- 12 Haziran 2015
- 36.526
- 32.278
- 2.693
Logan,beklediğimden daha kötü geçti ama genel olarak iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar ismini unuttuğum bir film var. Hatırlayanınız vardır umarım.
Bir adam intihar etmek üzereyken bir melek ona engel olur ve adama bu hayatta ne kadar önemli olduğunu göstermeye çalışır. Ona sen doğmasaydın bak bu hayat böyle olurdu diyerek olacakları gösterirdi.
Uzun yıllar önce izlemiştim. Hatırlayamıyorum adını.
Dost,filmde Matt Dillion oynuyor olabilir.Sanırım kendisi şarkı sözü yazarı olmaya çalışıyor.Hoşlandığı kız da kııl saçlı ve beyaz tenli.Sanırım ablasının çocuklarına bakıyordu.Matt bir cafede çalışıyor olabilir.Filmin adı "ağustosta rapsodiler" diye hatırlıyodum ama değil.Veyahut diğer ünlü filmle isimleri çok yakın.Film 80-90 arası olmalı ve yıllar önce cnbc-e yayınlamıştı..Adamın filmlerini kontrol ettim ama bulamadım.Belki başka birisi oynuyordu.
Dost,filmde Matt Dillion oynuyor olabilir.Sanırım kendisi şarkı sözü yazarı olmaya çalışıyor.Hoşlandığı kız da kııl saçlı ve beyaz tenli.Sanırım ablasının çocuklarına bakıyordu.Matt bir cafede çalışıyor olabilir.Filmin adı "ağustosta rapsodiler" diye hatırlıyodum ama değil.Veyahut diğer ünlü filmle isimleri çok yakın.Film 80-90 arası olmalı ve yıllar önce cnbc-e yayınlamıştı..Adamın filmlerini kontrol ettim ama bulamadım.Belki başka birisi oynuyordu.