Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
flash of genius
![]()
MU-AZ-ZAM :005:
ben 400.000 dolarlık ilk teklifte sulhu kabul ederdim heralde
Zeka Pırıltısı (Flash Of Genius) - Sinemalar.com
evet reissileceklerle alakali film mi bu
En basindan beri demiyor aslinda reis orada bi tercüme hatasi var. Uzay gemisine duserken adamla birrbirlerini kaybediyorlar sonra gemide tekrar bulusuyolar. Iste o bulusmadan beri usse dondugunden beri biliyorum diyor.The thing ve life gerçekten çok güzel. Bilim kurgu gerilimi çok seviyorum. Her iki filmde de gerilim yüksek dozda. Ancak the thing in sonu beni hayal kırıklığına uğrattı. Kız senin en başından beri canavar olduğunu biliyordum dedi. Iyide canavara karşı birlikte savaştılar onu geçtim adam kızı istese cok rahat öldürürdü. Acaba ben mi birsey kaçırdım.
Life ın sonu güzeldi. Ters köşe olduk. Devamı gelir gibi ancak ekip tamamen yok oldu. Belki en son dünyaya ulasan reis kurtulur ve calvine karşı mucadeleye girişir.
Neyse bende izlemeyenler için bir film önereyim. Kara mizah seviyorsanız limonatayı mutlaka seyredin.
Film önerebilecek var mı? Başından kaldırmasın merak ettirsin, bilim kurgu olabilir ama çogunu izlemişimdir
.
.
İzledim abi bunu