Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.591
- 2.806
- 428
Abi şu bir gerçek ki Galatasaray yönetimi bunun garantisini almasa kap'a bildirmez..
Beni korkutan Tüpçü ve şürekâsı maalesef.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi şu bir gerçek ki Galatasaray yönetimi bunun garantisini almasa kap'a bildirmez..
kesin yerli renktas yoksa gider Juan matayi alirdik![]()
Mükemmel bir yatırım o zaman =) Videolarını seyrettim baya teknik adama benziyor bakalım . Bosna Hersek Milli takımında oynamış mı acaba ?
Benim tek sıkıntım bu oyuncu için 4-2-3-1e geçilip burağın kesilecek olmasıdır. bundan başka bu admala bir sorunum yok.
Geldiğine kesin gözüyle bakılan Telles için bildirim yapılmayıp Hajro için yapılmış olmasına sağlam bir yorum yapabilecek var mı?
Geldiğine kesin gözüyle bakılan Telles için bildirim yapılmayıp Hajro için yapılmış olmasına sağlam bir yorum yapabilecek var mı?
Oynadı renktaş
bence en büyük katkısı bu olur![]()
-------------------------Muslera-------------------------
Eboue----Chedjou------------Semih---------Riera-----
-----------------Melo-------------Selçuk
Hajrovic-------------Sneijder------------------Bruma-----
------------------------Burak-----------------------------------
tek sorun mancini drogbayı kesermi ? Yanlış anlamayın arkadaşlar ben deli gibi Burak Fanatiğiyim. Bu Arkadaşa ondan yağdırdım biraz. ama Drogbabayı darıltmadan kesebilirsek bu kadro güzel olur.
Şnu da hesaba katmak lazım ki (özellikle 5 yıldır) bizim ligimiz isviçre ligini katlar..
Tüpçülük bir olay yok arkadaşlar eğer adamın kökeni varsa sorun yok ki gider pasaportunu çıkarır vatandaşlığa geçer sıkıntı yok bunda..
Federasyon yönetimi özerk olduğu için yönetim kurulu onay vermezse oynayamaz renktaş. TFF kuralları böyle maalesef. Örnek yargıtayın onasa bile TFF nin bizim için şike olayı bitti demesi gibi....
zaten 7 yabancı yazmışşın drogbayı niye sildin burak hastalığı fena yalnız
Aga o konuda siyasi baskı var oy kaygısı var..
Ama bu olay başka göreceksiniz adam yerli statüsünde oynayacak..