Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chamane

33134.jpg

Şaman (Chamane) filmi - Sinemalar.com

Beyler şöyle az bilinen sağlam gerilim-korku(in-cin olmayacak) filmi önerecek var mı ? Veya sürpriz sonlu( bilim kurgu olmayan) bir yapım da olur.. şu 2 tarzda o kadar film izledim ki artık bulamıyorum vasatları da sıraya aldık maalesef..

Beyler şöyle az bilinen sağlam gerilim-korku(in-cin olmayacak) filmi önerecek var mı ? Veya sürpriz sonlu( bilim kurgu olmayan) bir yapım da olur.. şu 2 tarzda o kadar film izledim ki artık bulamıyorum vasatları da sıraya aldık maalesef..
Oriol Paulo'nun filmleri aradığın tarza uyuyor izlemediyseniz öneririm.
El Cuerpo
Contratiempo

Oriol Paulo'nun filmleri aradığın tarza uyuyor izlemediyseniz öneririm.
El Cuerpo
Contratiempo

Maalesef renktaş izledim İspanyol sinemasını çok severim Contratiempo biraz daha yeni ama eminim ileride El Cuerpoyla aynı değeri görecektir...Bu 2 film kadar efsane olmasa da Hidden Face- Julanın Gözleri- Mientras Duermas - El-Bar (Contratiempodaki Mario Casas oynuyor) - Tünelin Ucunda-Relatos Salvajes izlemediğin varsa ben de bunları öneririm İspanyollardan ..

Maalesef renktaş izledim İspanyol sinemasını çok severim Contratiempo biraz daha yeni ama eminim ileride El Cuerpoyla aynı değeri görecektir...Bu 2 film kadar efsane olmasa da Hidden Face- Julanın Gözleri- Mientras Duermas - El-Bar (Contratiempodaki Mario Casas oynuyor) - Tünelin Ucunda-Relatos Salvajes izlemediğin varsa ben de bunları öneririm İspanyollardan ..

Tünelin Ucunda ile Asabiyim Ben'i izlemiştim "Julia'nın Gözleri" ve "Gözlerindeki Sır" (bunu da bayağı övüyorlar) listemde.
Şu site beğendiğin filmlere benzer aynı tarzda filmler öneriyor bunu da deneyebilirsin.
TasteDive | Similar movies recommendations

c2c712e20e7d57bda7468e5c5c0c2666.jpg

Çok iyi. 9/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tünelin Ucunda ile Asabiyim Ben'i izlemiştim "Julia'nın Gözleri" ve "Gözlerindeki Sır" (bunu da bayağı övüyorlar) listemde.
Şu site beğendiğin filmlere benzer aynı tarzda filmler öneriyor bunu da deneyebilirsin.
TasteDive | Similar movies recommendations

Gözlerindeki Sır benim beklentilerimi karşılamadı desem yeridir... Acaba kaçırdığım birşey mi oldu demiştim..Normalde Ricardo Darini de çok severim ..

Bu arada site için sağol çok işime yarayacak gibi :)

Son düzenleme:
Arif-v-216-izle.jpg

filmde 3-5 güzel kaliteli espri vardı onun dışında akıcı ve eğlenceli bir filmdi filmin güzel mesajlarıda vardı insan olabilmek gibi ben çok beğendim.

4ab4df18fe8d959661d91fbb02b01ede.jpg

Film değil 10 bölümlük bir dizi ancak her bölümü 12 milyon dolara mal olmuş ve masraftan kaçınılmamış. Açıkçası ben çok beğendim, şiddetle tavsiye edilir. 9/10

4ab4df18fe8d959661d91fbb02b01ede.jpg

Film değil 10 bölümlük bir dizi ancak her bölümü 12 milyon dolara mal olmuş ve masraftan kaçınılmamış. Açıkçası ben çok beğendim, şiddetle tavsiye edilir. 9/10

harika shit.

8dad400d3304cd6352476cfd0a6c9bf1.jpg

Herif her şeyi bırakıp dağa bayıra yaşamaya gidiyor. Yaşadığımız hayatı ve düzeni sorgulamak için izlenebilir. Hareket ve aksiyon beklemeyin ama güzel film. Gerçekte yaşanmış bir olay. 7/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt