Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logan,beklediğimden daha kötü geçti ama genel olarak iyi.

poster-700x1000.jpg

Hayat (Life) - Sinemalar.com

8.5/10

UHzMz.jpg

Metropolis (1927)

7/10

twinpeaks_internationalpilot_poster.jpg

Twin Peaks (1990)

7/10

Son düzenleme:
mine_ver5.jpg

Flimin başları ilginç ve sıradışıydı fakat ortalara doğru baymaya başladı sürekli çölde geçmesi.Gereksiz sahnelerle uzun tutmuşlar.Değişik konusunun hatrına 10/7.

320px-Rashomon_poster_2.jpg

羅生門 [Rashomon] (1950)

7/10

Arkadaşlar ismini unuttuğum bir film var. Hatırlayanınız vardır umarım.

Bir adam intihar etmek üzereyken bir melek ona engel olur ve adama bu hayatta ne kadar önemli olduğunu göstermeye çalışır. Ona sen doğmasaydın bak bu hayat böyle olurdu diyerek olacakları gösterirdi.

Uzun yıllar önce izlemiştim. Hatırlayamıyorum adını.

Arkadaşlar ismini unuttuğum bir film var. Hatırlayanınız vardır umarım.

Bir adam intihar etmek üzereyken bir melek ona engel olur ve adama bu hayatta ne kadar önemli olduğunu göstermeye çalışır. Ona sen doğmasaydın bak bu hayat böyle olurdu diyerek olacakları gösterirdi.

Uzun yıllar önce izlemiştim. Hatırlayamıyorum adını.

La vie est belle (1946) - IMDb

?

Üç gün izinliyim. Eve kapanıp Bourne serisini izleyeceğim. Arkasından şöyle eskilerden buluruz bir şeyler bakalım.

Dost,filmde Matt Dillion oynuyor olabilir.Sanırım kendisi şarkı sözü yazarı olmaya çalışıyor.Hoşlandığı kız da kııl saçlı ve beyaz tenli.Sanırım ablasının çocuklarına bakıyordu.Matt bir cafede çalışıyor olabilir.Filmin adı "ağustosta rapsodiler" diye hatırlıyodum ama değil.Veyahut diğer ünlü filmle isimleri çok yakın.Film 80-90 arası olmalı ve yıllar önce cnbc-e yayınlamıştı..Adamın filmlerini kontrol ettim ama bulamadım.Belki başka birisi oynuyordu.

Dost,filmde Matt Dillion oynuyor olabilir.Sanırım kendisi şarkı sözü yazarı olmaya çalışıyor.Hoşlandığı kız da kııl saçlı ve beyaz tenli.Sanırım ablasının çocuklarına bakıyordu.Matt bir cafede çalışıyor olabilir.Filmin adı "ağustosta rapsodiler" diye hatırlıyodum ama değil.Veyahut diğer ünlü filmle isimleri çok yakın.Film 80-90 arası olmalı ve yıllar önce cnbc-e yayınlamıştı..Adamın filmlerini kontrol ettim ama bulamadım.Belki başka birisi oynuyordu.

valla bilmiom reis ben de baktim filmlerine ama flamingo kid diye bi filmi benzio sadece. kb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt