- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Tam başlıyordum görüntüyü beğenmeyip bırakmıştım araya zaman girince unutmuştum, konusu ilgi çekiciydi hiç mi izleyebilirsiniz yok?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam başlıyordum görüntüyü beğenmeyip bırakmıştım araya zaman girince unutmuştum, konusu ilgi çekiciydi hiç mi izleyebilirsiniz yok?
Inception, Interstellar vs... tarzı fark yaratan ezber bozan bir yapım olmadığı sürece film izlemiyorum artık kardeşim. Dizi ve oyun sektörü sinema olayına ciddi darbe vurdu. En azından benim içinLost'un da ilk 2 sezonuna efsane diyorlar da son sezonda bozuyormuş biraz galiba. O yüzden şu ana kadar izlemeyi düşünmemiştim ama en sonunda merakıma yenik düştüm. Sonuç olarak şu an ki yüksek bütçeli tv serilerinin atası olarak kabul ediliyor diye biliyorum. O yüzden izlemek istedim. İlk 12 bölümünü izledim ve puanım 9.3/10 .

iyidir..Değişik ama güzel bir film
![]()
![]()
Contratiempo (2016) - IMDb
İspanyol'lardan sağlam bir gerilim/gizem filmi daha. Finalini müthiş bağlamışlar yine. Kurgusu olsun, senaryosu olsun, kullandıkları müzikler olsun İspanyol'lar anlıyor bu işten. Daha da çok bu tarzın üzerinde durmalılar. Gerçekten başarılı işler yapıyorlar. Önce La Cara Oculta, sonra El Cuerpo ve şimdi de Contratiempo. Birbirinden güzel 3 film.
Sinema eleştirlerinin olduğu bazı ortamlarda El Cuerpo'dan bile daha sağlam demişler Contratiempo(The Invisible Guest) için ama ben katılmıyorum. Contratiempo da sağlam bir film ama El Cuerpo bir tık daha iyiydi. El Cuerpo başka bir seviyeydi.
Eğer gerilim/gizem meraklısıysanız şiddetle tavsiye ederim.
Puanım: 8,5/10
Ulan keşke izlerken finalini tahmin etmek için fazla kasmasaydım. Film ne kadar da tahminlerimi yanıltmaya çalışsa da hemen buldum finali

reis bi kaç saat önce izlemeye başladım güzele benziyor cidden. fakat filme odaklanamıyorum yav başroldeki reiz selçuk inana çok benziyor![]()