX XXX Telles

Melo Selcuk

HAYRETTİN Sneijder Bruma

Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt