- 27 Kasım 2008
- 2.379
- 192
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Teknik açıdan çok başarılı bir film. Oscar'daki teknik ödüllerin hepsini almış bir filmdir. Martin Scorsese'nin ilk 3D filmi. Üstad "3D öyle yapılmaz böyle yapılır" demiş resmen. Sinemada izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır. İmkanınız varsa 3D izleyin. Yoksa DVD'sini edinin yüksek kalitede izleyin. Ne DVD'si indirelim diyorsanız yüksek kalite olmasına dikkat edin.
Hugo Cabret (2011) - IMDb
Ekli dosyayı görüntüle 16944
Split-Unbreakable arasındaki bağlantıyı çözemedim, önce split'i sonra da unbreakable'ı izledim ama pek anlam veremedim açıkçası.
Life'ı sinemada izleyemediğim için çok üzülmüştüm, yarın WEBDL geliyor umarım beklentilerimi karşılar, çok ümitliyim o filmden.
Eh işte 6/10. Bir kaç sahne iyiydi ama genel olarak vasat bir filmdi bence.
10/10 verebileceğim tek şey Margot Robbie hanım kızımız
![]()
sent via GSC
Split-Unbreakable arasındaki bağlantıyı çözemedim, önce split'i sonra da unbreakable'ı izledim ama pek anlam veremedim açıkçası.
Life'ı sinemada izleyemediğim için çok üzülmüştüm, yarın WEBDL geliyor umarım beklentilerimi karşılar, çok ümitliyim o filmden.
2018 veya 19'da Glass çıkıyor....unbreakable 2Unbreakable fliminde David karakterini oynayan Bruce Willis ölümsüzdü.Bi tane cam adam vardı.Kendisinin tam tersi ölümsüz olabilecek kişilere varlıgına inanıyordu.Bu şekilde tren uçak patlatıp bulmuştu ölümsüzü.Splitteki elemanda sıradışı güçleriyle Davidi andırıyor.Sanırım bu seferde David kendi gibi olan kişileri bulmaya karar vermiş.Flim olarak değil ama kişi olarak bağlantı yapılmaya çalışılmış.2 fliminde yönetmeni Night Shyamalan.Ek olarak Life çok güzel bir flim düşünmeden izle.
İftiraya uğrayan bir anaokulu öğretmeninin, yaşadığı kasabada verdiği onur mücadelesi. Çok başarılı. Tavsiye ediyorum.
La chasse (2012) - IMDb
![]()
finali cidden iyi. heryerde o merminin sahibi gibi gücünü arkasındaki kalabalıktan almış imitasyon kahraman gaza gelmiş bi puşt mutlaka oluyor.
meds mikkelsen reis ise mimiksiz suratıyla rolün hakkını fazlasıyla veriyor
son 10 senedir adam akıllı KOMİK bir KOMEDİ filmi gelmedi HAROLD and KUMAR serisinden başka. tavsiye edebilecek biri varmıdır! 2000 lere ait olanların hepsini izledim belki yenilerden gözden kaçan bir tane vardır.