Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ingrid-west-cb.jpg

cok güzel eglendiren sikmayan tam cerezlik bir film olmus
yanlis hatirlamiyorsam Hayri P. Cund 'dan görmüstüm ben bunu burada
güzel bir öneri olmus eyv dostum:hat:

big-sick-wide.jpg

güzel bir romantik komedi beklerken ortalara dogru bam baska bir seye evriliyor
sikmadan izlettirdi gece gece iyi geldi ben begendim
sonunda da has.... dedirten güzel bir süprizi var
yüzümde bir gülümseme ile uyudum sonra

bu arada ray romano da döktürmüs filmde
kendisini baya özlemisim
o da yaslanmis ama herkes gibi
zaman iste ne yapacaksin

9fc8542a8e8bbad7ac13ed0831ff0fa2.jpg

Parasız pulsuz olan ve geçimini ufak çaplı hırsızlıklarla sürdüren bir adamın gece şehirde yaşanan olayları videoya kaydedip haber ajanslarına satmaya başlamasıyla değişen hayatını ve bu yolda her şey mübah görmesini anlatıyor. Bence çok güzel, konusu değişik ve klişe değil. Kesinlikle izleyin 9/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün gece belki 22. defa izlemişimdir. Aranızda izlemeyen çok azdır. En azından hatırlatmış olayım. Geçin televizyon başına açın ve tekrar izleyin.

id-261.jpg

p6X7kq.jpg

güzel tam cerezlik bir film olmus
benim gibi fazla bir beklenti ile izlemezseniz eger baya baya keyif alabilirsiniz
romantik komediden bekledigim neredeyse her sey vardi

movieposter.jpg

baba mukemmeldi onun haricinde film de baymaksizin ilerleyen daha evvel gordugumuz fakat iyi anlatilmis bir karakter bazli story olarak nitelendirilebilir. nightcrawlerci adamin yaptigi film oldugundan biraz nightcrawler havasi da soludum filmde. yalniz son act biraz daha iyi olabilirmis ama genel olarak solid bir 7yi hakeden 1 film......

Accident Man (2018)

MV5BM2Y1NWNmYTQtYTc1ZC00OWE1LWFiZWQtOWJjZDMwMTNkYmQ1XkEyXkFqcGdeQXVyOTg4MDYyNw@@._V1_.jpg

Müthiş oyuncu kadrosu, müthiş dövüş sahneleri, filme serpiştirilen güzel mizah... İzlerken hiç sıkılmadım. Baştan sona akıp gidiyor. Üst düzey bir izle unut cinsi aksiyon filmi. 7.5/10.

Son düzenleme:
who-am-i-izle-479.jpg

Asosyal ve ezik bir çocuğun hackerlığa başlayarak popüler olma çabasını anlatıyor. Ben tatmin oldum, güzel bir film bence. 7.5/10

Yeni Hayat'ı dün gece izledim. Hakikaten güzel film olmuş. Adam voleybol topuyla resmen arkadaş olmuş. Tom Hanks'in bu tür filmleri çok hoşuma gidiyor. Mesela bir de Terminal'i vardı. Oda güzeldi.

bd0fa443f6056bb6811de0afe6cfb67d.jpg

Güzel 7/10

7fb27690648bdb094f5e81c501c85b9f.jpg

Eh işte, konusuna göre beklentim daha yüksekti çünkü 2. Dünya Savaşı filmlerine bayılırım ama bu fazla sarmadı. Yine de vakit geçirmek için izlenir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

only the brave (2017) 8.3/10

kuvvetli bir film.
josh brolin ve jennifer connolly superb
biraz uzun ve hafif agir ilerliyor olsa da kaliteli bir yapit

2JEaOE.jpg

8/10

Film hakkında pek bişey bilmiyordum. Arkadaşlar "gidelim" dediğinde 10 sn Google'dan baktım. Çok da beklentim yoktu ama oldukça iyi çıktı açıkçası. Tavsiye ederim.

NOT : Psikolojinizi bozar (10/7)
YouTube

NOT : Gerim gerim gerer (10/6.5)
YouTube

NOT : Güldürür, duygulandırır (10/7.5)
YouTube

Son dönem bunları izledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt