Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd2: Öyle anlatmışım cidden. Özetle ben bikaç işle uğraşırken takip edebileceğim bi film diyeyim. :D
Türk filmi olarak Bana Masal Anlatma ile Kara Bela olabilir yabancı filmlerde öyle uzaktan takip edilecek film aklıma gelmedi genelde alt yazılı izlediğim için.

Türk filmi olarak Bana Masal Anlatma ile Kara Bela olabilir yabancı filmlerde öyle uzaktan takip edilecek film aklıma gelmedi genelde alt yazılı izlediğim için.
Bana Masal Anlatma'yı seyretmiştim önceden. Kara Bela'nın da fragmanına baktım da benlik değil yaw. Bu tarz komedi filmlerini sevmiyorum. Karakterler aşırı karikatürize geliyor bana.

Jason Bourne'u seyretmemişim, onu açayım bari. :ka21: Çok da beğenilmemiş zaten.

Bana Masal Anlatma'yı seyretmiştim önceden. Kara Bela'nın da fragmanına baktım da benlik değil yaw. Bu tarz komedi filmlerini sevmiyorum. Karakterler aşırı karikatürize geliyor bana.

Jason Bourne'u seyretmemişim, onu açayım bari. :ka21: Çok da beğenilmemiş zaten.
Masal realite karışımı biraz absürd evet de çerezlik tanımına uygun.

Bourne çok tırt ama uyarayım :)

Masal realite karışımı biraz absürd evet de çerezlik tanımına uygun.

Bourne çok tırt ama uyarayım :)
Öyle aslında da ben beğenemiyorum bi türlü. Dizilerde de öyle. Bikaç istisna vardır tabi Avrupa Yakası gibi.

Aynen, söylemişlerdi tırt olduğunu. :D Orası önemli değil ama, keyifli olsun yeter.

bBMpGb.jpg

Arif v 216 (2018) filmi - Sinemalar.com

Beklentilerimi pek karşılamadı açıkcası. Ama yine de Cem Yılmaz ve ekibi hatrına izlenir. Göndermeleri çok iyiydi.

7.0/10

dOZDGX.jpg

Aile Arasında - Sinemalar.com

Eğlenceli bir filmdi. Beklentilerim üzerindeydi.

7.5/10

5DmXQL.jpg

Olumlu Dunya (2017) filmi - Sinemalar.com

Komedi filmi olarak değerlendirmemeli aslında. Yer yer komiklikler vardı sadece. Değişik bir şeydi açıkcası. Ali Atay fazlasıyla Tarantino ve Robert Rodriguez hayranı sanırım. Sinemada bir'an kendimi Tarantino veya Robert Rodriguez filmi izliyormuş gibi hissettim. Fazlasıyla müzik kullanılması, kamera çekim açıları, büyük puntolu yazılar, karakterlerin tanıtımı vs vs.

6.0/10

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bBMpGb.jpg

Arif v 216 (2018) filmi - Sinemalar.com

Beklentilerimi pek karşılamadı açıkcası. Ama yine de Cem Yılmaz ve ekibi hatrına izlenir. Göndermeleri çok iyiydi.

7.0/10

dOZDGX.jpg

Aile Arasında - Sinemalar.com

Eğlenceli bir filmdi. Beklentilerim üzerindeydi.

7.5/10

5DmXQL.jpg

Olumlu Dunya (2017) filmi - Sinemalar.com

Komedi filmi olarak değerlendirmemeli aslında. Yer yer komiklikler vardı sadece. Değişik bir şeydi açıkcası. Ali Atay fazlasıyla Tarantino ve Robert Rodriguez hayranı sanırım. Sinemada bir'an kendimi Tarantino veya Robert Rodriguez filmi izliyormuş gibi hissettim. Fazlasıyla müzik kullanılması, kamera çekim açıları, büyük puntolu yazılar, karakterlerin tanıtımı vs vs.

6.0/10

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Carsi izinlerini sinema aktivitesi ile degerlendirmen beni duygulandirdi kank.

1822-memories-of-murder-cinayet-gunlugu.jpg

Gizem ve gerilim filmi bekliyordum ama karşıma daha farklı bir film çıktı. Daha gerçekçi ve daha hayata dair bir filmdi bu. Oyunculuk ve diyaloglar daha doğaldı. Durağan bir yapısı vardı ancak bu tarz olması da daha gerçekçi bir hava katmış doğrusu. Haneke filmlerini andırdı birazcık.

1258197.jpg

Tek mekanda geçen filmler her zaman ilgimi çekmiştir. Exam filmi de uzun zamandır ertelediğim bir filmdi . Oldukça ilgi çekici ve farklı bir konusu var filmin. Son anına kadar merak uyandıran, sürükleyici bir kurgu. Oyunculuklar daha da iyi olabilirdi gibime geliyor. Sonu biraz hayal kırıklığına uğratsa da filmin geneli oldukça başarılıydı.

1822-memories-of-murder-cinayet-gunlugu.jpg

Gizem ve gerilim filmi bekliyordum ama karşıma daha farklı bir film çıktı. Daha gerçekçi ve daha hayata dair bir filmdi bu. Oyunculuk ve diyaloglar daha doğaldı. Durağan bir yapısı vardı ancak bu tarz olması da daha gerçekçi bir hava katmış doğrusu. Haneke filmlerini andırdı birazcık.

yillar önce izlemistim bunu ben
her kavgaya ucan tekmeyle dalan abi benim favorimdi :asd:
kora yapimi olan mother filmini de önerebilirim sana

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

c1b52d63ba17231c32bc38d07be784da.jpg

Son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmi. 8/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

df0ed930c7bc1a66e35e73cc8b0926ee.jpg

Çok iyi. Değişik bir konusu var. İzlemeniz tavsiye olunur. 9\10

1cae3938567107379e94c981801ca41b.jpg

Kötü değil ama çok vasat, sıradan, klişe 5/10

546f74595a7f4b3ac0cb334ddaaf387d.jpg

Polisiye türünde en iyi yapımlardan biri, kesinlikle izleyin 9/10

78680e81946f6cbf1c4b78d08f3ba223.jpg

Aslında tarihin akışını değiştiren bir toplantıyı ele alıyor ama tüm film toplantı ve tartışma. En ufak bir aksiyon bile yok. Toplantıda ne konuşulduğunu merak ediyorsanız izleyin sonuçta milyonlarca insanın kaderini tahin eden bir toplantı 6/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt