Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logan
Get out
Accountant

Bu üç filmden birini izleyeceğim 1 saat kadar sonra hangisi kendine daha hızlı bir şekilde bağlar sizce ? Ön sevişme istemiyorum.

MV5BMzJiNTI3MjItMGJiMy00YzA1LTg2MTItZmE1ZmRhOWQ0NGY1XkEyXkFqcGdeQXVyOTk4MTM0NQ@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

6.9/10 Bilimkurgu klasiklerinden biri olacak konusu varmış, kesinlikle kötü bir film değil ama güzelim konu aksiyona kurban edilmiş.

Tebrikler.

İzleyecek bir dünya şeyin varken ne demeye lost'a başladın anlamadım ki.
Inception, Interstellar vs... tarzı fark yaratan ezber bozan bir yapım olmadığı sürece film izlemiyorum artık kardeşim. Dizi ve oyun sektörü sinema olayına ciddi darbe vurdu. En azından benim için :) Lost'un da ilk 2 sezonuna efsane diyorlar da son sezonda bozuyormuş biraz galiba. O yüzden şu ana kadar izlemeyi düşünmemiştim ama en sonunda merakıma yenik düştüm. Sonuç olarak şu an ki yüksek bütçeli tv serilerinin atası olarak kabul ediliyor diye biliyorum. O yüzden izlemek istedim. İlk 12 bölümünü izledim ve puanım 9.3/10 .

Inception, Interstellar vs... tarzı fark yaratan ezber bozan bir yapım olmadığı sürece film izlemiyorum artık kardeşim. Dizi ve oyun sektörü sinema olayına ciddi darbe vurdu. En azından benim için :) Lost'un da ilk 2 sezonuna efsane diyorlar da son sezonda bozuyormuş biraz galiba. O yüzden şu ana kadar izlemeyi düşünmemiştim ama en sonunda merakıma yenik düştüm. Sonuç olarak şu an ki yüksek bütçeli tv serilerinin atası olarak kabul ediliyor diye biliyorum. O yüzden izlemek istedim. İlk 12 bölümünü izledim ve puanım 9.3/10 .

Oooo ozaman izle tabi.

Öyle abartıldığı kadar kötüleşmiyor ya millet anormal bir beklentiye girmişti;bigbang öncesi ne olduğunu açıklamalarını falan bekliyorlardı nerdeyse, o kadar yüksekti yani beklenti. Şahsen abartılı yorumlara katılmıyorum. Benim için hala en iyi ilk 3 diziden biridir.

Oooo ozaman izle tabi.

Öyle abartıldığı kadar kötüleşmiyor ya millet anormal bir beklentiye girmişti;bigbang öncesi ne olduğunu açıklamalarını falan bekliyorlardı nerdeyse, o kadar yüksekti yani beklenti. Şahsen abartılı yorumlara katılmıyorum. Benim için hala en iyi ilk 3 diziden biridir.
Bunu duyduğuma sevindim çünkü dizi çok lezzetli ilerliyor. Geçen gece saat 00:00 olmuş hadi dedim bir bölüm izleyeyim sonra 01:00 gibi yatarım.

Sonuç : 6 bölüm izledim sabaha karşı yattım :asd:

Accountant hakikaten iyiymiş, Ben Affleck e kanım ısınmaya başladı eskiden çok itici bulurdum. 7.4/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt