Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Los caballeros de la mesa cuadrada y sus locos seguidores (1975) - IMDb

Muhteşem :D 8.5/10

MV5BN2IyNTE4YzUtZWU0Mi00MGIwLTgyMmQtMzQ4YzQxYWNlYWE2XkEyXkFqcGdeQXVyNjU0OTQ0OTY@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

vaay aslanım . bu filmi beğenmen ile ne kadar filmden anlayan bir insan oldugunu gostermiş oldun.her ne kadar uyarmı muyarı atsanda severiz seni

c950761126b5e7880008c0cdd1fccb05.jpg

Konusu kanser olduğunu öğrenen ve bu hayattaki saçmalıklardan bıkmış olan bir adamın ABD’deki gerizekalı insanları tek tek öldürmesi. Konusu güzeldi ama filmden o tadı alamadım nedense. Yine de kötü değil, izlenir. 6.5

8929937a660cdb1624d61a898697d02a.jpg

Adı 28 panfilovtsev. 2. Dünya Savaşı’nda Ruslarla Almanlar arasında yaşanan Moskova savaşını ele alıyor. Rus yapımı olması sebebiyle fazla beklentim yoktu ancak özellikle savaş sahneleri çok gerçekçi ve güzeldi. Akıcı bir film, izleseniz pişman olmazsınız. 7/10

d9bb21b28ff12267ed55f27fb6a2da1f.jpg

Nazilerin kurdukları bir Elit okula yetenekleri sebebiyle alınan boksör ve masum bir çocuğun okulda yaşadığı zorlukları anlatıyor. Alman yapımı. Bence güzel. 7.5/10

ed824ec12700afe1590b9a94ec233d0c.jpg

Sıkı Carrey fanı olmama rağmen hiç izlememiştim bu filmi komedi olmaması sebebiyle. Ama beklentimin aksine çok iyi bir film olmuş. Özellikle takıntılıysanız izleyin derim. 7.5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Film 6 kısa filmden oluşuyor. Ortak konusu öfke kontrolünü sağlayamayan intikam duygularıyla yüklü insanların hikayeleri anlatılıyor. Dün televizyonda denk geldim. Güzel.

Relatos salvajes (2014) - IMDb

dOOz5V.jpg

Tv'de kırpa kırpa yarım saat kesmişlerdir yav hele düğün olayında :D

Mümkündür. Çünkü trafikte tartışan iki kişinin hikayesinde köprü kenarında yaşanan kavgada sahne kesildiğini fark ettim. Film bitmeden o sahneyi açtım kesildiğini gördüm. Düğün sahnesinde de çatıda bir kesim olmuştur kesin. :asd: Bir ara internetten izleyeceğim :)

Black Panter
6.8/10

iyi yani ne diyim
izlerseniz iyi seyirler
izlemezseniz pek bisi kaybetmezsiniz

Justice League. Beklentiyi düşük tutarak izledim ve begendim. Fena degil.

Accident Man (2018)

MV5BM2Y1NWNmYTQtYTc1ZC00OWE1LWFiZWQtOWJjZDMwMTNkYmQ1XkEyXkFqcGdeQXVyOTg4MDYyNw@@._V1_.jpg

Müthiş oyuncu kadrosu, müthiş dövüş sahneleri, filme serpiştirilen güzel mizah... İzlerken hiç sıkılmadım. Baştan sona akıp gidiyor. Üst düzey bir izle unut cinsi aksiyon filmi. 7.5/10.
En son oscar adaylari aciklandiginda adaylari izledim reiz. Bayadir izlemiyorum soyle senin klasina yakisir recep ivediksiz bi iki bisey onerde nasipleniyim.
Kaptan amerikada oynayan adamin gift filmi tarzinda olursa memnun olurum. Simdiden cok tsk.

En son oscar adaylari aciklandiginda adaylari izledim reiz. Bayadir izlemiyorum soyle senin klasina yakisir recep ivediksiz bi iki bisey onerde nasipleniyim.
Kaptan amerikada oynayan adamin gift filmi tarzinda olursa memnun olurum. Simdiden cok tsk.
Valla reis bu aralar film izlemeye firsatim olmuyor. En son bunu izledim iste. Leon sevginin gucu diye eski bi film var cok ovuyorlar onu listeye aldim. Bir bak istersen izlemediysen sen de.

91FQe0i2tTL._SY445_.jpg

Dedektiflik tarzında orta şeker bir dönem filmi.. Kitabına göre vasat olduğu söyleniyor ama izlenebilir bir yapım olduğu kanısındayım 6/10

Son düzenleme:
936full-cry-wolf-poster.jpg

Çerezlik bir teen slasher gibi başlayıp oldukça şaşırtıcı sona eren bir film.. Gerilim -korkuyla alakası yok net olarak bir gizem filmi..Belki başlarda beklentim düşük olduğu içindir ama epey beğendim . 7.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt