İzlediğiniz En Kötü Filmler

Cevap: İzlediğiniz En Kötü Filmler

yesil-yol.jpg

:hang:

fight club mı ?

fight club'a kotu diyen bir insanoglu'nun en yakın zamanda psikologa gitmesini tavsiye ederim :ka21:

Hacı ne yani adam onun gördüğü halüsinasyon mudur nedir oymuş ne var bunda ne gibi bir mesaj veriyor ne anlatmak istiyor anlayan anlatsın bari.

not: aslında zekalıyım ama amele olmak istiyorum.

Bu arada dövüş filmi sandım ama diyordum bir dövüş filminde ne olabilir de dünyanın en iyi 10 filmi arasına girebilir diyordum, keşke dövüş filmi olsaymış.

Terminatör

bildiğimiz efsane arnold scwawawagerin oynadığı film değil başka bi yapım. 15 dakika dayanamadım ne kadar kötüydü

The Cave mi ne öyle bir şey izlemiştim tam leş

Hacı ne yani adam onun gördüğü halüsinasyon mudur nedir oymuş ne var bunda ne gibi bir mesaj veriyor ne anlatmak istiyor anlayan anlatsın bari.

Bu arada dövüş filmi sandım ama diyordum bir dövüş filminde ne olabilir de dünyanın en iyi 10 filmi arasına girebilir diyordum, keşke dövüş filmi olsaymış.

İp var ip.

.

İlluminati'nin oyunları kardiş bende izlemedim:):)

He bak bunu anlarım tamam.David Lynch'in filmlerini izlemedim hatırlamıyorum.Ama adamın kendisine has bir tarzı varsa ve seveni varsa eyvallah.Yalnız gerilim dediğimiz şey tarife muhtaç bir his değil ki.Gerilmek,korku ya da şiddet anını uzun süreli yaşayıp sandalyeye yapışmak değil midir abicim?Bu Cache denilen filmdeki hangi sahne bir insan evladını gerebilmiş ben çözemedim.Filmde malum bir sahne var(yazmıyorum ki izlemek isteyenin keyfine etmeyeyim) orada bile gerilmeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.En fazla bir şaşkınlık hali oldu o kadar.

Bana göre bir filmi en çok etkileyen dış etken müziklerdir.Filmde bir tek melodi yoktu yahu!Hadi bu da bir tarz diyelim çünkü korku ve gerilim filmlerinde insanı en çok etkileyen anlar en sessiz anlar oluyor.Ama yönetmenin dalga geçer gibi filmin ilk 5 dakikasında sokaktaki bir güvenlik kamerasından bomboş bir manzarayı izletmesi bile şu filmi yerin dibine sokmak için yeterlidir.Bu resmen izleyiciyle dalga geçmektir.Filmin devamını söyleme ihtiyacı bile duymuyorum fazla bile yazdım.Önceden yazdığım gibi bomboş bir film.Fransızların klasik kendini beğenmiş saçmalıkları sadece vakit kaybı başka bir şey değil.İnsanın hayatından 1.5-2 saati alıp götürüyor.

Yani şunu da söyleyim son zamanlarda Hollywood'dan çıkan absürt komedi filmlerini ve aptal gerilim korku filmlerini ben de izlemiyorum.Aradan sadece 2-3 tane güzeli çıkıyor.Ama bu demek değil ki Fransızların rezil ötesi sinema saçmalıklarını izleyip bir zevk alabileyim.

Filmi eleştirmenizin asıl nedeni, sizin her an ufak ya da büyük aksiyon barındıran filmlere karşı aşinalığınız olduğunu düşünüyorum. Durağan sahnelerin sinema açısından anlamı, 5 saniyede 10 plan göstermekten çok daha büyüktür. Haliyle anlam, aşina olunan arandığında ortaya çıkmayacaktır. Filmin biçimsel yapı itibariyle benzerinin bulunmadığını söyleyebilmek mümkün. Bence beğenilmemesini sağlayan nedenlerden biri de, bu yapının anlaşılamaması. Giriş-gelişme-sonuç şeklinde vuku bulan hikaye anlatıcılığı ve hızlı tempo ile şekillenmiş filmler, sinemasının asıl normlarını icra etmiş değillerdir. Çoğunlukta bunun var olması, birçok sağlam filmin seyirciler tarafından boş olarak adlandırılmasına yol açıyor.

Ayrıca film Fransız filmi değildir. Filmin Fransa'da geçmesi ve oyuncularının Fransız olması tamamen filmin konusundan kaynaklanıyor. Bu yüzden yapısal olarakta Fransız sineması ile ya da Fransız kültürü (yapısal olarak) ile iç içe geçecek bir durum yok. Zaten film asıl olarak Fransa'nın soykırımcı politikalarını ve bunun toplumsal olarak yansımasını eleştiriyor.

biri de çıkmış yeşil yol yazmış

dikkat çekme çabaları...

tamam beyler fight clubı dövüş filmi diye açtınız beğenmediniz

yeşil yol da kötü film

gidin kutsal damacana draculayı izleyin çogüzel

Kotu filmleri izlemiyorum :D

alışmışız arkadaş türk sinemasında aşk dram komedi.

bilmiyoruz başka bişey dar geliyor beyin yapımız.

Geri
Üst Alt