Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
hikayesi aktörler kadar iyi degildi malesef
Bence güzeldi, ilgi çekici bir konuydu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hikayesi aktörler kadar iyi degildi malesef
Bence güzeldi, ilgi çekici bir konuydu
Independence Day: Contraataque (2016) - IMDb
Senaryosunu Donald Trump, yönetmenliğini Michael Bay'in üstlendiği bir başyapıt. Uzaylılar 96'da ilk tokadı yedikten 20 yıl sonra, Allah'ın işi bu ya, 4 Temmuz 2016'da Abd'yi, pardon Dünya'yı ele geçirmek için bir daha saldırıyorlar. Dünyada zaten 3 tane ülke var: ABD, Çin ve çekik gözlü zencilerin yaşadığı Afrasya ülkesi (neresi çözemedim). İlk defa küresel konusu olan bir Hollywood filminde Rusların olmadığını gördüm ya da uyuduğum zamanlara denk geldiler. Tabii Rusları sallayan kim, Abd bir kez daha uzaylılara gününü gösteriyor. Döner bıçaklarıyla uzaylılara arkadan dalan bordo bereli zenci abiyi de unutmamak gerek.
Bir de çok düşünceli adamlar ayıp olmasın diye senaryodaki Abd yazan kısımları "Dünya" diye çekmişler. Oyuncuların yarısının Yahudi olması ise tamamen tesadüf.

Reserved.![]()
Kapitalist düzeni çok iyi anlatan ve girişimci olan herkesin muhakkak izlemesi gereken bir film. Konusu çok hoşuma gitti. 8/10
![]()
2. Dünya Savaşı sırasında SS’in en önemli 2. adamı olan Reinhard Heydrich’e yapılan suikast girişimini anlatıyor. Güzeldi ama olayı biraz daha geniş çaplı işleyebilirlerdi. 7/10
![]()
Bunu izledim sanıyordum ama meğerse izlememişim. Bir klasik zaten, çoğunuz izlemişsinizdir. İzlemeyen varsa da bir an önce izlemeli. 9/10
![]()
2. Dünya Savaşı’nda uçakları düşen İngiliz ve Alman pilotların Norveç’in soğuk dağlarında ortaklaşa hayatta kalma mücadelesi vermesini anlatıyor. Film o kadar iyi değildi ama verdiği mesaj cidden güzeldi. 7/10