Erdem Ozgen
Sarı Üye
- 14 Ocak 2017
- 409
- 58
- 328
vaay aslanım . bu filmi beğenmen ile ne kadar filmden anlayan bir insan oldugunu gostermiş oldun.her ne kadar uyarmı muyarı atsanda severiz seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Film 6 kısa filmden oluşuyor. Ortak konusu öfke kontrolünü sağlayamayan intikam duygularıyla yüklü insanların hikayeleri anlatılıyor. Dün televizyonda denk geldim. Güzel.
Relatos salvajes (2014) - IMDb
![]()

Film 6 kısa filmden oluşuyor. Ortak konusu öfke kontrolünü sağlayamayan intikam duygularıyla yüklü insanların hikayeleri anlatılıyor. Dün televizyonda denk geldim. Güzel.
Relatos salvajes (2014) - IMDb
![]()
Tv'de kırpa kırpa yarım saat kesmişlerdir yav hele düğün olayında![]()
Bir ara internetten izleyeceğim En son oscar adaylari aciklandiginda adaylari izledim reiz. Bayadir izlemiyorum soyle senin klasina yakisir recep ivediksiz bi iki bisey onerde nasipleniyim.Accident Man (2018)
![]()
Müthiş oyuncu kadrosu, müthiş dövüş sahneleri, filme serpiştirilen güzel mizah... İzlerken hiç sıkılmadım. Baştan sona akıp gidiyor. Üst düzey bir izle unut cinsi aksiyon filmi. 7.5/10.
Valla reis bu aralar film izlemeye firsatim olmuyor. En son bunu izledim iste. Leon sevginin gucu diye eski bi film var cok ovuyorlar onu listeye aldim. Bir bak istersen izlemediysen sen de.En son oscar adaylari aciklandiginda adaylari izledim reiz. Bayadir izlemiyorum soyle senin klasina yakisir recep ivediksiz bi iki bisey onerde nasipleniyim.
Kaptan amerikada oynayan adamin gift filmi tarzinda olursa memnun olurum. Simdiden cok tsk.