Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------------Muslera-------------------------

Eboue----Chedjou------------Semih---------Riera-----

-----------------Melo-------------Selçuk

Hajrovic-------------Sneijder------------------Bruma-----

------------------------Burak-----------------------------------

tek sorun mancini drogbayı kesermi ? Yanlış anlamayın arkadaşlar ben deli gibi Burak Fanatiğiyim. Bu Arkadaşa ondan yağdırdım biraz. ama Drogbabayı darıltmadan kesebilirsek bu kadro güzel olur.

Muslera-Alex-Melo-Sneijder-Bruma-Drogba ne olursa olsun 11'in içinde olmalı,Hajrovic yerli düsünürsek cok güzel günler bizleri bekler dostlar

Hayırlı uğurlu olsun. Gelecek vaad eden oyunculara yönelmemiz çok iyi, bir Emre Utkucan transferi diye düşünüyorum bakalım inşallah yararlı olur takımımıza.

Geldiğine kesin gözüyle bakılan Telles için bildirim yapılmayıp Hajro için yapılmış olmasına sağlam bir yorum yapabilecek var mı?

Telles için takımda yabancı kontejanı açmamız lazım, Hajrovic muhtemelen Türk statüsünde oynayacak ki hemen açıkladılar

Tüpçülük bir olay yok arkadaşlar eğer adamın kökeni varsa sorun yok ki gider pasaportunu çıkarır vatandaşlığa geçer sıkıntı yok bunda..

-------------------------Muslera-------------------------

Eboue----Chedjou------------Semih---------Riera-----

-----------------Melo-------------Selçuk

Hajrovic-------------Sneijder------------------Bruma-----

------------------------Burak-----------------------------------

tek sorun mancini drogbayı kesermi ? Yanlış anlamayın arkadaşlar ben deli gibi Burak Fanatiğiyim. Bu Arkadaşa ondan yağdırdım biraz. ama Drogbabayı darıltmadan kesebilirsek bu kadro güzel olur.

zaten 7 yabancı yazmışşın drogbayı niye sildin burak hastalığı fena yalnız

Zaten bunu Lütfi başkan demişti bizim araştırmalarımız var 1 aydır diyor yerli statüsünde oynatabileceğimiz gurbetçilerle uğraşıyoruz diye bunun okeyini almadan iş yapmazlar..

Galatasaray abi bakkal mı burası :D

ben mancininin yavas yavas drogbayi kenara alip 4231 oynatmaya basliyacagini dusunuyorum burakla

Şnu da hesaba katmak lazım ki (özellikle 5 yıldır) bizim ligimiz isviçre ligini katlar..

Doğrudur bakalım görelim şimdiden enseyi karartmamak lazım ssonuçta bu transferler mancininin onayıyla yapılıyor ama bu tip genç oyuncularla ilgilenmek doğru yolda olduğumuzu gösteriyor

Tüpçülük bir olay yok arkadaşlar eğer adamın kökeni varsa sorun yok ki gider pasaportunu çıkarır vatandaşlığa geçer sıkıntı yok bunda..

Federasyon yönetimi özerk olduğu için yönetim kurulu onay vermezse oynayamaz renktaş. TFF kuralları böyle maalesef. Örnek yargıtayın onasa bile TFF nin bizim için şike olayı bitti demesi gibi....

Federasyon yönetimi özerk olduğu için yönetim kurulu onay vermezse oynayamaz renktaş. TFF kuralları böyle maalesef. Örnek yargıtayın onasa bile TFF nin bizim için şike olayı bitti demesi gibi....

Aga o konuda siyasi baskı var oy kaygısı var..

Ama bu olay başka göreceksiniz adam yerli statüsünde oynayacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt