Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_Mirror_%281975_film%29.png

The Mirror

5/10

Ada: Zombilerin Düğünü
Beklediğimdem çok çok daha iyi çıktı :D

MV5BODRmMjhmZGQtODAzOS00ZjVlLThkMWItNDViZTdiOGNlYTVmXkEyXkFqcGdeQXVyNTM3NzExMDQ@._V1_SY1000_CR0,0,700,1000_AL_.jpg

MV5BMTY3MjU0NDA0OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTc0MTU3OTE@._V1_UY268_CR3,0,182,268_AL_.jpg

Yeğenimle birlikte izledik, o epey eğlendi ben pek beğenmedim 5.5/10

Memories-of-Murder.jpg

Taner tavsiye etmişti, 8/10 izlememiş olanlara şiddetle tavsiye edilir.

MV5BMTQyOTA5NzgzMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjgwNTcxMTE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Film GTA:SA dünyasında yaşayan random birisinin hayat hikayesini anlatıyor sanki.

7.5/10

Solyaris.jpg

Solaris (1972)

8/10

2f1576adc4e5462baad438450f04e7b5.jpg

Dün izledim konu güzel devamının geleceğini düşünüyorum çünkü ters köşeden sonra fena yarim kaldım spoiler yapamadim telden.

8/10

The thing ve life gerçekten çok güzel. Bilim kurgu gerilimi çok seviyorum. Her iki filmde de gerilim yüksek dozda. Ancak the thing in sonu beni hayal kırıklığına uğrattı. Kız senin en başından beri canavar olduğunu biliyordum dedi. Iyide canavara karşı birlikte savaştılar onu geçtim adam kızı istese cok rahat öldürürdü. Acaba ben mi birsey kaçırdım.

Life ın sonu güzeldi. Ters köşe olduk. Devamı gelir gibi ancak ekip tamamen yok oldu. Belki en son dünyaya ulasan reis kurtulur ve calvine karşı mucadeleye girişir.

Neyse bende izlemeyenler için bir film önereyim. Kara mizah seviyorsanız limonatayı mutlaka seyredin.

Son düzenleme:
The thing ve life gerçekten çok güzel. Bilim kurgu gerilimi çok seviyorum. Her iki filmde de gerilim yüksek dozda. Ancak the thing in sonu beni hayal kırıklığına uğrattı. Kız senin en başından beri canavar olduğunu biliyordum dedi. Iyide canavara karşı birlikte savaştılar onu geçtim adam kızı istese cok rahat öldürürdü. Acaba ben mi birsey kaçırdım.

Life ın sonu güzeldi. Ters köşe olduk. Devamı gelir gibi ancak ekip tamamen yok oldu. Belki en son dünyaya ulasan reis kurtulur ve calvine karşı mucadeleye girişir.

Neyse bende izlemeyenler için bir film önereyim. Kara mizah seviyorsanız limonatayı mutlaka seyredin.
En basindan beri demiyor aslinda reis orada bi tercüme hatasi var. Uzay gemisine duserken adamla birrbirlerini kaybediyorlar sonra gemide tekrar bulusuyolar. Iste o bulusmadan beri usse dondugunden beri biliyorum diyor.

Passenger'ı izledim. Bilim kurgu olarak değil, romantik drama olarak izleyin. Güzel geçti. Hiç sıkılmadım.

Film önerebilecek var mı? Başından kaldırmasın merak ettirsin, bilim kurgu olabilir ama çogunu izlemişimdir

bokeh-2017.jpg

Gayet güzel beğendiğim bir yapım oldu. Tesadüfen buldum. İzlemenizi tavsiye ederim. İlginç bir bilim kurgu çalışması olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt