Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aftermathposter.jpg

Aftermath (2017) - IMDb

5.5/10

backgrounds_logan_outer.jpg

Logan (2017) - IMDb

8/10

0af05cce611b5c9b81fd27766f6082db.jpg

Split (2016) - IMDb

M. Night Shyamalan hem yazıp hem de yönetmiş. Yapımcısı da kendisiymiş. Shyamalan'ın filmlerini çok beğeniyorum. Bir çok sağlam filmi var.

Filme gelecek olursak, James McAvoy oyunculuk rezitali sunmuş resmen. Sürükleyici bir film olmuş. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Anya Taylor-Joy da tatlılığıyla filme ayrı bir boyut kazandırmış :)

Yanılmıyorsam Split 2 de çıkacakmış. Finalde az bir ipucu veriyor çünkü.

Sağlam bir film olmuş. Tavsiye ederim.

Puanım: 8.5/10 :ka21:

Teknik açıdan çok başarılı bir film. Oscar'daki teknik ödüllerin hepsini almış bir filmdir. Martin Scorsese'nin ilk 3D filmi. Üstad "3D öyle yapılmaz böyle yapılır" demiş resmen. Sinemada izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır. İmkanınız varsa 3D izleyin. Yoksa DVD'sini edinin yüksek kalitede izleyin. Ne DVD'si indirelim diyorsanız yüksek kalite olmasına dikkat edin.

Hugo Cabret (2011) - IMDb

91M1WWwOAfL._SY445_.webp

Split-Unbreakable arasındaki bağlantıyı çözemedim, önce split'i sonra da unbreakable'ı izledim ama pek anlam veremedim açıkçası.

Life'ı sinemada izleyemediğim için çok üzülmüştüm, yarın WEBDL geliyor umarım beklentilerimi karşılar, çok ümitliyim o filmden.

Teknik açıdan çok başarılı bir film. Oscar'daki teknik ödüllerin hepsini almış bir filmdir. Martin Scorsese'nin ilk 3D filmi. Üstad "3D öyle yapılmaz böyle yapılır" demiş resmen. Sinemada izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır. İmkanınız varsa 3D izleyin. Yoksa DVD'sini edinin yüksek kalitede izleyin. Ne DVD'si indirelim diyorsanız yüksek kalite olmasına dikkat edin.

Hugo Cabret (2011) - IMDb

Ekli dosyayı görüntüle 16944

Dediğin gibi görsellik inanılmaz. Aslında ilgimi çekecek bir konusu yok ama tuhaf bir albenisi var filmin.

Split-Unbreakable arasındaki bağlantıyı çözemedim, önce split'i sonra da unbreakable'ı izledim ama pek anlam veremedim açıkçası.

Life'ı sinemada izleyemediğim için çok üzülmüştüm, yarın WEBDL geliyor umarım beklentilerimi karşılar, çok ümitliyim o filmden.

Hocam Life'ı sinemada izledim çok da beklentiye girmeden izle bence. He film güzel ama çok ümitli olmaya değecek bir orjinalliği yok..

Unbreakable fliminde David karakterini oynayan Bruce Willis ölümsüzdü.Bi tane cam adam vardı.Kendisinin tam tersi ölümsüz olabilecek kişilere varlıgına inanıyordu.Bu şekilde tren uçak patlatıp bulmuştu ölümsüzü.Splitteki elemanda sıradışı güçleriyle Davidi andırıyor.Sanırım bu seferde David kendi gibi olan kişileri bulmaya karar vermiş.Flim olarak değil ama kişi olarak bağlantı yapılmaya çalışılmış.2 fliminde yönetmeni Night Shyamalan.Ek olarak Life çok güzel bir flim düşünmeden izle.

Son düzenleme:
Unbreakable fliminde David karakterini oynayan Bruce Willis ölümsüzdü.Bi tane cam adam vardı.Kendisinin tam tersi ölümsüz olabilecek kişilere varlıgına inanıyordu.Bu şekilde tren uçak patlatıp bulmuştu ölümsüzü.Splitteki elemanda sıradışı güçleriyle Davidi andırıyor.Sanırım bu seferde David kendi gibi olan kişileri bulmaya karar vermiş.Flim olarak değil ama kişi olarak bağlantı yapılmaya çalışılmış.2 fliminde yönetmeni Night Shyamalan.Ek olarak Life çok güzel bir flim düşünmeden izle.
2018 veya 19'da Glass çıkıyor....unbreakable 2

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

poster_opt.jpg

6.5/10 Beklentimin altında kaldı.

Filmin kısa özeti: Biliminsanları aslında çokta zeki değil, hatta gerizekalılar. :D Calvin renktaşımız baya tuttuğunu koparan bir kardeşimiz takdir ettim o yönünü

large_kKwNRePEqTfC6DnNlJzz1yX44iR.jpg

La vie aquatique (2004) - IMDb

4/10

yukardakiyle birlikte wes anderson'un cektigi tüm filmleri izlemis bulunmaktayim. "grand budapest hotel" ve "fantastic mr.fox" disinda reyizin filmleri bana pek hitap etmedi dogrusu:H

aaget-out-poster-image.jpg

Farklı konusuyla tam anlamıyla manyak bi flimdi.Sıkmadan izlettirdi sonuna kadar.8/10

İftiraya uğrayan bir anaokulu öğretmeninin, yaşadığı kasabada verdiği onur mücadelesi. Çok başarılı. Tavsiye ediyorum.

La chasse (2012) - IMDb

7ba8e58905a1230c114088b462fae229.png

İftiraya uğrayan bir anaokulu öğretmeninin, yaşadığı kasabada verdiği onur mücadelesi. Çok başarılı. Tavsiye ediyorum.

La chasse (2012) - IMDb

7ba8e58905a1230c114088b462fae229.png

finali cidden iyi. heryerde o merminin sahibi gibi gücünü arkasındaki kalabalıktan almış imitasyon kahraman gaza gelmiş bi puşt mutlaka oluyor.
meds mikkelsen reis ise mimiksiz suratıyla rolün hakkını fazlasıyla veriyor

finali cidden iyi. heryerde o merminin sahibi gibi gücünü arkasındaki kalabalıktan almış imitasyon kahraman gaza gelmiş bi puşt mutlaka oluyor.
meds mikkelsen reis ise mimiksiz suratıyla rolün hakkını fazlasıyla veriyor

Kesinlikle katılıyorum. zaten adam yanılmıyorsam cannes de en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Finale gelince... Ben finali görene kadar The Hunt ne alaka dedim. Bu yüzden filmlerin Türkçe isim çevirisine çok kızıyorum. Onur Savaşı olarak çevirmişler ancak filmin hikayesiyle vermek istediği mesajı en iyi orijinal adı "AV" ile veriliyor. Avcılığın önemli olduğu kasabada avlanacak şey bazen bir insan oluyor. Lucas da o kasabada onu avlamak isteyenlere karşı kendini korumaya çalışıyor. Alt metni çok kuvvetli. Herkes kendi yaşamıyla filmi başka bir şekilde değerlendirebilir.

son 10 senedir adam akıllı KOMİK bir KOMEDİ filmi gelmedi HAROLD and KUMAR serisinden başka. tavsiye edebilecek biri varmıdır! 2000 lere ait olanların hepsini izledim belki yenilerden gözden kaçan bir tane vardır.

son 10 senedir adam akıllı KOMİK bir KOMEDİ filmi gelmedi HAROLD and KUMAR serisinden başka. tavsiye edebilecek biri varmıdır! 2000 lere ait olanların hepsini izledim belki yenilerden gözden kaçan bir tane vardır.

Tropic Thunder
Step Brothers
Other Guys
This Is The End
Pineapple Express
Anchorman
Borat
Bad Grandpa
Four Lions
Bad Santa

olmadi Curb, Eastbound & Down yahut Always Sunny izle renktash.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt